- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 6
- Konu Sahibi laviniaandndjdj
-
farklı markada aynı mı4 damla aslında fazlada damlatmadım
Diğer testlerden dene farklı markalarandan benimki de bı ara böyle oldu sonradan gittiğimde çift çizgi olmuş tü önemli olan ilk negatif mi pozitifmi çıktığı aynı şekilde aşılama yaptığımda bende test yapmış tim negatif sonuç almıştım ama kanıma baktırdımdada gebelik vardı sonraki gebeligimde aşılamaya gerek kalmadan doğal yola olduKızlar bu benim 2 aşılama şubat 24 çatlatma 26 yapıldı merak ettiğim bugün öğlen yaptığım testte birşey yok dedim dikkat etmedim uyumuştum uyandiğimda böyleydi böyle bir kuruma çizgisi olabilirmi yada testtemi sıkıntı var dünde aynısı oldu aynı marka yaptım yine bu şekil oldu aynı markanın erkenide vardı oda hayalet gölge gibi birşey çıkardı markası novacheck ilk defa kullandım böyle karşılaşıyorum
Merhaba gebelik varmı aynı sorun benimde başıma geldiNegüzel rabbim korkulusun evlatlarını Pazartesi kan vericem zaten canm bir bakıyim dedim oda şansıma böyle çıktı il 5 dk içinde yoktu sonrasıda dikkate alınmaz zaten almasında sadece sasirttı beni bozuk testtede denk geldim önceleri kuruma cızgiside bunu ilk yaşadım dün yaptım aynı bozuktur dedim bugün yaptım yine aynısı başıma geldi cuma tekrarlarım bakalım