Esimde sorun gözlenmedi ama bana vajinal muayeneyi regl olmadan önce yapmıştı adetliyken yapmadıdevlet hastaneleri zaten tıp merkezlerine yönlendiriyor
ben de devlette gitmiştim ama rahim filmi için özel merkeze sevk etti
burda öyle oldu yani
2 sene evvel 350 tl ödemiştim
bu arada adetın 3. gunu ultrasonla baktılar mı rahimine ve eşin de dr a gidiyor mu kontrol için
iş bayanla bitmiyor çünkü
Benim bugün hormonlara bakıldı sorun yok dedi ve akabinde rahim filmi dedi hiç yumurta için bi takip yapalım demedieksik mi ilerliyoruz acaba
Çok teşekkür ederim önerileriniz içinReglinin 1. Günü rahim filmi çekilmez. Regli bitiminden sonra ki 1 hafta içinde çekiyorlar. Ağrısız bir işlem. Ben özelde yaptırdım 2 defa. Devletin o kadar geç randevu verdiğini bilmiyordum. Fiyat araştırın bence merkeze göre değişir. Ama makinede önemli sanırım ağrı konusunda. Hormonlarınız da rahim filminizde sıkıntı olmayabilir. Sebepsizde olabilir. Yada daha vakti gelmemiştir. Hakkınızda hayırlısı olsun. Arkdaş yazmış yukarda echomar da çektirin bence inanın hiç birşey hissetmeyeceksiniz.
Oyle mi diyorsunuz dogru olabilir ama şu kafamı karıştırıyor rahim filminde de inşallah bi sorun çıkmazsa yumurta takibi sürecini yine yapacaklar değil miBenim de ne klomen ne çatlama iğnesi ne de yumurta takibi hiçbiri olmadi
Direk rahim filmi 1 yılı geçmişti zaten
Direk sonuca atlamis gibi olduk güzel oldu bence :)
Peki ornegin bugun randevu alsam ne zamana verirler 4 5 aydan soz etti devlet hastanesiAdet bittikten sonra çekiliyor rahim filmi.adetin ilk günü hastaneden randevu alıyorsunuz.ona göre size soruyorlar zaten.ben üniversite hastanesinde çektim.sıkıntı vardır diye değil ama doktorlar tüm ihtimalleri düşünüyor.kanallar kapalı ise erkenden öğrenmek için.ki rahim filmi çektirmek hamile kalma şansını da yükseltiyor.
Oyle mi diyorsunuz dogru olabilir ama şu kafamı karıştırıyor rahim filminde de inşallah bi sorun çıkmazsa yumurta takibi sürecini yine yapacaklar değil mi
Üniversite hastanesinde işte.sekreter soruyor zaten.adet günü ne zaman.ilk günü arayip randevu alın diye.adetten 3 gün sonrasına randevu vermişti bana yanlıs hatirlamiyosam.bittikten 3 gün sonrqPeki ornegin bugun randevu alsam ne zamana verirler 4 5 aydan soz etti devlet hastanesisiz hangi hastanede cektirdiniz
Insalllahhhh çok teşekkürler:)Rahim filmi çektirdikten sonraki 6 ay çok önemli ihtimal cok yuksek demişti doktorum
Sonraki ay yine yapmadı mesela yumurta takibi.
Biraz akışına bırakMayı daha uygun buluyor sanırım
Bence siz de güzel haberi alırsınız rahim filminden sonra. O yüzden ötesini şu an için düşünmeyin :)
Yok yok direkt rahim filmi çektirip sonucu bize getirin dediBahsettiğiniz şey rahim filmi değil bence. Adetliyken vajinal muayene yapacak muhtemelen doktorunuz. Hiç Adetliyken alttan muayene oldunuz mu?
Cerrahpasa aradim az önce makina bozuk dedi zeynep kamil 5 ay sonra verilir dedi başka üniversite hastanelerinide arayım bi o zamanÜniversite hastanesinde işte.sekreter soruyor zaten.adet günü ne zaman.ilk günü arayip randevu alın diye.adetten 3 gün sonrasına randevu vermişti bana yanlıs hatirlamiyosam.bittikten 3 gün sonrq
Adetliyken hiç muayene olmadım bugün adetliydim yapmadıBahsettiğiniz şey rahim filmi değil bence. Adetliyken vajinal muayene yapacak muhtemelen doktorunuz. Hiç Adetliyken alttan muayene oldunuz mu?
