- 20 Aralık 2022
- 4.273
- 1.697
- 63
- Konu Sahibi Astrologsero
-
Canim dört günüm var sürekli düşünmek istemiyorum yarın kan vericem ben zaten kendimi negatife hazirlamişsim sadece içindeki şüpe gitsin istiyorumGecikmeyi bekleyin kızlar bence negatif görünce insan ister istemez üzülüyor
Gecikmeyi bekleyin kızlar bence negatif görünce insan ister istemez üzülüyor
Çok çok az bir gölge var ama bu ikinci çizginin yeri gibi daha çok. 7 gün kala belli olması zor zaten. Bence birkaç gün daha bekleyip yeniden yapın sabah ilk idrarınızla,inşaAllah gönlünüzce olsunKasım ayında kimyasal geçirdim. Bata 7 gün var dayanamadım ve erken gebelik testi yaptım görebiliyor musunuz sizde ? Ek olarak göğüs hassasiyeti,bugün gelen sümük gibi açık sarı akıntı ve yumurtlama gününden beri bel ve kasık ağrısı çekiyorum
Once kanda pozitif olur sonra idrara gecer. Lutfen su anda kendi kendinize umutlanmayin, bat’i bekleyinKızlar bu da innovita
Sabah ilk idrarla yaparsan netleşir bence pozitif olup olmadığı burda hafif çizgi görünüyor hayırlısı olsun sizin icinKızlar bu da innovita
Bunların biri ovulasyon testi. Ovulasyon testinte illaki çift çizgi çıkar koyuluk seviyesine göre yumurtlama dönemi anlaşılır. Stres yapmayın olmazsa tekrar deneyin.Kızlar bu da innovita
Evet biri ovülasyon üstteki gebelik onda da siliklik varBunların biri ovulasyon testi. Ovulasyon testinte illaki çift çizgi çıkar koyuluk seviyesine göre yumurtlama dönemi anlaşılır. Stres yapmayın olmazsa tekrar deneyin.
Tekrarladınız mı acaba testi?Evet biri ovülasyon üstteki gebelik onda da siliklik var
Bugün kan verdim adete 2 gün var çıkmadı ama yumurtlamanın 9.günüTekrarladınız mı acaba testi?
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahBugün kan verdim adete 2 gün var çıkmadı ama yumurtlamanın 9.günü
Hakkınızda hayırlısı olsun umut kırmak istemiyorum ama bende kimyasaldan sonraki ay 2 kez silik çizgi gördüm önceki kimyasalın etkisiymiş meğerse inşallah siz şuan gebesinizdirBugün kan verdim adete 2 gün var çıkmadı ama yumurtlamanın 9.günü
Sonuc ne oldu acabaBugün kan verdim adete 2 gün var çıkmadı ama yumurtlamanın 9.günü
Yok maalesefSonuc ne oldu acaba
Üzülme canım bu ay olur inşallah umudunu kırmaYok maalesef
Insallah en kisa zamanda olur.. bnmde yok bir bucuk senedir oldu mu, olacak mi ?bu ay belirtiler var ... testler, umitler ,hayaller, gozyaslari...olmayinca olmuyo belkide dogru zaman degil belki de hayirlisi degil ne gelir elden o yuzden herseyin hayirlisi senin icin benim icin tum guzel anne adaylari icin saglicakla kal..Yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?