- 23 Eylül 2025
- 29
- 3
- 1
- 30
Amin cümlemiz için inşallah 6 gün gecikmem var 10 gündür falan çok bel sırt kasık ağrısı arada baş ağrısı dünde kusma olduHayırlı olsun inşallah şimdiden güzel sonuçlar güzel bir hamilelik diliyorumBelirtileirniz neydi acaba bir de beklenen adet gününe ne kadar süreniz vardı
Aa verdim demişsin zaten onu okumadan yazdım hadi inşallah güzel bi sonuç gelsinReglim 6 gün gecikti canım
Canım var senin awox yalancı pozitif vermiyor
Tuğçe flaşı arkasından tutup baksana kız var gibi
Bak canım bi daha çektimTuğçe flaşı arkasından tutup baksana kız var gibi
Var var varrrrrr
Tuğçe sen de dpo10 du dimi var vallahi görüyorum maşallahBak canım bi daha çektim
10 canım evet kan versem mi sence ben erken mi bi anlık kafam durdu sanki napsam diyeTuğçe sen de dpo10 du dimi var vallahi görüyorum maşallah
Aşkım erken bence bi bekleyelim regl bari 1 gün falan geçsin yani dayanamam diyosan yine ver ama bek bekleyeceğim daha sonra bir değer görüp eğer sağlıksız bir şey ise o değerin düşüşünü izlemek istemiyorum bence sende regl gününe kadar Bidaha test yapma ama tabi sen bilirsin ya bu arada pembe 1-2 damla bir akıntı gelmiş günlük pede bu yerleşme kanaması mıdır ya konu dışı ama korktum şu an10 canım evet kan versem mi sence ben erken mi bi anlık kafam durdu sanki napsam diye
Evet canım olabilir yerleşme kanaması o şekilde geliyor bende biraz düşüneyim de belki veririm belki beklerim şu an ruh halim karışıkAşkım erken bence bi bekleyelim regl bari 1 gün falan geçsin yani dayanamam diyosan yine ver ama bek bekleyeceğim daha sonra bir değer görüp eğer sağlıksız bir şey ise o değerin düşüşünü izlemek istemiyorum bence sende regl gününe kadar Bidaha test yapma ama tabi sen bilirsin ya bu arada pembe 1-2 damla bir akıntı gelmiş günlük pede bu yerleşme kanaması mıdır ya konu dışı ama korktum şu an
Ay canım inşallah Allah herkese nasip etsin sana da nasip etsin bi kan vereyim de iyice anlaşılır durum hala tam adapte olamadım şu anAyyy tuğçeeee hamilesinnn
Verme verme cumartesi verelim yanda cuma akşamıEvet canım olabilir yerleşme kanaması o şekilde geliyor bende biraz düşüneyim de belki veririm belki beklerim şu an ruh halim karışık
Tamam tamam haber bekliyoruz bence kesin hamilesinnnnAy canım inşallah Allah herkese nasip etsin sana da nasip etsin bi kan vereyim de iyice anlaşılır durum hala tam adapte olamadım şu an
Bence var çizgi
10 gün mü var adetine canım kan testi verdim sonuç bekliyorum bakalım hayırlısı olsun senin içinde inşallahO zaman var canım bence kan testi ver çünkü gecikme de olmuş valla ben bile şu an versem mi erken mi olur diye düşünmekteyim. Daha 10. Gün çünkü napsam kararsız kaldım
Tuğçee testim durdukca böyle oldu bi baksanaAy canım inşallah Allah herkese nasip etsin sana da nasip etsin bi kan vereyim de iyice anlaşılır durum hala tam adapte olamadım şu an
Durdukca böyle oldu ya comfort markaAy canım inşallah Allah herkese nasip etsin sana da nasip etsin bi kan vereyim de iyice anlaşılır durum hala tam adapte olamadım şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?