Doktoruna yine sorarsın ne yapman gerektiğini ama adet sonrası ilk günlerde, öncesinde ilişki olmadan çektirmelisin. Yani gebelik riski olmamalı.Haklısınız bende böyle düşünüyorum söylediğiniz yer aklımda olacak çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun
İyi Bir doktor daha tedaviye başlarken bütün verileri görmek ister. Böylece daha doğru bir tedavi uygular. Ben mesela 1 yıl çocuğum olmayınca,bildiğim iyi bir kadın doğumluya gittim. Hatta tavsiyeyle ikinci bir tanesine daha gittim. Bunlar normal kadın doğumcular, infertilite tedavisi değil uzmanlıkları.Allah bağışlasın evlatlarımızı inşallah çok teşekkür ederim desteğiniz için şöyle söyleyeyim hormon testlerim yapıldı normal herşey dedi dr ve rahim filmi istedi herhangi bir tedavi uygulamiyor bu süreç hatalı mi sizce?
testlerin normal gwvelik olmaması için bir neden yok ama neden hamile kalamadıgınla ilgili bir sorunu bulmak amaçlı söylemiş kiiiiiiii rahşm filmi çekilipte ardından hamile kalanı cok duydum.... birde ada çayı iç hemen başla hatta ki adetin düzensizse düzene girsin ve stres yapma derim.. birde şmyke dua et Allahım en hayırlı zamanda ver diye ben nasıl içten ettiysem eşim çocuk istememesine ragmen hamile kalmışım (şimdi iyiki doğurmuşun diyor orası ayrıda) birde adaçayı içmiştim düzene girsin diyeArkadaşlar herkese merhaba bugun gebelik olmaması nedeniyle hormon testlerim yapıldı dr testler normal dedi herhangi bir ilaç vs vermedi rahim filminden soz etti ama regl 1. Gunu dedi ama devlet hastanesinden alirsaniz 5 ay sonraya randevu verirler dedi ve devlet hastanesinden regl 1. Gününe randevu almam zaten zor çünkü regl genelde gecikiyor bende 1 hafta 10 gün arası gibi özelde de sanırım baya bi maliyet söz konusu ne yapmamı önerirsiniz devlet hastanesinde 5 ay gibi uçuk bi süre değilde daha önceye veren bir hastane biliyor musunuz? önce denk getirip devletten almaya öncelik vericem çünkü zaten şuan borç ödüyoruz ev aldik vs. Ama olmazsa tabi özele gidicem birde dr sunu belirtmedi testler normal dedi yani gebe kalabilir miyim kalamaz miyim bu sonuclara gore eger olmazsa soylerdi degil mi? çok vakit almamak için çok soru sormaya çekindim şimdi aklım karmakarışık bana yardimci olur musunuz? Karmakarisik yazdıysam kusura bakmayın hastaneden yeni çıktım direkt yazmak istedim. Çok teşekkür ederim şimdiden.
Çok teşekkür ederimm ne güzel morel dolu bu mesaj bu Allah evladinizi bağışlasın ada çayını deniycem mutlaka :)testlerin normal gwvelik olmaması için bir neden yok ama neden hamile kalamadıgınla ilgili bir sorunu bulmak amaçlı söylemiş kiiiiiiii rahşm filmi çekilipte ardından hamile kalanı cok duydum.... birde ada çayı iç hemen başla hatta ki adetin düzensizse düzene girsin ve stres yapma derim.. birde şmyke dua et Allahım en hayırlı zamanda ver diye ben nasıl içten ettiysem eşim çocuk istememesine ragmen hamile kalmışım (şimdi iyiki doğurmuşun diyor orası ayrıda) birde adaçayı içmiştim düzene girsin diye
Zaten bugün devlete gittim ordan 5 ay sonraya ancak randevu verebiliriz dediiDevlette kadin dogumdan randevu alin olayi anlatin doktor size regl olunca gelin diyecektir regl oldugunuz gun odaya girip soyleyince size kagit verecek testle ilgili siz de barkot alip test yaptiracaksiniz bu kadar basit.. annemin menopoz olaylariyla ilgili kadin doguma gittigimizde onun da reglin ilk gunu olmasi gerekiyordu oyle yaptik bosuna ozele para vermeyin.
