- 13 Haziran 2023
- 200
- 72
- 18
- 29
- Konu Sahibi yaseminhncgl
-
Normal bence canım bata 2 gün mu var orayı anlamadım eğer öyleyse normal yaniKızlarcım merhaba, iki üç gündür bi fiil bu sitede sabahlara kadarım. Herkes birbirinin testine bakıyor herkes birbirine umut olup aynı zamanda ümitlendirmemek istiyor.
benim testlerimin görüntüleri en son testim tekli olan. sizin yönlendirmenizle kan testi vermeye gittim. sonucumda ektedir bata 2 gün. doktor pozitif hamilesin hayırlı olsun dedi ancak kimyasal gebelik dış gebelik vs korkuyorum, tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum cünkü bilmiyorum. 35 beta hcg normal mi?
bat 2 gün
sat 18.05.23
31 mayıs yumurtlama günü
teşekkür ederim.
merak edenlerle deneyimlerimi paylaşırım 6/7 aydır deniyorum, bu ay farklı metod uygulamıştım sadece.
evet canım bata 2 gün varNormal bence canım bata 2 gün mu var orayı anlamadım eğer öyleyse normal yani
Normal canım böyle olması birde en son attığın test koyulaşmış diğerlerine göre bu iyiye işaret bence hem birşwy olsa doktorun söylerdievet canım bata 2 gün var
ben de öyle düşünüyorum o diğer testler dün ve iki gün öncesinindi son test hastaneden geldikten sonra, bakalım ben yine yarın falan test uaparımNormal canım böyle olması birde en son attığın test koyulaşmış diğerlerine göre bu iyiye işaret bence hem birşwy olsa doktorun söylerdi
Sen iyi düşün iyi olsun verende Allah alanda canımben de öyle düşünüyorum o diğer testler dün ve iki gün öncesinindi son test hastaneden geldikten sonra, bakalım ben yine yarın falan test uaparımya böyle erken yapınca da bu strese giriyosun işte internette 40 değer altı sağlıksız gebelik falan
tabiki her şeyin sahibi o, benimde çocuğumunda rabbime binlerce kez şükür olsun. ama inşallah böyle bir problem yaşamayız, çok istiyoduk.Sen iyi düşün iyi olsun verende Allah alanda canımiyi düşün her zaman allahın izniyle hiç bişey olmaz test yap bak koyulaşıyorum ordan anlarsın zaten
yok hayatım şuanlık olmadı, normalde benim regl’den önce akıtılarım gelirdi her ay o yüzden hamile sanardım kendimi kahverengi pembe vs. şuan görünürde hiçbir şey yok silince çamaşıra gelen vsYerleşme kanaması oldu mu sende hiç
Ben aşılama yaptırdım canım bende dünden beri çok az az kahve alıntı geldi sonra bitti şu an göğüs uçlarım çok ağrıyor ve şişler damarlar belirgin birde iştahsızlık var bakalım ne olacak bende 3 seneden beri istiyorum ne olur hamilesin Suat et canım banadatabiki her şeyin sahibi o, benimde çocuğumunda rabbime binlerce kez şükür olsun. ama inşallah böyle bir problem yaşamayız, çok istiyoduk.
yok hayatım şuanlık olmadı, normalde benim regl’den önce akıtılarım gelirdi her ay o yüzden hamile sanardım kendimi kahverengi pembe vs. şuan görünürde hiçbir şey yok silince çamaşıra gelen vs
Tebrik ederim gayet normalKızlarcım merhaba, iki üç gündür bi fiil bu sitede sabahlara kadarım. Herkes birbirinin testine bakıyor herkes birbirine umut olup aynı zamanda ümitlendirmemek istiyor.
benim testlerimin görüntüleri en son testim tekli olan. sizin yönlendirmenizle kan testi vermeye gittim. sonucumda ektedir bata 2 gün. doktor pozitif hamilesin hayırlı olsun dedi ancak kimyasal gebelik dış gebelik vs korkuyorum, tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum cünkü bilmiyorum. 35 beta hcg normal mi?
bat 2 gün
sat 18.05.23
31 mayıs yumurtlama günü
teşekkür ederim.
merak edenlerle deneyimlerimi paylaşırım 6/7 aydır deniyorum, bu ay farklı metod uygulamıştım sadece.
Kaç gün geçti aşılamadanBen aşılama yaptırdım canım bende dünden beri çok az az kahve alıntı geldi sonra bitti şu an göğüs uçlarım çok ağrıyor ve şişler damarlar belirgin birde iştahsızlık var bakalım ne olacak bende 3 seneden beri istiyorum ne olur hamilesin Suat et canım banada
11. Gün bitti canımKaç gün geçti aşılamadan
tabiki dua edeceğimBen aşılama yaptırdım canım bende dünden beri çok az az kahve alıntı geldi sonra bitti şu an göğüs uçlarım çok ağrıyor ve şişler damarlar belirgin birde iştahsızlık var bakalım ne olacak bende 3 seneden beri istiyorum ne olur hamilesin Suat et canım banada
Leke olmadı ve göğüs hassasiyeti şüpheli11. Gün bitti canım
Evet gerçekten öyle teşekkür ederim güzel dualarınız için allahım seni yavruna kavuştursun benimkini de bana kavuştursuntabiki dua edeceğimrabbim isteyen herkese hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla nasip etsin size tek önerim kendinizi umutsuzluga kaptırmadan ve komple de ümitlenmeden bu yola devam etmeniz nolur stres yapmayın sizinle synı durumu yaşamış kötü deneyinlemiş insanların yorumlarını okumayın. çok etkiliyor
Leke oldu canım kahve lekelenmelerim olduLeke olmadı ve göğüs hassasiyeti şüphelitest ne zaman yapacaksınız
İnşaAllah pozitif çıkarsağlıkla hayırla
Yarın düşünüyorum eğer adet olmazsam kan vericemLeke oldu canım kahve lekelenmelerim oldu
içimi rahatlattınız gayet normal mesajınız ileTebrik ederim gayet normal
Deneyiminizi dinlemek isterim
benim aşılama hakkında bir fikrim yok ama göğüs sıkıntısını ben de yaşıyorum. kahverengi lekelenme de belirti değil miLeke oldu canım kahve lekelenmelerim oldu
ay aminnn sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalımmmmEvet gerçekten öyle teşekkür ederim güzel dualarınız için allahım seni yavruna kavuştursun benimkini de bana kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?