- 14 Eylül 2025
- 166
- 21
- 13
- 28
Vücudumda bir sıcaklık var anlayamadığım hasta değilim ölçtüm 37 derecece çıktı her şeye gebeliğe yorar oldukAyyy canım inşallah vardırmerak ediyor insan diyorum bak kendini tutacaksın 11 12 den önce yapmayacaksın kime diyorum acabaaaa
Bugün dpo9 bat 29 eylülAy hadi inşallah siz dpo kaçtasınız
Sen siparişini ver adete 1 gün kala ve adet günü yaparızYa canım onu alamadım eczane bir tık uzak netten sipariş etseymişim iyiymiş elimde kaset test var işte biraz şansımı da zorluyorum bakma yani farkındayım da yine de merak işte
Aa sizin luteral fazınız uzunmuş ne güzel ben dpo10dayım bat 25 EylülBugün dpo9 bat 29 eylül
Ben ovulasyon testleri yapmadım tahminen yumurtlama tarihi gösteriyor onun üzerinsen söylüyorumAa sizin luteral fazınız uzunmuş ne güzel ben dpo10dayım bat 25 Eylül
Kız ben seni unuturmuyum ben de dpo9da çok çok silik çizgi fark etmiştim hatırlıyorsan 3 gün vardı benim de senin de 4 senin zaten erken döllendi hatırlıyorum kanama görmüştün üstğneLobuqickte bazen cikiyor boyle ama cizgi var bunda var mi benimde4 gun var diger konudan hatirliyorsan beni
Kiz sana yazmadim yanlis oldu galibaKız ben seni unuturmuyum ben de dpo9da çok çok silik çizgi fark etmiştim hatırlıyorsan 3 gün vardı benim de senin de 4 senin zaten erken döllendi hatırlıyorum kanama görmüştün üstğne
Evet canım bende de kuruma olabilir ya çünkü üstünden zaman geçti şu an silik çizgi çok belli ama kuruma olabilir awox varmış yakın eczanede aldım yapcam birazdan ne çıkacak bilemiyorumLobuqickte bazen cikiyor boyle ama cizgi var bunda var mi benimde4 gun var diger konudan hatirliyorsan beni
Aldım awox yapcam birazdan burda eczanelerde artimed oluyordu genelde de bi eczanede varmış awox aldım yapınca atarımSen siparişini ver adete 1 gün kala ve adet günü yaparız
Bata ne kadar var çok net bir şekilde ikinci çizgi çıkmış yarın kan verin benceBende bugün erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı sizce gebelik var mı Eki Görüntüle 3647980
Canım var yani şu an çizgi çok belli ama hangi marka buBende bugün erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı sizce gebelik var mı Eki Görüntüle 3647980
Days doctor erken gebelik canımCanım var yani şu an çizgi çok belli ama hangi marka bu
Bugün kan verdim sonuç bekliyorum ama emin olamadım daBata ne kadar var çok net bir şekilde ikinci çizgi çıkmış yarın kan verin bence
bir testle daha destekle canım regl günü ne zaman yani yumurtlama tarihini biliyor musunDays doctor erken gebelik canım
Hayırlı olsun inşallah şimdiden güzel sonuçlar güzel bir hamilelik diliyorumBugün kan verdim sonuç bekliyorum ama emin olamadım da
Reglim 6 gün gecikti canımbir testle daha destekle canım regl günü ne zaman yani yumurtlama tarihini biliyor musun
O zaman var canım bence kan testi ver çünkü gecikme de olmuş valla ben bile şu an versem mi erken mi olur diye düşünmekteyim. Daha 10. Gün çünkü napsam kararsız kaldımReglim 6 gün gecikti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?