Test

• Konu Sahibi Konu Sahibi brrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yakın zamanda olduysa sorun olmaz yarın da olabilir ilişki sperm 72 saat yaşıyor çünkü
Dün akşam ilişki olmuştu, umarım faydası olur

Bende de aynı sorun oldu bu şekilde ertesi günde silik çıktı dünde silikti bugun yapmadım daha ama bi kız vardı burada tam pil olmamış testi ama gebe kalmış biz hayırlısıyla değerlendirelim de nasip olur belki bellimi olur

Selam, sanırım aynı durumu yaşamışız, bugün de test yap bakalım nasıl çıkacak. İnşallah bize de nasip olur

Ya şöyle ki benimde bir tane boş gebeliğim var o zamanlar ilk defa ovülasyon kullanmıştım ve öyle aman aman ultra pik görmemiştim C ve T aynı koyuluktaydı o ay hamile kalmıştım o yüzden illa T çizgisi C çizgisinden daha koyu olmasını beklemeyin aynı koyulukta olduğu gün ilişki yapın

Eklentiler

• IMG_4466.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 28
İyi ki ilişki olmuş yarın çatlamayı görürsün inşallah
İnşallah çok teşekkür ederim
Kaybınıza üzüldüm, inşallah sağlıklı gebeliğiniz olur
Çatlama günü ve sonraki gün de ilişki öneriyorlar dimi

İnşallah çok teşekkür ederim

Kaybınıza üzüldüm, inşallah sağlıklı gebeliğiniz olur
Çatlama günü ve sonraki gün de ilişki öneriyorlar dimi
Aminn teşekkür ederim
Evet mutlaka olmalı eşinde sperm problemi yoksa 3 gün üst üstte ilişki öneriyor doktorlar bazı doktor aynı gün iki kere ilişki öneriyor
Ama sperm problemi varsa 1 gün dolu 1 gün boş yada 2 boş 1 dolu şeklinde ilişki öneriyorlar

Benim fikrim yumurtlamadan sonra 1 hafta 2 boş 1 dolu şeklinde ilişkiye devam edilmesi yönünde.

Evet önemli olan kalitesiymiş ama bu aydan bir beklentim yok benimde nasip bir dahaki aya artık
Evet koyuluğu yakın olan günleri değerlendiriyoruz nasip gerisi

Evet önemli olan kalitesiymiş ama bu aydan bir beklentim yok benimde nasip bir dahaki aya artık
Evet koyuluğu yakın olan günleri değerlendiriyoruz nasip gerisi
Evet çifter çifter yumurtlamak değil kaliteli yumurta olması önemli umut hep olsun rabbim istedikten sonra hiçbir şey engel değil

Evet çifter çifter yumurtlamak değil kaliteli yumurta olması önemli umut hep olsun rabbim istedikten sonra hiçbir şey engel değil
Aynen öyle Rabbim ol derse olur inşallah en hayırlı zamanda sana bana hepimize nasip olur bu mutluluğu yaşamak..

Anladım bilgilendirme için teşekkür ederim
Şimdi bizim dün ilişki oldu, bu gece yumurtlama pik olursa ve yarın da çatlama olursa yarın girdiğimiz ilişkinin faydası olur dimi, yani bugünü boş geçmemiz bize kaybettirmez

Hayır kaybettirmez içerde zaten sperm var yarın ilişki olsun ama gece 3 bile olsa

Hayır kaybettirmez içerde zaten sperm var yarın ilişki olsun ama gece 3 bile olsa
Konuşmak çok iyi geldi. Bu test kullandığım 5.ayım ve üçüncü kez yumurtlama görüyorum, ilk yumurtlama gördüğümde döngümün 22.günündeydim ve 32.günde adet oldum, sonraki ay yumurtlama olmadı, sonra bi ara kanama yaşadım doktor üç ay duphaston kullanmamı önerdi ve şu an son kutuyu kullanıyorum, geçtiğimiz wy yumurtlama görmedim ve bu ay testlerim bu şekilde. Yumurtlama görüyor olmak o kadar mutlu etti ki

Gerçekten yumurtlama görmek büyük bir nimet çok sevindim hayırlısıyla bu ay Güzel haberini duymak istiyorum stresden uzak dur görev gibi ilişki olmasın yeter rabbim verecekse tek bir ilişkiyle bile veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…