Testler, Beta, Süreç. Birbirimize faydamız olsun

Birebir yaptığım şeyler. Ben de kalkmam yataktan. Puffff bence nasip bu işler ya.
Burada ayaklarını havaya dikmeden de hamile kalanları okudum. Nasip işte

millet hep kimyasal yazmış ya çok korkuyorum aşırı korku sardı
Ama 31 inde çatlama olduysa 14-15 Haziran gibi adet olmanız gerekir.
Bu durumda adetten 3-4 gün önce öğrenmişsiniz gebeliği.
Değer o yüzden düşük.
Artış var mı diye kan vermeniz gerekir ama bence gerek yok strese girmeyin derim
Yine de siz bilirsiniz

evet 15 haziran benim bat. sanırım erken öğrendiğimden dolayı değer düşük. doktora gittim kadın doğuma anlattum kimyasal olabilir mi falan dedim daha adete bi gün var cok erken ögrendiginiz icin böyle oluyo su hamilelikleri erken öğrenmeyin dedi

kolaydı sanki
1,5 yıldır ne hissettiğimi ben bilirim. Doktorlara konuşması kolay

Kızlar, bu ay 3. Ayım ilk 2 ay ovulasyonla denedik ama nasip olmadı bu ay yumurtlama haftası ilişkiye girmediğimiz halde bugün testte çift çizgi gördüm şoktayım resmen sizce beta kaçtır bat günüm 15 Haziran

Eklentiler

• 9C947A0B-E9A3-4526-A762-D7C489E2ED80.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 29
Bu stresi attığım gün hamile kalıcam ama atamıyorum
evet atmamız lazım artıkın
benimde bat 15 ben betayla sonuç aldım canım ki senin test çok bariz kan testi ver bence direkt

Yarın gideceğim inşallah ne zaman kan verdin kaç çıktı yumurtlamanı biliyor muydun
canım benim yumurtlama 31’iydi sanırım ya da 1’iydi o dönemde cinsel birliktelik yaşadım. battan 4 gün önce testte silik cizgi pozitif aldım 13 haziranda kan tessti verdim 35.55 çıktı yarın tekrar vereceğim

Benim 13 mayıs son adet tarihim 29 mayısta akıntı gördüm ama genelde akıntıdam bir kaç gün sonra çatlıyor bende 1 haziran diye düşünüyorum çünkü gögüs haasiyetim her ay yumurtla ile başlıyo genelde 1 inde hassasiyet başladı bide 28 mayıs 3 hazira arası ilişkide olmadı anlamadım ben bu işi

en son adet tarihim 18.05 bu arada
Sat ve bat seninle aynı benim, yumurtlama uygulamada 2 haziran gösteriyordu benim, ama 31 mayısta kasik sancilarim vardı bence bende o dönemde yumurtladim. Dongulerim 30-35 arası benim, reglime şuan 2 gün var ama dün test yaptım ben negatif çıktı

millet hep kimyasal yazmış ya çok korkuyorum aşırı korku sardı
Deger regl oncesi çıkmış regl geçtikten sonra bencede artacaktir, Allah bilir olup olmayacağini, siz internetten genel yargilara bakmayin moralinizi bozmayin lutfen. 12 ile ogrenip dogum yapan da okudum burada.

ay ben bilmiyom ki ben bu ay 6 gün görüştüm eşimle sadece shhdjdjs

aşkım benim döngüm 28, uygulama benim 30 mayıs 31 mayıs 1 haziran gösteriyodu biraz daha bekle bakalım geçmesini testte gözükmez zaten ben zaten benimki nası gözüktü anlamadım

Ben burada kese goremedim daha cok yeni dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…