Testte çizgi var mı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tugce
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayyy canım inşallah vardır merak ediyor insan diyorum bak kendini tutacaksın 11 12 den önce yapmayacaksın kime diyorum acabaaaa
Vücudumda bir sıcaklık var anlayamadığım hasta değilim ölçtüm 37 derecece çıktı her şeye gebeliğe yorar olduk

Ya canım onu alamadım eczane bir tık uzak netten sipariş etseymişim iyiymiş elimde kaset test var işte biraz şansımı da zorluyorum bakma yani farkındayım da yine de merak işte
Sen siparişini ver adete 1 gün kala ve adet günü yaparız

Lobuqickte bazen cikiyor boyle ama cizgi var bunda var mi benimde4 gun var diger konudan hatirliyorsan beni

Eklentiler

• 1000202662.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 47
  • 1000202484.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 32
  • 1000202476.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 28
  • 1000202475.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 27
  • 1000202470.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 80
Lobuqickte bazen cikiyor boyle ama cizgi var bunda var mi benimde4 gun var diger konudan hatirliyorsan beni
Kız ben seni unuturmuyum ben de dpo9da çok çok silik çizgi fark etmiştim hatırlıyorsan 3 gün vardı benim de senin de 4 senin zaten erken döllendi hatırlıyorum kanama görmüştün üstğne

Kız ben seni unuturmuyum ben de dpo9da çok çok silik çizgi fark etmiştim hatırlıyorsan 3 gün vardı benim de senin de 4 senin zaten erken döllendi hatırlıyorum kanama görmüştün üstğne
Kiz sana yazmadim yanlis oldu galiba

Evet canım bende de kuruma olabilir ya çünkü üstünden zaman geçti şu an silik çizgi çok belli ama kuruma olabilir awox varmış yakın eczanede aldım yapcam birazdan ne çıkacak bilemiyorum

Bende bugün erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı sizce gebelik var mı

Reglim 6 gün gecikti canım
O zaman var canım bence kan testi ver çünkü gecikme de olmuş valla ben bile şu an versem mi erken mi olur diye düşünmekteyim. Daha 10. Gün çünkü napsam kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…