Yanı çok astronomik rakamlar olmadığı sürece karşılayabiliriz ben sadece hani imkan varsa ücretsiz cektirebileceğim bi yer o zaman özele gitmem anlamında söyledim:)Canım yanlış anlamada borç ödüyoruz diyorsun gebelik kontrol bebek fogunca bunlar hep masraf borçlardan sonra düşük derim tavsiyem
Emeginiz yorumuzun icin çok teşekkür ederim geçmiş olsun Allah gönlümüze göre versin herşeyi inşallah çok haklısınız söyledikleriniz beni aydınlattı belirttiğiniz degindiginiz herşey çok doğru noktalar tekrar teşekkür ederim.İyi Bir doktor daha tedaviye başlarken bütün verileri görmek ister. Böylece daha doğru bir tedavi uygular. Ben mesela 1 yıl çocuğum olmayınca,bildiğim iyi bir kadın doğumluya gittim. Hatta tavsiyeyle ikinci bir tanesine daha gittim. Bunlar normal kadın doğumcular, infertilite tedavisi değil uzmanlıkları.
Benim de bir oğlum var 8 yaşında. Olmaması için bir sebep yok yani ama 1 sene boyunca kaç klomen tedavisi, kaç çatlatma iğnesi, umutlu bekleyiş filan.. derken 1 senelik tedavi sonrası da olmayınca, doktorun birinin aklına Fsh testi yapmak geldi. Ve benim 28 yaşında menapozda olduğum anlaşıldı. Boşu boşuna 1 senedir oyalandım yanı doktorlar tarafından. Git gel, ilaçlar..
Diğer doktorda rahim filmi çekmişti, sonucunu ikisi de gördü, hiçbir sıkıntı Yok dediler.
Sonra baktım olmuyor. Ünlü bir tüp bebek merkezine gittim.daha doktoru görmeden Alakalı alakasız bütün testleri başta istediler, eşimden test istediler. Bir de benim eski doktorun çektirdiği rahim filmini incelediler.
İki doktorun da sorun yok dediği rahim filminde, Merkezdeki doktor tek tek rahimdeki sıkıntıları gösterdi. Hormonlarda sorun olanı anlattı. Aşılamayla filan kaybedecek zamanınız Yok, yumurtalarınız bitiyor dediler. Tedaviye başladık velhasıl, operasyonlar geçirdim, ameliyat olacağım, bir sürü şey.
Diğer doktorlara kalsam daha bütün ilaç yöntemlerini elecekler, kim bilir kaç defa aşılama yapacaklar, en sonunda çaresiz kalınca Allah Allah neden olmuyor diyeceklerdi.
Onlar da kendi çapında iyi doktorlar ama ancak normal gebelik takibi ve Doğum, kadın hastalıkları konularında. Ama infertilite başka bir alan.
Öyle parça parça, bir de bunu deneyelim diyerek bir tedavi şekli olmaz.
Ki merkezlerde hemen tüp bebek filan demiyorlar. Onlar da aşama aşama yönlendiriyorlar.
O yüzden hemen rahim filmi istemesi normal. Hatta kolaylaştırıyor da gebeliği eğer başka bir sıkıntı yoksa. Yalnızca iyi doktorlara, devlet hastanesinde de infertiliteyle ilgilenen bölümlere gitmeye dikkat et. Kadın doğum da branş branş ayrılıyor kendi arasında.
