Testler sonuçlar kafa karışıklığı yardım:(

Bu testler regl zamani mi yapildi ?

Estradiol yuksek arkadasim drcugun atlamis bunu

Ultrasonla yumurtaliklarina bakilsin bi sorun var mi diye

Baska dra git sen once ultrason gerekirse rahim filmi cektirirsin
E2 değer aralığı yaziyo o aralığı kapsiyo yuksek görünmüyo. Vajinal muayene olmuştum önemsiz kistler var adetle atarsin dedi

Çok teşekkür ederimm ne güzel morel dolu bu mesaj bu Allah evladinizi bağışlasın ada çayını deniycem mutlaka :)
olsun canım hamile kaldıgında bol dua et bşzlere de duaya ihtiyacımız var kimşnin geçim sıkıntısı kiminin evlat sıkıntısı.. ada çayına hemen başla dedim gebeliknolmadıgı için yoksa gebe filan kalırsım mazallah düşükle sonuçlanır allah korusun.. adaçayının adet söktürücü özelliği olduğu için aman içerken dikkat et canım sağlıklı bebeklerin olur inşaaalllahhhhhhhhhhh... hiç üzülme

Çok çok teşekkür ederim etmez miyim dua ederim tabi Allah bi güzel kalbinize göre versin herşeyin en güzelini inşallah :) ada çayına dikkat edicem tüketirken tamam birde hayıt otu denemeyi düşünüyorum

E2 değer aralığı yaziyo o aralığı kapsiyo yuksek görünmüyo. Vajinal muayene olmuştum önemsiz kistler var adetle atarsin dedi

E2 yuksek referans araligina bakma sen.
Hamile kalmak isteyen kadının e2 değeri 50den az olmalı bunun üstü hamileliği engeller.

Fshında 20-25e kadar referans aralığı oluyo ama 15 üstü menopoz başlamış artık demek

Hadi yaa o halde bana cidden hiç bilgi vermemişler bi dr a daha gostereyim ben en iyisi peki o değeri düşünmek için ne yapılabilir tedavisi vardir değil mi?

Hadi yaa o halde bana cidden hiç bilgi vermemişler bi dr a daha gostereyim ben en iyisi peki o değeri düşünmek için ne yapılabilir tedavisi vardir değil mi?

Rahim duvarı kalınlığı ve kistler bu değerin yükselmesinde enbüyük etken önce onlardan kurtulmak gerek bununiçinde doğum kontrol hapı veriyolar
Birde amh değerine baktır ona göre dr karar verir nekullanıp kullanmayacağına

Bence rahim filmini kesinlikle çektirmelisin bir problem yoksa bile adetin düzenleniyor adet düzenlenince yumurtlama takibini rahat yapabiliyorsun ve hamile kalıyorsun inşallah bazı özel hastanelerin devlet hastanesinde tanıdık doktoru olur onlar araya girer falan bu tarz şeyler araştırabilirsin

Haklisinizzz çünkü reglden 15 gün önce yapılan vajinal ultrasonda dr bana rahimde kalınlaşma oluşmuş gebelik var sanırım demişti ay nasi umutlanmıştım ama test negatif çıkmıştı sonra hormon testlerim iştendi ama aynı hastanede aynı doktoru bulmak ne mümkün tabi başka dr yorumladı o da bi sorun yok dedi gönderdi doğum kontrol hapı hiç kullanmak istemiyorum ya başka bi alternatif vardır inşallah

:) Drlarda insan bazen bazı şeyleri görmezler nediyim

İstanbuldaysınız anadolu yakasında devlet hastanesinde çok iyi bi drum var hem kadın doğuma bakıyo hem interfilite bölümüne hrm de menopoz kliniğine

Çok yönlü çalıştığı için sağolsun hiçbişeyi atlamaz çokta bilgili ve insancıl rahatlatmadan muayneye(alttan) başlamaz

Allah gonlune gore versin 2018 sana ve tum isteyenlere bebis li bir yil olsun..

Kim acaba öğrenebilir miyim?

ot demişken bir de meryemana eli yada fatımaana eli otu diye bir ot var sarmaşık şeklinde internetten nasıl kullanıldıgına bakabilirsin hamile kalmak için ama o ot türkiyede pek bulunmuyo umreye gidwcek bi yakının varsa ondan iste getirsin ve o otu atmıyosun defalarca kurutup kullanabilirsin hiç atılmayacak yani o ot!!! dogumda da sancı anında sıcak suya o otu atıp Kur'an-ı Kerim den sureler okuyup sancı çeken bir yudum bile olsa dahi içse o ot suyun içinde açıldıkca dogum yolunda acılıyor kolay dogum oluyor bizzat denendi :) ilk dogum benimki hemşireler aileme boşuna beklemeyin gece 2 ye kadar anca açılır hiç açılması olmadı demiş sabah 11 de hastaneye yattım ve 17 ye kadar 2 cm açılma olmuş o ottan içtim bi yudumcuk gizli saklı 17 den sonra dogum sancım şiddetlendi ve 19 da dogum yapmıştım tabi Allahımın izni ile ben o otun şifasına inanıyorum.. birde benim dogum yaptıktann sonra yattıgım odada bi bayanda 5 aylık bebeği ölmüş onu suni sancı ile dopuracaktı ve belkş 1 gün belki 2 gun daha burda kalırsın zor dogurursun sen o parçanın ayrılması uzun sürer daha dedi hemşireler.. kadın o su ne suyu dedi kaynanamda şifalı okunmuş su dedi o kadında içti bir yudum gecesine düşürdü bebeği

Teşekkür ederim giden biri olursa istiycem mutlaka Allah bağışlasın evladinizi

Bizim 10 aydır olmuyor özele de gittim bugün devlet hastanesine de gittim herşseyden korktum sadece ultrasonla bakıp rahim filmi çektirmedikçe birsey diyemeyiz die yüzüme dahi bakmadan gönderdi ağlaya ağlaya hal oldum gece saat kaç hala doktor araştırıyorum özel yine iyiydi bekleyin flan yatıştırıyordu.nolur bana bi yol gösterin ne yapmam lazım hemen rahim filmi çekilmesi mi lazım hamilelik konusunda hiç bir bilgim yok hem çok istiyorum hemde bi o kadar çok korkuyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…