Testime bakabilir misiniz lütfen:(

Ayrıca çok muhterem konu sahibi daha iki gün önce 6 aylık bebeğe balgam için siyah turp ve bal önerdi.Yani yaptığı hangi tuhaf davranışı yazim bilemedim.
Bana gorede siz tuhafsiniz ama kalkipta haddimi asmiyorum pesinizden konu konu gelip saldirgan davranislarda bulunmuyorum belli ki can sıkıntıniz var gideremedginiz, neyse.

Son düzenleme:
Tıbba inanmadığı için, ve eşi de bu işleri 6 yıl tıp okumuş,üstüne TUS kazanmış jinekologlardan çok daha iyi bilen bı laborant olduğu için yine bir tip urunu olan klomeni kendi başına kullanmış!?Şubat ayında hamileyim diye kafayı takmış,Mart ayında keza aynı şekilde.Siz herhalde evde bütün gün oturmaktan aklınızı falan yitirdiniz.Bu arada tıbbi kotuleyip,eşim tıp terk diye övünen de ne bileyim.Allah size akıl fikir versin.Yazik çok ihtiyacınız var.
Sizler gibi ovulasyon arti catlama protokulune gitmedigim icin hizli gebelik elde etmek icin doktoruma danisip onerdigi dozda kullandim neyini daha anlamadiniz sadece yumurtalara baktirmadim ve catlatma yaptirmadim çünkü oluşuyor ve catliyor. Ne garipsiniz ya burda illa birilerinin canını sikmak ve saldirmak icin yapmayacaginiz sey yok. Ne kadar takıntı haline getirmissin beni sastim. İşi olmayan sensin ben degil göründüğü gibi.

Bunu 10 gune ben kanitlayacagim canim insallah burda.

Testte suan pembemsi çizgim var ama kanda cikmiyor farkli 4 markayi denedim doktorumda kendi 2 tane testini yapti poztf. O yüzden olabiliyor.
Benim de ilk testim gölge gibiydi ama 4 gün vardı bat'a . 2 gün sonra bir daha yapın bakalım koyulaşma var mi

Tıbba inanmadığı için, ve eşi de bu işleri 6 yıl tıp okumuş,üstüne TUS kazanmış jinekologlardan çok daha iyi bilen bı laborant olduğu için yine bir tip urunu olan klomeni kendi başına kullanmış!?Şubat ayında hamileyim diye kafayı takmış,Mart ayında keza aynı şekilde.Siz herhalde evde bütün gün oturmaktan aklınızı falan yitirdiniz.Bu arada tıbbi kotuleyip,eşim tıp terk diye övünen de ne bileyim.Allah size akıl fikir versin.Yazik çok ihtiyacınız var.
Ayrica sizin de profile girdigimde anksiyete ile mucadele ettiginizi goruyorum baska biri olsa bunu asla yazmazdim ama sanirim anksiyetinizr diger kislik bozukluklar da eklenmiş ki milletin konularina gidip gidip lincleme yapıyorsunuz.

Sizinle aynı fikirde olmadigim icin 6 aylik bebegin konsunda da ayni seyi yaptiniz. Profilinizde görüyorum ki bebeginize mama kullanmış ve piyasanin en iyi mamasj demissiniz ama o mamalarin icindeki taurin kolin gibi maddeleron uzun vadeli araştırmalarinda cocuklara ne gibi hastaliklar ve problemler cikardigindan bi habersiniz sonra da buraya gelip kortizon gibi zararlı birseyi verecekseniz bari dogal bal verin daha az zararlidir dedigime veryansin etmistiniz ama gorundugu gibi size gore de mamalar super mamalar bebeklere zararsiz. Soruyorum kim sizr mamalar zararsiz dedi o cok güvendiğiniz doktorunuzmu? Ozaman oturun araştırın mamalarin icindeki maddeler nedir nelere sebep olur vs vs.

Ayrixa gördüğüm üzere sizde hamileyken cevabini belli olan sorulari sormus ve annelik icgudulerinizle fazla evham yapmissiniz ama kimse cikipte size uslupsuz konuşmamış azicik empati dicem de yok o sizde anladım.

