- 9 Mayıs 2019
- 1.837
- 2.721
- 63
Cok gecmis olsun. Lutfen ailenize test yapilmasini talep edin. Saglikli beslenmeye ozen gösterin. Odanizi bol bol havalandirmayi ihmal etmeyin.Testim pozitif çıktı kızlar çok korkuyorum öksürük vardı sadece bugün belli oldu sonuç ailem kronik hasta başka eve gönderdik anne babamı ablamla ben çıktık pozitif ya onlara boşe olursa bize ne olacak onuda bilmiyorum panik halindeyim
Maşallah çok sağolunKalp tansiyon hastası 75 yaşındaki dedem atlattı. Siz de atlatırsınız inşallah. Çok geçmiş olsun
Yok tamamen bırakmadim vitamin aliyorum sirkeli su sarimsaklı yoğurt felan tüketiyorumCaniniz istemese de besleyici birşeyler yiyin.Et,sut,yumurta,sogan,sarimsak,sularda sirke -limon,vb.Nadir yoklayan ateş öksürük olabilir.Normal.Benim şahit olduğum hastalik donemi iyi beslenen kolay atlatiyor.Allah tum hastalara içinde de sizlere şifa versin...
Başlarda oldu hatırlamıyorum ne kadar sürdüğünü, biz Nisan ayının sonunda kaptık sadece ilk zamanlar çok kötüydüm onu hatırlıyorumYa sormayın beni tedirgin etti .Peki geniz yanmanız çok sürdümü
Aynen benim de anneannem atlattı 63 yaşındaKalp tansiyon hastası 75 yaşındaki dedem atlattı. Siz de atlatırsınız inşallah. Çok geçmiş olsun
Merhaba kızlar ovulasyon testim bakabilirmisiniz Eki Görüntüle 2696816
İnsallah tesekkürlerKorkmayın bemim çevremde de yaşlılar kemoterapi görenler kronik rahatsızlığı olanlar atlattılar stres bağışıklığı düşürüyor kendinize iyi bakın bol sıvı tüketin iştahsız hissetseniz bile yemek yemeye c vitamini almaya çalışın hepiniz çabucak iyileşirsiniz inşallah
Benim 4 gün sürdü 5. gün tat koku gitti 1 ay olcak koku hala tam gelmediAnladım tamam canım bide siizn kaç gün sürdü
Boğazım ağrıyordu, halsizlik vardı, burnum tıkalıydı ve normalden daha çok uyuyordum halsizlikten. Sonradan tat ve kokuda gitmiştiSizde ney vardı peki
Konu da ki pozitif test gebelik testi degil yanlizMerhaba kızlar ovulasyon testim bakabilirmisiniz Eki Görüntüle 2696816
Anladim canm burun yanması çok kötü insallah uzamaz sizede geçmişler olsunBoğazım ağrıyordu, halsizlik vardı, burnum tıkalıydı ve normalden daha çok uyuyordum halsizlikten. Sonradan tat ve kokuda gitmişti
Teşekkür ederimKonu da ki pozitif test gebelik testi degil yanliz
Covid pozitif
Geçmiş olsun konu sahibi sizede
Ben Martta ilk hastalananlardandım. Şimdi tamamen gecti çok şükür.Anladim canm burun yanması çok kötü insallah uzamaz sizede geçmişler olsun
Şükür canm inşallah çok sağolBen Martta ilk hastalananlardandım. Şimdi tamamen gecti çok şükür.
Sende en kısa zamanda atlatacaksın buna inanıyorum
Çok geçmiş olsun bol bol bitki çayı tüket canım
Evdekilere gecmemis mi yaniBen de pozitifim, çarşambadan beri karantinadayım. Sanki ben virüse bulaşmış gibiyim, ciddi bir durumum yok. Başlayamayan grip gibi, yüksek ateş hariç tüm belirtiler mevcut. C vitaminine abandım. Verdikleri ilacı kullanmıyorum baş edilemeyecek rahatsızlıklarım olmadığı için. Balkonda bol güneş ve temiz hava alıp Çiğdem çitliyorum. Evdekiler şükür negatif çıktı. Sakin olun, kendinizi iyi takip edin, dinlenin ve biraz kafa dinlemenin tadını çıkarın. Çok geçmiş olsun.
Cok sukur bebeğe gecmedi yani sevindimBenim de eşim pozitif çıktı ve test yapılana kadar aynı yatakta yatmamıza rağmen bana bulaşmadı. Yani ailenize bulaşmamış olabilir. 4 aylık Bi bebeğimiz var onunla da sürekli ilgileniyodu. Ben de bebeğim için çok korkuyorum. Başka yere gitme durumu da yok evde odasını ayırıp izole ettik sadece. Artık ilk zamanlardaki kadar ağır geçmediğini düşünüyorum ben. Gripten Bi tık daha ağır seyrediyor. Tabi başka Bi hastalığınız yoksa.
Hayır. Bu kısmı ben de anlamadım. Annem ve babamla ayrı takılıyoruz bunu anlayabilirim ama oğlumdan hiç uzak kalmadım. Bilemiyorum.Evdekilere gecmemis mi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?