- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.025
- 83
- 32
- Konu Sahibi Derinvebebekleri
-
Gerçekle sana sunulan her zaman doğru olmayabilir tip dediginiz şey ALLAH'in yonlendirmesi ile bulduğunuz şeyler dolayısı ile vardiginiz sonuclari Allah isterse olduruyor degilmi? Down riskine 99 diyip anneleri aylarca uzen ve kan testleriyle de bunu ortaya koyan doktorlar bebekler saglikci dogunca Allah'in isi yada tipta yanilabilir 1 lik derece ile demeyi biliyor ama size yanlis birşey mi soyluyorum bunu soyluyorum ben canim neden bu kadar tepkilisiniz her seye anlamadim ki, kirmayalim birbirimiziArtık banlanıyorsam banlancam bir zahmet. Yeter yahu yeter buramıza kadar geldi! Şu güzel islamı dinini kendi kafanıza göre yorumlamayın yeter her ayetin bir yeri zamanı varrrr ! Bu dediğiniz Allah’ın diriltme sanatını gösteren bir ayettir, ve tabiki rabbim dilediğini oldurur!
Bilime çamur atıyorsun da peygamber peki neden “İlim Çin’de dahi olsa onu alınız “demiş??????
Neden Hendek savaşında, savaş bilgininden taktik alıp şehrin etrafına çukurlar kazdırdı ?
Neden bulaşıcı hastalık dönemi “Orada olanlar şehirden çıkmasın, burada olanlar o şehre adım atmasın”buyurmuş?????
Sizler islamı değil arap kültürünü kullanıyorsunuz hemde eski arap kültürü…. İslam akıl ve bilimi destekler. Herkes hakkını helal etsin konuya yazılanı görünce sinirlendim
1 örnek diye küçümsediğiniz seyden yüzlerce var ben sadeve bana en benzeyenini buldum sizler de araştırın. Yalan mi diyede baktim bebegi ilerliyor güncel konularinda da mevcut. Boyle seyler olabilir hayatta diye bosuna burda konusmuyorum.Yahu bir örnekle modern tıbba laf atıyorsun belki bir hata oldu ? Ya da yalan dedi kadın ????
Yok yok sakinim ben güzelce açıklıyorum ama sanirim beni yanlis anliyor arkadaşımız
Bakın her ikinizde kendinize göre haklısınız ama burada dinle ilgili konuşmak yasak banlanacaksınızYok yok sakinim ben güzelce açıklıyorum ama sanirim beni yanlis anliyor arkadaşımızbende açıklıyorum düşüncemi
Ben dinle ilgili konuşmadım ki arkadaşa oyle dusunmedigimi anlatmaya calistim kendisi allah ol de olur dedigime kızmış sanırım bende açıklıyorum gerilmesin diyeBakın her ikinizde kendinize göre haklısınız ama burada dinle ilgili konuşmak yasak banlanacaksınız
Buarada hamile kalıcaksınızBen dinle ilgili konuşmadım ki arkadaşa oyle dusunmedigimi anlatmaya calistim kendisi allah ol de olur dedigime kızmış sanırım bende açıklıyorum gerilmesin diye
Siz var olan modern tibba inaniyor ve Allahin kunfe yekun u red ediyorsaniz zaten size diyecek birseyim yokBakın her ikinizde kendinize göre haklısınız ama burada dinle ilgili konuşmak yasak banlanacaksınız
Sana özel mesaj atamıyorum banlanacaksın sakin olur musunSiz var olan modern tibba inaniyor ve Allahin kunfe yekun u red ediyorsaniz zaten size diyecek birseyim yok
Diyen kendisi ilk ortaya böyle şeyler atan kendisi bende bu ayetlerle insanların tıbba duruşunun kel alaka olduğunu vurguladım. Kimseye din diktası asla yapmadım saygılar, o hanıma yazmıyorum. Teşekkür ediyorum
Umarım vardir oğlumda abi olurBuarada hamile kalıcaksınız
Kadın “Allah ol derse olmaz” demiş gibi manipülasyon yapıyorsunuz şu an. Öyle demenize falan kızmadı. Tehlikeli birisiniz. M Msspinkie ben yerinde olsam daha bu konuya yazmazdım, uğraşmak imkansız çünkü.Ben dinle ilgili konuşmadım ki arkadaşa oyle dusunmedigimi anlatmaya calistim kendisi allah ol de olur dedigime kızmış sanırım bende açıklıyorum gerilmesin diye
Offff göz kırpma emocisi de koymuşİdrarda pozitif(+) kanda negatif(-) çıkan var mı?