Ayrica klomenle ilgili tartismaya girdigim ve karşılıklı uzaklaştırildigim Merve adli kullanicinin kankasiymissiniz sasirmadim doğrusu ordan da bir takintiniz var anladığım kadarıyla. Oda doktor kontrolundey7m dememe ragmen sacma sapan konusup kendine uzaklastirma aldirmisti. Suan sende bende uzaklastirma alacagiz bunu biliyorum bilerek dr yaziyorum cunku artik baska insanlarin topigine gidip gidip günlük rahatma yapip anksiyeteni yasamana izin veremicem.

Bir daha kime catacagina da dikkat et daha bircok sey var gördüğümde onlarda bana kalsin. Resimdeki goruntuye de iyi bak. Bende boyle seyler olmuyor normal mi felan deyip sende kendini surekli dinledigini soylemissin 20 haftalikken demekki neymis bazen gereksiz yere anlamsiz sorular sorup davranislarda bulunabiliyormusuz bunu kendine hak görüp, gebeligimi netlestirmek arzuma bu derece saldirgan yanit vermen BENCILLIK ve kendini bişey sanmandan baska bişey degil.

Eklentiler

• Screenshot_20220728-064521_Chrome.webp
    Screenshot_20220728-064521_Chrome.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 130
beta önce kana sonra idrara yansır
Nasıl kanda yokken idrarda çıktı benimde aklım karıştı
Bende onu cok merak ediyorum inan ki bilgi ariyorum ya işte yaşayan duyan birileri ama yok yok yok hepsi mi yanlis her marka mi hatali ya migrenden duramiyorum ilac alamiyorum cok skintidayim artık belli olsun bende rahat edeyim istiyorum bosu bosuna migren mi cekiyorum napiyirum diyorum kendime ama olmayan bisiy nssil ciksin hemende cikiyor 5 dk fln degil ya anında çıkıyor anında ...

Bende onu cok merak ediyorum inan ki bilgi ariyorum ya işte yaşayan duyan birileri ama yok yok yok hepsi mi yanlis her marka mi hatali ya migrenden duramiyorum ilac alamiyorum cok skintidayim artık belli olsun bende rahat edeyim istiyorum bosu bosuna migren mi cekiyorum napiyirum diyorum kendime ama olmayan bisiy nssil ciksin hemende cikiyor 5 dk fln degil ya anında çıkıyor anında ...
Artı med marka ile yapsan bir de , erken gebelik testi var inanılmaz güzel ben çok beğeniyorum

Bhcg kana karışmadan idrarda nasıl cıkıyor ya? Hadi eşiniz bunu öğrenemeden tıpı terketti diyelim peki bu bahsettiğiniz doktor nerenin doktoru 🤣
Adetime 3gun kala agrendim senin testin gibiydi benim mide ama 9gun varken adetime kan verdim çıkmadı 3gin kala adetim değerim 41 çıktı gözün aydın bakk testim böyleydi

Siz var olan modern tibba inaniyor ve Allahin kunfe yekun u red ediyorsaniz

Siz modern tıbba inanmıyor musunuz ki? Bir bilime inanılmaz gerçi, bilim kabul edilen ya da edilmeyen gerçekliklerdir de kullandığınız testler de tıptaki gelişmelerin bir ürünü, bu söyledikleriniz mantık dışı. Eğer böyle düşünüyorsanız istihareye yatın, test yapmayın?

Eger hamileysem size bunu ispatlamayi cok isterim. Eşim tip terk ben ise kadin dogum ve diger branstaki doktorlarla çalışıyorum sitelerini hazırlıyorum haliyle danisiyorum ve 2 doktora göründüm. Cogul gebelik riskim cok yuksek babam ikiz annemlerdr ucuz var anliyorsunuzdur umarim erken belirtilerin neden olustugunu. Hem ne zaman kaldığımı nerden bilebilirizki annem kardesime hamile kalip 3 ay görmüş ustune. Burda niceleri var adeti gecip 8 haftada anca ogrenen kanda cikmayan.

