Testte çizgi var mı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tugce
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayırlı olsun inşallah şimdiden güzel sonuçlar güzel bir hamilelik diliyorum Belirtileirniz neydi acaba bir de beklenen adet gününe ne kadar süreniz vardı
Amin cümlemiz için inşallah 6 gün gecikmem var 10 gündür falan çok bel sırt kasık ağrısı arada baş ağrısı dünde kusma oldu

10 canım evet kan versem mi sence ben erken mi bi anlık kafam durdu sanki napsam diye
Aşkım erken bence bi bekleyelim regl bari 1 gün falan geçsin yani dayanamam diyosan yine ver ama bek bekleyeceğim daha sonra bir değer görüp eğer sağlıksız bir şey ise o değerin düşüşünü izlemek istemiyorum bence sende regl gününe kadar Bidaha test yapma ama tabi sen bilirsin ya bu arada pembe 1-2 damla bir akıntı gelmiş günlük pede bu yerleşme kanaması mıdır ya konu dışı ama korktum şu an

Evet canım olabilir yerleşme kanaması o şekilde geliyor bende biraz düşüneyim de belki veririm belki beklerim şu an ruh halim karışık

O zaman var canım bence kan testi ver çünkü gecikme de olmuş valla ben bile şu an versem mi erken mi olur diye düşünmekteyim. Daha 10. Gün çünkü napsam kararsız kaldım
10 gün mü var adetine canım kan testi verdim sonuç bekliyorum bakalım hayırlısı olsun senin içinde inşallah

Ay canım inşallah Allah herkese nasip etsin sana da nasip etsin bi kan vereyim de iyice anlaşılır durum hala tam adapte olamadım şu an
Tuğçee testim durdukca böyle oldu bi baksana

Eklentiler

• image.webp
    71,5 KB · Görüntüleme: 67
Ay canım inşallah Allah herkese nasip etsin sana da nasip etsin bi kan vereyim de iyice anlaşılır durum hala tam adapte olamadım şu an
Durdukca böyle oldu ya comfort marka

Eklentiler

• image.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…