• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakarmısınız

laviniaandndjdj

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
6
Kızlar bu benim 2 aşılama şubat 24 çatlatma 26 yapıldı merak ettiğim bugün öğlen yaptığım testte birşey yok dedim dikkat etmedim uyumuştum uyandiğimda böyleydi böyle bir kuruma çizgisi olabilirmi yada testtemi sıkıntı var dünde aynısı oldu aynı marka yaptım yine bu şekil oldu aynı markanın erkenide vardı oda hayalet gölge gibi birşey çıkardı markası novacheck ilk defa kullandım böyle karşılaşıyorum

Eklentiler

• IMG_4915.webp
    IMG_4915.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 63
Ama evet bozuk olabilir diye bende düşündüm bugün de aynı olunca farklı marka ilk kullandm anlayamadım

Farklı marka yoktu elimde denemedim aynı marka vardı onu yaptım ikiside bu şekil aynı çıktı

Normalde kuruma gri beyaz olur olacaksınız sanmıyorum tek ihtimal iki bozuk testte bana denk geldi heralde

Kızlar bu benim 2 aşılama şubat 24 çatlatma 26 yapıldı merak ettiğim bugün öğlen yaptığım testte birşey yok dedim dikkat etmedim uyumuştum uyandiğimda böyleydi böyle bir kuruma çizgisi olabilirmi yada testtemi sıkıntı var dünde aynısı oldu aynı marka yaptım yine bu şekil oldu aynı markanın erkenide vardı oda hayalet gölge gibi birşey çıkardı markası novacheck ilk defa kullandım böyle karşılaşıyorum
Diğer testlerden dene farklı markalarandan benimki de bı ara böyle oldu sonradan gittiğimde çift çizgi olmuş tü önemli olan ilk negatif mi pozitifmi çıktığı aynı şekilde aşılama yaptığımda bende test yapmış tim negatif sonuç almıştım ama kanıma baktırdımdada gebelik vardı sonraki gebeligimde aşılamaya gerek kalmadan doğal yola oldu

Negüzel rabbim korkulusun evlatlarını Pazartesi kan vericem zaten canm bir bakıyim dedim oda şansıma böyle çıktı il 5 dk içinde yoktu sonrasıda dikkate alınmaz zaten almasında sadece sasirttı beni bozuk testtede denk geldim önceleri kuruma cızgiside bunu ilk yaşadım dün yaptım aynı bozuktur dedim bugün yaptım yine aynısı başıma geldi cuma tekrarlarım bakalım

Test bozuk demektir bu görüntü 😊 başka bir marka denediniz mi sonucunuzu merak ediyorum

Negüzel rabbim korkulusun evlatlarını Pazartesi kan vericem zaten canm bir bakıyim dedim oda şansıma böyle çıktı il 5 dk içinde yoktu sonrasıda dikkate alınmaz zaten almasında sadece sasirttı beni bozuk testtede denk geldim önceleri kuruma cızgiside bunu ilk yaşadım dün yaptım aynı bozuktur dedim bugün yaptım yine aynısı başıma geldi cuma tekrarlarım bakalım
Merhaba gebelik varmı aynı sorun benimde başıma geldi

Back
X