Testler, Beta, Süreç. Birbirimize faydamız olsun

aşkım benim döngüm 28, uygulama benim 30 mayıs 31 mayıs 1 haziran gösteriyodu biraz daha bekle bakalım geçmesini testte gözükmez zaten ben zaten benimki nası gözüktü anlamadım
Regl oldum az önce. Nasip değilmiş ama aşırı üzgünüm...

Bence adeti bekle adetin iki gün gecikirse beta vermen güzel olur bazen bu testler yanlış olabiliyor çünkü

Benim naçizane bir tavsiyem olacak sizlere,
Her ay düzenli şekilde 28 günde bir regl oluyorum. Doktoruma kalsa 11. ve 17. günler aralığını değerlendirmem gerekiyordu, fakat döngünüz ne kadar düzenli olursa olsun regl bitiminin birkaç gün sonrası itibariyle, 22., 23. günlere kadar yumurtlama şansınız var, ben mevcut hamileliğimden bunu anladım.
Hele ki ovulasyon testi kullanmıyorsanız, belki de yumurtladığınız günden çok farklı günleri değerlendiriyor ve aylardır nafile bir çaba veriyor olabilirsiniz.
Mümkünse regl bitiminden birkaç gün sonra başlayıp bir sonraki regl yaklaşana kadar iki, olmadı üç günde bir aralıksız deneme yapın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…