Neyse, sizi etiketleyecegim beta sonucumla adeti bekliyorum.
Benim sülale hep ikiz :) benim sana anlatmak istediğim madem bu sekilde eğitimli insanların yanındasın insan biraz dollenmeyi arastirir tabikide ınsallah hamilede kalirsin

Laborant eşiniz doktor değil. Tıp terk falan da değil inanmıyorum. Tıp fakültesi kazanan ve eğitimine başlamış hiçbir insan bölümünü bırakıp da laborantlık okumaz.

Laborantlar biyokimya laboratuvarlarında idrar, kan örnekleri üzerinde basit ve rutin işlemleri yapan kişilerdir. Biyokimya uzmanları ise tusa girip biyokimya bölümünü tercih etmiş DOKTORlardır.

Çok değişik bir ısrarcılığınız var. Ama her konuda yapılmaz bu. Yanlış biliyormuşum kusura bakmayın demek de bir erdemdir. Ama yanlışı ısrarla savunursanız insanların gözünde fikirlerinizin hiçbir ciddiyeti ve geçerliliği kalmaz.

Zira ben bir tıp doktoruyum. Tıp fakültesinden mezunum yani. Günlerdir yazdıklarınıza bakıyorum ve bir doktor olarak ağzım açık okuyorum. Sadece komik görünüyor bu ısrarınız. Bilimsel hiçbir dayanağı olmayan şeyleri saçma argümanlarla savunmayın. Konu hakkında bilgisi olan insanlara karşı komik ve itici görünüyor, aynı zamanda bilmeyenleri de yanlış yönlendiriyorsunuz.

Anne olma isteğinize asla laf edemem. Umarım en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.

Ama takıntı haline getirmiş gibisiniz, ve bu da süreci zorlaştırmaktan başka bir işe yaramaz.

0.1 li bisey cikti ama kanimi 5 saat sonra calistilar benim arayip sormamla cihaz bozulmus kan icind kalmis makinenin doktor dedi ki o kana guvenemeyiz artik.

Doktorum zaten kan testinde goremeyecegimizi alttan bakalim dedi yinr yok dedi detayli yazmistim zTen birlikte idrar yaptik dogru mu yapıyorum diye kendi elindeyken aninda belirdi 2 testte hemde farkli testlerdi dedi ki hamilelig8n8 erkenden tespit eden ilk gebem.olcaksin galiba testler pozitf koyulasmaya bakalim adet zamani gel dedi.

Bekliyorum.
Yanlış anlama canım da doktorlarla çalısıyorsan en iyisini onlar bilir Onlara danışmak daha mantıklı. Testlerini vs de doktor yakınen görüyor burda bize kanıtlama çabana gerek yok varsa hayırlı olsun

Laborant eşiniz doktor değil. Tıp terk falan da değil inanmıyorum. Tıp fakültesi kazanan ve eğitimine başlamış hiçbir insan bölümünü bırakıp da laborantlık okumaz.

Laborantlar biyokimya laboratuvarlarında idrar, kan örnekleri üzerinde basit ve rutin işlemleri yapan kişilerdir. Biyokimya uzmanları ise tusa girip biyokimya bölümünü tercih etmiş DOKTORlardır.

Çok değişik bir ısrarcılığınız var. Ama her konuda yapılmaz bu. Yanlış biliyormuşum kusura bakmayın demek de bir erdemdir. Ama yanlışı ısrarla savunursanız insanların gözünde fikirlerinizin hiçbir ciddiyeti ve geçerliliği kalmaz.

Zira ben bir tıp doktoruyum. Tıp fakültesinden mezunum yani. Günlerdir yazdıklarınıza bakıyorum ve bir doktor olarak ağzım açık okuyorum. Sadece komik görünüyor bu ısrarınız. Bilimsel hiçbir dayanağı olmayan şeyleri saçma argümanlarla savunmayın. Konu hakkında bilgisi olan insanlara karşı komik ve itici görünüyor, aynı zamanda bilmeyenleri de yanlış yönlendiriyorsunuz.

Anne olma isteğinize asla laf edemem. Umarım en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.

Ama takıntı haline getirmiş gibisiniz, ve bu da süreci zorlaştırmaktan başka bir işe yaramaz.
Ağzınıza sağlık

Back
X