• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testte çizgi var mı???

Kızlar merhaba göğüs ağrım ve şişlik her zaman reglime 6 gün kala başlar bu kez yumurtlamadan 1-2 gün sonra başladı bat 18 Ekim göğüs ağrım 4-5 ekimde falan başladı hala devam ediyor dpo 9 dayım süt gibi akıntım oluyor iki gündür bir de bugün baş dönmem oluyor sizce gebelik olabilir mi umutlanmalı mıyım ?

merhaba herkesin yumurtla günü değişebilir ama benim 22 eylülde regl bitti 24 25 26 eylülde Ovilasyon testinde pozitif gördüm 3 günü değerlendirdim şuan regl 3 günüm var bekliyorum allahım herkese kolaylıkla nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏🙏

merhaba herkesin yumurtla günü değişebilir geçen ay reglden 5 gün sonra yumurtlama gördüm bu ay 22 eylülde regl bitti 24 25 26 eylülde Ovilasyon da pozitif gördüm 3 günü değerlendirdim Regle 4 gün kala test negatif bakalım hayırlısı ile bekliyorum rabbim herkese kolaylıkla nasip eylesin🙏Kimsenin kucağına da boş bırakmasın inşallah 🙏

Herkese iyi geceler. Benimde adetim 22 gün gecikti. Düzenlidir de. 25 günde bir gelir. En fazla 8 gün gecikmisti. Çok test yaptım. Bazen yalancı pozitif bazen de tek çizgi gordum. Gecikmenin 9.gunu kan verdim negatif çıkmıştı. Bugün itibariyle 22 gün gecikti. Ama iki üç günde bir adet olacakmışim gibi karnım agriyo. Bugün de yine çok ağrıdı. Ama gelen giden yok. Ara ara midem bulaniyo. Evde de awox vardı. Akşam üzeri yaptım. İlk 3 dakikada silik çıktı. Ama yine daha öncekiler gibi olmuştur diye çok umitlenmedim. Bu marka gerçekten guvenilirmidir. Yarın sabah ilk idrarla yine yapmayı düşünüyorum yani gece adetim baslamazsa tabi. Sizde bakarmisiniz . Bazen hayal gördüğümu düşünüyorum 🤔🤔🤔

Eklentiler

• 1000058194.webp
    1000058194.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 28
Herkese iyi geceler. Benimde adetim 22 gün gecikti. Düzenlidir de. 25 günde bir gelir. En fazla 8 gün gecikmisti. Çok test yaptım. Bazen yalancı pozitif bazen de tek çizgi gordum. Gecikmenin 9.gunu kan verdim negatif çıkmıştı. Bugün itibariyle 22 gün gecikti. Ama iki üç günde bir adet olacakmışim gibi karnım agriyo. Bugün de yine çok ağrıdı. Ama gelen giden yok. Ara ara midem bulaniyo. Evde de awox vardı. Akşam üzeri yaptım. İlk 3 dakikada silik çıktı. Ama yine daha öncekiler gibi olmuştur diye çok umitlenmedim. Bu marka gerçekten guvenilirmidir. Yarın sabah ilk idrarla yine yapmayı düşünüyorum yani gece adetim baslamazsa tabi. Sizde bakarmisiniz . Bazen hayal gördüğümu düşünüyorum 🤔🤔🤔

Eklentiler

• 1000058252.webp
    1000058252.webp
    72,6 KB · Görüntüleme: 26
iki çizgi görünüyor canım salı sabahı tekrar yap bence

Back
X