Dün akşam ilişki olmuştu, umarım faydası olurYakın zamanda olduysa sorun olmaz yarın da olabilir ilişki sperm 72 saat yaşıyor çünkü
SüperDün akşam ilişki olmuştu, umarım faydası olur
Selam, sanırım aynı durumu yaşamışız, bugün de test yap bakalım nasıl çıkacak. İnşallah bize de nasip olurBende de aynı sorun oldu bu şekilde ertesi günde silik çıktı dünde silikti bugun yapmadım daha ama bi kız vardı burada tam pil olmamış testi ama gebe kalmış biz hayırlısıyla değerlendirelim de nasip olur belki bellimi olurEki Görüntüle 3316073
Ya şöyle ki benimde bir tane boş gebeliğim var o zamanlar ilk defa ovülasyon kullanmıştım ve öyle aman aman ultra pik görmemiştim C ve T aynı koyuluktaydı o ay hamile kalmıştım o yüzden illa T çizgisi C çizgisinden daha koyu olmasını beklemeyin aynı koyulukta olduğu gün ilişki yapınBende de aynı sorun oldu bu şekilde ertesi günde silik çıktı dünde silikti bugun yapmadım daha ama bi kız vardı burada tam pil olmamış testi ama gebe kalmış biz hayırlısıyla değerlendirelim de nasip olur belki bellimi olurEki Görüntüle 3316073
İçimi rahatlattınız teşekkür ederimSüperyarında ilişki olsa olur sperm hala var içerde
İyi ki ilişki olmuş yarın çatlamayı görürsün inşallahİçimi rahatlattınız teşekkür ederim
Bu da testin 10.dkdaki hali
İnşallah çok teşekkür ederimİyi ki ilişki olmuş yarın çatlamayı görürsün inşallah
Kaybınıza üzüldüm, inşallah sağlıklı gebeliğiniz olurYa şöyle ki benimde bir tane boş gebeliğim var o zamanlar ilk defa ovülasyon kullanmıştım ve öyle aman aman ultra pik görmemiştim C ve T aynı koyuluktaydı o ay hamile kalmıştım o yüzden illa T çizgisi C çizgisinden daha koyu olmasını beklemeyin aynı koyulukta olduğu gün ilişki yapın
Aminn teşekkür ederimİnşallah çok teşekkür ederim
Kaybınıza üzüldüm, inşallah sağlıklı gebeliğiniz olur
Çatlama günü ve sonraki gün de ilişki öneriyorlar dimi
İnşallah yaa ancak 4 gibi yapabilirim bende su içtim az evvel hayırlısı artıkSelam, sanırım aynı durumu yaşamışız, bugün de test yap bakalım nasıl çıkacak. İnşallah bize de nasip olur
Evet önemli olan kalitesiymiş ama bu aydan bir beklentim yok benimde nasip bir dahaki aya artıkYa şöyle ki benimde bir tane boş gebeliğim var o zamanlar ilk defa ovülasyon kullanmıştım ve öyle aman aman ultra pik görmemiştim C ve T aynı koyuluktaydı o ay hamile kalmıştım o yüzden illa T çizgisi C çizgisinden daha koyu olmasını beklemeyin aynı koyulukta olduğu gün ilişki yapın
Evet çifter çifter yumurtlamak değil kaliteli yumurta olması önemliEvet önemli olan kalitesiymiş ama bu aydan bir beklentim yok benimde nasip bir dahaki aya artık
Evet koyuluğu yakın olan günleri değerlendiriyoruz nasip gerisi
Aynen öyle Rabbim ol derse olur inşallah en hayırlı zamanda sana bana hepimize nasip olur bu mutluluğu yaşamak..Evet çifter çifter yumurtlamak değil kaliteli yumurta olması önemliumut hep olsun rabbim istedikten sonra hiçbir şey engel değil
Aminnnn ecmainAynen öyle Rabbim ol derse olur inşallah en hayırlı zamanda sana bana hepimize nasip olur bu mutluluğu yaşamak..
Anladım bilgilendirme için teşekkür ederimAminn teşekkür ederim
Evet mutlaka olmalı eşinde sperm problemi yoksa 3 gün üst üstte ilişki öneriyor doktorlar bazı doktor aynı gün iki kere ilişki öneriyor
Ama sperm problemi varsa 1 gün dolu 1 gün boş yada 2 boş 1 dolu şeklinde ilişki öneriyorlar
Benim fikrim yumurtlamadan sonra 1 hafta 2 boş 1 dolu şeklinde ilişkiye devam edilmesi yönünde.
Hadi bakalım, testini bizimle paylaşİnşallah yaa ancak 4 gibi yapabilirim bende su içtim az evvel hayırlısı artık
Hayır kaybettirmez içerde zaten sperm varAnladım bilgilendirme için teşekkür ederim
Şimdi bizim dün ilişki oldu, bu gece yumurtlama pik olursa ve yarın da çatlama olursa yarın girdiğimiz ilişkinin faydası olur dimi, yani bugünü boş geçmemiz bize kaybettirmez
Bence sen mutlaka değerlendir bugun yarın pik olma ihtimali çok yüksek inşallah tutar hayırlısıylaİçimi rahatlattınız teşekkür ederim
Bu da testin 10.dkdaki hali
Konuşmak çok iyi geldi. Bu test kullandığım 5.ayım ve üçüncü kez yumurtlama görüyorum, ilk yumurtlama gördüğümde döngümün 22.günündeydim ve 32.günde adet oldum, sonraki ay yumurtlama olmadı, sonra bi ara kanama yaşadım doktor üç ay duphaston kullanmamı önerdi ve şu an son kutuyu kullanıyorum, geçtiğimiz wy yumurtlama görmedim ve bu ay testlerim bu şekilde. Yumurtlama görüyor olmak o kadar mutlu etti kiHayır kaybettirmez içerde zaten sperm varyarın ilişki olsun ama gece 3 bile olsa
Gerçekten yumurtlama görmek büyük bir nimetKonuşmak çok iyi geldi. Bu test kullandığım 5.ayım ve üçüncü kez yumurtlama görüyorum, ilk yumurtlama gördüğümde döngümün 22.günündeydim ve 32.günde adet oldum, sonraki ay yumurtlama olmadı, sonra bi ara kanama yaşadım doktor üç ay duphaston kullanmamı önerdi ve şu an son kutuyu kullanıyorum, geçtiğimiz wy yumurtlama görmedim ve bu ay testlerim bu şekilde. Yumurtlama görüyor olmak o kadar mutlu etti ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?