- 21 Ağustos 2016
- 309
- 81
- 98
- 28
ayyyy hadi inşallah valla dua ediyorum aklımdasınız bakalım ekimin sonunda güzel haberlerinizi alalımmAy bebiş Napalım ya denemeler devamdün pikti ovü değerlendirdik bugün ve yarın da değerlendiricez bi gün ara vermek gerekir mi bilmiyorum
Normal normaliyiyim çok şükür aşırı uykum var sürekli kafamı koyduğum yerde uyuyorum bide ara ara baş ağrısı ve baş dönmesi normal mi bilmiyorum cuma kontrolüm var :) onun dışında her şey stabil
kesesi geçen hafta göründü de çok minikti bu hafta cuma gideceğim geri kontrole bakalım büyümüş mü? nasıl ilerliyor.. şu kalp atışlarını duyarsam allahın izni ileNormal normalbebişi gördünüzmü keseyi kendisini
Allahım izniyle hepsi olur duyarsın sen yeterki stres yapma burdaki çoğu konuya bakma stres yaptırıyorlar ancakesesi geçen hafta göründü de çok minikti bu hafta cuma gideceğim geri kontrole bakalım büyümüş mü? nasıl ilerliyor.. şu kalp atışlarını duyarsam allahın izni ile
Ayy hiç demeyin onu sayfada 15-20 dk gezinince insan umutsuzlanıyor tabi herkes kendi deneyimini paylaşıyor ama yine de etkilenmemek elde değil :/Allahım izniyle hepsi olur duyarsın sen yeterki stres yapma burdaki çoğu konuya bakma stres yaptırıyorlar anca
ben sana demiştim ama bakma buraya diye :)Ayy hiç demeyin onu sayfada 15-20 dk gezinince insan umutsuzlanıyor tabi herkes kendi deneyimini paylaşıyor ama yine de etkilenmemek elde değil :/
az kaldı senin de beklemekte çok heyecanlı ama her anı çok güzel olan bir süreçteyiz bence :)ben sana demiştim ama bakma buraya diye :)
bende beklemedeyim bakalım nasip.
az kaldı senin de beklemekte çok heyecanlı ama her anı çok güzel olan bir süreçteyiz bence :)
Bİ KAÇ GÜN DAHA BEKLE BAKALIM AY İNŞALLAH VARDIR NASIL DAYANIYORSUNN :dregli 3 gun gecıktı ama test yapmıyorum :) pek inancım yok bakalım cunku hiç bir belirtim yok
Bİ KAÇ GÜN DAHA BEKLE BAKALIM AY İNŞALLAH VARDIR NASIL DAYANIYORSUNN :d
Benimde bu ay gecikmeyen reglim 4 gün gecikti bakalım nolacak bu ay siz yinede test yapın vardır belkiya gecen ayda boyle oldu 5. gunde regli oldum. ondan pek beklentim yok canım.
Benimde bu ay gecikmeyen reglim 4 gün gecikti bakalım nolacak bu ay siz yinede test yapın vardır belki
Beklemek insanı gerçekten yoruyor ya ovulasyon yaptınızmı buay6. güne kadar bekleyeceğim. o zaman kadar olursa olur olmazsa da artık teste bakarım. bir de en son gittiğimde basit kist vardı o da uzatmış olabilir. yalnız hiç belirtim yok. bazen gun ıcınde alt karında dolgunluk hafıf ağrı oluyor sonra geçiyor.
Beklemek insanı gerçekten yoruyor ya ovulasyon yaptınızmı buay
Hadi inşallah Gamze karşılıklı güzel haberlerayyyy hadi inşallah valla dua ediyorum aklımdasınız bakalım ekimin sonunda güzel haberlerinizi alalımm
valla kuzu sadece uykusuzluk ve yorgunluk var şimdilikHadi inşallah Gamze karşılıklı güzel haberlersen nasılsın var mı değişiklik kendine hissettiğin duygusallaştın mı
Evet bat 30 ekim benim bende ilk kez ovulasyon aldımyok yapmadım ovulasyonu sadece bir kere yaptım o da psikolojık olarak beklentiyi cok artırdıgı ıcın sonra hiç yapmadım. sizin bat kaç. gercı gecen aydan gormustum galıba sizi.
Ay Mide bulantısı yoksa süper maşallahvalla kuzu sadece uykusuzluk ve yorgunluk var şimdilik
sabahları az oluyor ama katlanılabilir siizin nasıl geçecek acaba :)Ay Mide bulantısı yoksa süper maşsabah
Bakalım nasip beni biz bi kalalım da gebe Allah’ın izniyle ovü testim bugün de pik ben bugün silikleşmeye başlar diye düşünüyordum ama bugünü ve yarını da değerlendiririz sonraki güne gerek var mısabahları az oluyor ama katlanılabilir siizin nasıl geçecek acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?