Ya siz ne guzel insansiniz cook tesekkur ederim size mesajınızın ekran görüntüsünü aldım inanın gün içerisinde ara ara okuycam haklisiniz bu doğrultuda ilerliycem :)Cok tesekkur ederim.hormon testleriniz normalse once yumurtlama takibi yapilir.klomen le baslanir fakat klomen kist yapan bir ilac baska ilac istersiniz.pek ise yaramiyor bence.direk rahim filmi istenmesi normal ama biraz tedavi uygulansaydi belki gerek kalmazdi.en azindan dr undan yumurtlama takibi isteyebilirsin ama dedigim gibi esine mutlaka bakilsin.once onu ele ki yoksa esinde bir problem varsa sana yazik.basit bir sperm testi.biz hemen yaptirmistik sorun yoktu ama morfoloji dusukdu kur uygulamistim.insallah tez vakitte anne olursun.drlar da bazen sirf para almak icin istiyor bazi testleri.cok dikkat et dr konusunda.cok dr gezdim zamaninda iyilerde varda kotu de cok.isi ticarete dokmus cok dr var sen iyilere deenk gelirsin insallah.Rabbim kucaguni doldursun amin
Ucuz yapan özel hastaneler var. Gözünüzü korkutmak istemiyorum ama ben özelde hsg çektirmeme rağmen çok ağrı ve kanama yaşadım. Devlet hastanelerinde ise çok kötü muamele ediyorlarmış. Sonuçta burası Türkiye ve bu da can. Tahlilleri devlette yaptırın ama film çektirme polip miyom aldırma için haftalarca araştırın derim. Geçmiş olsunArkadaşlar herkese merhaba bugun gebelik olmaması nedeniyle hormon testlerim yapıldı dr testler normal dedi herhangi bir ilaç vs vermedi rahim filminden soz etti ama regl 1. Gunu dedi ama devlet hastanesinden alirsaniz 5 ay sonraya randevu verirler dedi ve devlet hastanesinden regl 1. Gününe randevu almam zaten zor çünkü regl genelde gecikiyor bende 1 hafta 10 gün arası gibi özelde de sanırım baya bi maliyet söz konusu ne yapmamı önerirsiniz devlet hastanesinde 5 ay gibi uçuk bi süre değilde daha önceye veren bir hastane biliyor musunuz? önce denk getirip devletten almaya öncelik vericem çünkü zaten şuan borç ödüyoruz ev aldik vs. Ama olmazsa tabi özele gidicem birde dr sunu belirtmedi testler normal dedi yani gebe kalabilir miyim kalamaz miyim bu sonuclara gore eger olmazsa soylerdi degil mi? çok vakit almamak için çok soru sormaya çekindim şimdi aklım karmakarışık bana yardimci olur musunuz? Karmakarisik yazdıysam kusura bakmayın hastaneden yeni çıktım direkt yazmak istedim. Çok teşekkür ederim şimdiden.
Baska bir doktora daha git ben 4 5 aydir 2 Doktora gittm bitsey yok tabi normal ultrason... en son 3 doktor alttan ultrasona gonderdi kist cikti buyumus... bide simir testi yaptircam... gecmis olsun bu aradaArkadaşlar herkese merhaba bugun gebelik olmaması nedeniyle hormon testlerim yapıldı dr testler normal dedi herhangi bir ilaç vs vermedi rahim filminden soz etti ama regl 1. Gunu dedi ama devlet hastanesinden alirsaniz 5 ay sonraya randevu verirler dedi ve devlet hastanesinden regl 1. Gününe randevu almam zaten zor çünkü regl genelde gecikiyor bende 1 hafta 10 gün arası gibi özelde de sanırım baya bi maliyet söz konusu ne yapmamı önerirsiniz devlet hastanesinde 5 ay gibi uçuk bi süre değilde daha önceye veren bir hastane biliyor musunuz? önce denk getirip devletten almaya öncelik vericem çünkü zaten şuan borç ödüyoruz ev aldik vs. Ama olmazsa tabi özele gidicem birde dr sunu belirtmedi testler normal dedi yani gebe kalabilir miyim kalamaz miyim bu sonuclara gore eger olmazsa soylerdi degil mi? çok vakit almamak için çok soru sormaya çekindim şimdi aklım karmakarışık bana yardimci olur musunuz? Karmakarisik yazdıysam kusura bakmayın hastaneden yeni çıktım direkt yazmak istedim. Çok teşekkür ederim şimdiden.