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Adetim sürekli düzenlidir. Ama bu ay 3 gün geçti. 2 defa eczaneden gebelik testi alıp yaptım. İkisinde de ikinci çizgi silik çıktı. Bugün kan testi yaptırdım. Beta HCGwww.kadinlarkulubu.com
Linke bakarsaniz bu tarz ornekler varmış buldum da
Canım inşallah tabi de Allah isteyenlere de versin zira :)Offff göz kırpma emocisi de koymuş
Tamam bacım inşallah hamilesindir yav tamam
Bende tıp onemsiz allaha bakin siz demisim gibi yorum yapildigi icin aciklamak istedim manipulasyon yapmadim nerden baktığınızla ilgili bu durum yani. Tehlikeli olarak algılıyorsaniz algilayabilirsiniz tabi o sizin görüşünüz:)
Merhaba,umarım hakkınızda en güzeli olur.Adete 10 gün kala genellikle belli olmaz erken gebelik testlerinde ama sizin döllenme çok erken olmuş olabilir.Araştırmalarıma göre söylüyorum bunu.İnşallah gebesinizdir.Bende bir yıllık evliyim ve 8 aydır istiyoruz olmadı henüz.Bu ay da adetime 4,5 gün kala sadece azıcık kahverengi leke geldi geçen ay hissetmediğim göğüs hassasiyetini hissediyorum bu ay.Normalde 2 gün var reglime bakalım umutlanmak istemiyorum ama artık çocuğum da olsun istiyorum.Reglim geciktirse test alırım.Sizin de Bebek isteyen tüm anne adayların da biran önce kucakları dolması dileğimleAdetime 10 gün var diğer konumda daha detayli bilgi var.
Sabah predictor yaptim yine onda da vardi bi comfort days ile yaptigim testim bu test ile daha onceki gunler yaptigimda grimsi olsa da çıkıyordu simdi pembeligi ben goruyorum flassiz gözümle apacik hani.
Kontrast duzeltip size de gostermek istedim. Sizce var mi gebelik? Ve varsa sizce suan betam kactir tahmini?
Sana özel mesaj atamıyorum banlanacaksın sakin olur musun
Biliyorum ben onu, koronaya siz inanın hala diyen bir tipAy kızlar bırakın şu üyeyi ya M Msspinkie .Hala saçma sapan şeyler soluo.Wala ben sizi hiç iyi görmedim.AyricaLouder e katılıyorum.Bu üye tehlikeli biri.Bi de kendini zeki zannedio Öyle demek istemedim de bilmemne de.Kafayi hamilelikle bozmuş.Hala eşim tıp terk dio.Modern tıbbi kotuleyip eşim tıp terk dio,saçma sapan örneklerle tezini desteklemeye calisi rnekler de sanarsin tıp literaturunden bulmuş kk dan kendi gibi birilerini.Dogru mu,yanlış mı belli değil.Kendi başına klomen kullanan birinden fazla şey bekliosunuz haaa bu arada klomen tıbbi bı ilaç.Onu napicaksiniz çok sayın konu sahibi
Hepsine cevap vermiştim ama algılama ile ilgili bir sorun var galiba saldirganlik ruhunuza işlemiş ben sizinle polemlige giremicem artik konuma da yazmayın lütfen:)Ay kızlar bırakın şu üyeyi ya M Msspinkie .Hala saçma sapan şeyler soluo.Wala ben sizi hiç iyi görmedim.AyricaLouder e katılıyorum.Bu üye tehlikeli biri.Bi de kendini zeki zannedio Öyle demek istemedim de bilmemne de.Kafayi hamilelikle bozmuş.Hala eşim tıp terk dio.Modern tıbbi kotuleyip eşim tıp terk dio,saçma sapan örneklerle tezini desteklemeye calisi rnekler de sanarsin tıp literaturunden bulmuş kk dan kendi gibi birilerini.Dogru mu,yanlış mı belli değil.Kendi başına klomen kullanan birinden fazla şey bekliosunuz haaa bu arada klomen tıbbi bı ilaç.Onu napicaksiniz çok sayın konu sahibi
Umarım kalbindekine biran once kavuşursunMerhaba,umarım hakkınızda en güzeli olur.Adete 10 gün kala genellikle belli olmaz erken gebelik testlerinde ama sizin döllenme çok erken olmuş olabilir.Araştırmalarıma göre söylüyorum bunu.İnşallah gebesinizdir.Bende bir yıllık evliyim ve 8 aydır istiyoruz olmadı henüz.Bu ay da adetime 4,5 gün kala sadece azıcık kahverengi leke geldi geçen ay hissetmediğim göğüs hassasiyetini hissediyorum bu ay.Normalde 2 gün var reglime bakalım umutlanmak istemiyorum ama artık çocuğum da olsun istiyorum.Reglim geciktirse test alırım.Sizin de Bebek isteyen tüm anne adayların da biran önce kucakları dolması dileğimle
Evet 3 yıldır hamile kalmaya çalışan, 2 defa tüp bebek denemiş biri olarak tüm sürece hakimim zaten. Siz daha fazla saçmalamayın bence.Canım inşallah tabi de Allah isteyenlere de versin zira :)
Ben olabilitesi olan bişeyi dillendirdigim icin tepki cektim şükür ki oğlum var ama hic gebe kalamayan ve hayatinda ilk defa cift cizgi gorenlere bu sekilde yorum yapmis olsaydiniz gerçekten cok acimasiz olurdu kesin konusmadan önce bir düşünelim istiyorum hepsi bu, iyi günler bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?