Testime bakar mısınız? Sanırım hamileyim 🥹

Astrologsero

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2022
1.222
2.403
63
27
Kasım ayında kimyasal geçirdim. Bata 7 gün var dayanamadım ve erken gebelik testi yaptım görebiliyor musunuz sizde ? Ek olarak göğüs hassasiyeti,bugün gelen sümük gibi açık sarı akıntı ve yumurtlama gününden beri bel ve kasık ağrısı çekiyorum

Eklentiler

• C21E03F1-1E63-48BB-AE7E-79BDF47E1381.webp
    41 KB · Görüntüleme: 339
çok erken yapmışsınız. ben çizgi göremedim ama umarım hamilesinizdir.

Ben gördüm canım benimde böyle çıkıyor reglimi bekliyorum tekrar yapmak için hakkında hayırlısı olsun inşallah

Ben göremedim

Çok açık renkte bi çizgi var sanki ama zor gördüm. Zaten çok erken yapmışsın testi. Bunlar çok yanıltıcı olabiliyor. Başıma geldi birkaç sefer. En iyisi adet günü normal test yapmak. İnşallah hamilesindir.

Varla yok arası bir çizgi görüyorum ama görmeye çalıştığım için mi bilmiyorum. Bencede Bikaç gün daha bekleyin sakin sakin, stres yapmayın daha çok var. Hayırlısıysa olsun inşallah gönlünüzden geçen

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için asla yerimde duramadığım için kan vermeye gidicem birazdan düşükte çıksa bi umut. İçim rahat etmeyecek yoksa

Canım ben pek göremedim ama erken yapmişsin erken gebelik testleri beş altı gun Ken beli oluyor diyo okumuştum yedi gün erken daha kan vercekmisin

Balım çizgi yok gibi. Benim de batım 2 gün sonra , inşallah regl olmam. Bende de göğüs hassasiyeti ve şişkinlik vardı, ara ara da kasıklarımda sızılar oluyor saniyelik. Ama erken test yapmışsın çıkmaz ki daha yumurtlamanın üzerinden 7 gün geçmiş

Gecikmeyi bekleyin kızlar bence negatif görünce insan ister istemez üzülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…