Çok geçmiş olsun sizede evet farklı dr a gidicem gece saat olmuş kaç ben hala dr hastane araştırıyorumBaska bir doktora daha git ben 4 5 aydir 2 Doktora gittm bitsey yok tabi normal ultrason... en son 3 doktor alttan ultrasona gonderdi kist cikti buyumus... bide simir testi yaptircam... gecmis olsun bu arada
Tabii tsh:3.270 lh:6.70 fsh:6 estradiol:92.00 prolaktin:9.65 sonuclarimmTestleriniz elinizde mi yazabilir misiniz?
Bazen hormonlarda ki sikintiyi gormezler halbuki herseyi anlatir
Sagol canim sana da cok gecmis olsun insallah kotu birsey yokturÇok geçmiş olsun sizede evet farklı dr a gidicem gece saat olmuş kaç ben hala dr hastane araştırıyorum
Insallah canımSagol canim sana da cok gecmis olsun insallah kotu birsey yoktur
Evet çok haklısınız zaten hassas bir dönem yaşıyoruz psikolojimizde cok cok önemliUcuz yapan özel hastaneler var. Gözünüzü korkutmak istemiyorum ama ben özelde hsg çektirmeme rağmen çok ağrı ve kanama yaşadım. Devlet hastanelerinde ise çok kötü muamele ediyorlarmış. Sonuçta burası Türkiye ve bu da can. Tahlilleri devlette yaptırın ama film çektirme polip miyom aldırma için haftalarca araştırın derim. Geçmiş olsun
Ah cnm benim sende cok tatlisin.bu derdi ceken bilir digerleri konusur ancak.cok zorlu yollardan gectim simdi boyle ayni derdi yasayanlari gorunce benim yaptigim yanlislari yapmasinlar istiyorum.Rabbim hakeden lere versin evlat.dogurup sokaga birakan vicdansizlara vermesinde boyle ugrasan hasret cekenlere versin insallah.evlat hasreti ni ancak ceken bilir.birzamanlar bende kk da guc bulup derdimi burda paylasiyordum simdi sira bende.guclu ol umudunu yitirme elinden geleni yap asla vazgecme.anne oluyorum diye yazarsin insallah.Allahim tum isteyenlere nasip etsin saglikli bebekler aminYa siz ne guzel insansiniz cook tesekkur ederim size mesajınızın ekran görüntüsünü aldım inanın gün içerisinde ara ara okuyca bu doğrultuda ilerliycem :)
Inanın o kadar duygulandım.ki yazdıklarınıza çok teşekkür ederim güzel kalpli hemcinsim. Böyle güzel yürekli insanların varlığını bilmek ne kadar güzel çıkarsız menfaatsiz yardımlaşmak pahabicilemez değerde. Sizi hiç tanımasamda hayatıma olumlu dokundunuz bunun sevabı ne kadar büyüktür Rabbim bilir. Iyi ki varsınız tuşların diğer ucunda olmanız bile bana güç verdi inanın teşekkür ederim :)Ah cnm benim sende cok tatlisin.bu derdi ceken bilir digerleri konusur ancak.cok zorlu yollardan gectim simdi boyle ayni derdi yasayanlari gorunce benim yaptigim yanlislari yapmasinlar istiyorum.Rabbim hakeden lere versin evlat.dogurup sokaga birakan vicdansizlara vermesinde boyle ugrasan hasret cekenlere versin insallah.evlat hasreti ni ancak ceken bilir.birzamanlar bende kk da guc bulup derdimi burda paylasiyordum simdi sira bende.guclu ol umudunu yitirme elinden geleni yap asla vazgecme.anne oluyorum diye yazarsin insallah.Allahim tum isteyenlere nasip etsin saglikli bebekler amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?