Cerrahpasa aradim az önce makina bozuk dedi zeynep kamil 5 ay sonra verilir dedi başka üniversite hastanelerinide arayım bi o zaman
Ahh bi anlasam devlet hastanesine gittim regl 3. gel hormon testleri yapalim dedi bugün regl 3. Günüydü gittim tabi yerinde başka bi dr vardı yani muayene olduğum doktor yok başka biri var sürekli kişi degisiyo o hormon testlerini yaptı oglen sonucu aldim sorun yok dedi yorumladi ardindan rahim filmi çektirin dedi bizde 5 6 ay sonraya randevu verilir özelde çektirin dedi durum bu ve çok karmaşıgımKadın doğumcunuzla konuştunuz mu.o yönlendiriyor degil mi.bizim doktorun kendi sekreteri bize söylemişti tarihin nasıl alındığını.araya tarih atmalari saçma.Belli bir tarihı yok ki adetin.uzun süren bir işlem de değil.kaç kişi yaptıracak o ay içinde.
Fakültelere randevu alamıyorum cerrahpaşa makinamız bozuk dedi az önce bi digeri 5 ay sonra randevu verilir dedi başka nereyi önerirsiniz siz bana bilgi verebilir mısınız nerede çektırmıştınız?Regl nin 1. Günü yapılması yanlış gibi geldi bana 6. Gün ile 8. Gün arasında yapılan sağlıklı diye biliyorum, özele gitmek yerine fakültelerde hocalardan randevu alıp gidebilirsin ben muayene için 100 tl hsg içinde 120 tl ödemiştim çok maliyetli olmamıştı ama kuzenim Acıbadem’de 700 tl ödedi artı muayene ücreti tercih sana kalmış. Eşinizde gittimi peki?
Hangi testlerin yapılması gerektiğini öğrenip adetin 2. Gunu aile hekimine gidip vereceksin. İyi niyetli bi özel hastane bunu önerir. Bana hep böylesi denk geldiArkadaşlar herkese merhaba bugun gebelik olmaması nedeniyle hormon testlerim yapıldı dr testler normal dedi herhangi bir ilaç vs vermedi rahim filminden soz etti ama regl 1. Gunu dedi ama devlet hastanesinden alirsaniz 5 ay sonraya randevu verirler dedi ve devlet hastanesinden regl 1. Gününe randevu almam zaten zor çünkü regl genelde gecikiyor bende 1 hafta 10 gün arası gibi özelde de sanırım baya bi maliyet söz konusu ne yapmamı önerirsiniz devlet hastanesinde 5 ay gibi uçuk bi süre değilde daha önceye veren bir hastane biliyor musunuz? önce denk getirip devletten almaya öncelik vericem çünkü zaten şuan borç ödüyoruz ev aldik vs. Ama olmazsa tabi özele gidicem birde dr sunu belirtmedi testler normal dedi yani gebe kalabilir miyim kalamaz miyim bu sonuclara gore eger olmazsa soylerdi degil mi? çok vakit almamak için çok soru sormaya çekindim şimdi aklım karmakarışık bana yardimci olur musunuz? Karmakarisik yazdıysam kusura bakmayın hastaneden yeni çıktım direkt yazmak istedim. Çok teşekkür ederim şimdiden.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2016-rahim-filmi-hsg-fiyatlari.900952/Fakültelere randevu alamıyorum cerrahpaşa makinamız bozuk dedi az önce bi digeri 5 ay sonra randevu verilir dedi başka nereyi önerirsiniz siz bana bilgi verebilir mısınız nerede çektırmıştınız?
Çok çok teşekkür ederimhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2016-rahim-filmi-hsg-fiyatlari.900952/
Daha önceden rahim filmi çeken özel hastane ve devlet hastaneleri hakkında böyle bir konu vardı ben İstanbul’da yaptırmadım orda yaşamıyorum ama sanırım bu sayfa epey yardımcı olacaktır.
Cok tesekkur ederim.hormon testleriniz normalse once yumurtlama takibi yapilir.klomen le baslanir fakat klomen kist yapan bir ilac baska ilac istersiniz.pek ise yaramiyor bence.direk rahim filmi istenmesi normal ama biraz tedavi uygulansaydi belki gerek kalmazdi.en azindan dr undan yumurtlama takibi isteyebilirsin ama dedigim gibi esine mutlaka bakilsin.once onu ele ki yoksa esinde bir problem varsa sana yazik.basit bir sperm testi.biz hemen yaptirmistik sorun yoktu ama morfoloji dusukdu kur uygulamistim.insallah tez vakitte anne olursun.drlar da bazen sirf para almak icin istiyor bazi testleri.cok dikkat et dr konusunda.cok dr gezdim zamaninda iyilerde varda kotu de cok.isi ticarete dokmus cok dr var sen iyilere deenk gelirsin insallah.Rabbim kucaguni doldursun aminAllah bağışlasın evlatlarımızı inşallah çok teşekkür ederim desteğiniz için şöyle söyleyeyim hormon testlerim yapıldı normal herşey dedi dr ve rahim filmi istedi herhangi bir tedavi uygulamiyor bu süreç hatalı mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?