Testte çizgi var mı???

İkinci ve üçüncüde silik görünüyor ama daha koyuda olması lazım sanki ay kan ver sen bir daha bencee
Canim baya okudum az once eczacida söyledi kendisininde cikmamis baya bir sonra pat diye cikmis ultrurosonda ve bazilari 20.gun ya da 16.gun gecikmede ogrenmis bekliyorum bnde hic idrara ve kana dusmemis bu bekleyenlerin en son cikip bir anda 3000 4000 degelerle ogrenmisler bakalim bndemi oyle olucam

Ay simge insaAllah ya Allah ol desin olur bukadr gecıkme hayra alemet ınss bizi de bilgilendir mutlaka

Ins veririm haber ama olimsuz orneklerde vardi 13 14.gunlerinde adet olanlarda var tabi bakalim ben hangisi olucam
Hakkında neyse hayırlısı o olsun olanda da olmayandada vardır mutlaka hayır
Sağlıklı evlatlar nasip etsin mevla gönülden isteyen herkese insss

Hadi inşallah bebiş haberini ver bize Salı günü
Kizlar selam bugun doktora gittim bebek hic gelismemis haa ayni 3 mm dedi hatta bulamadı bile sagliksiz gebelik oldugu icin progestani birak regl ile atarsin dedi tekrar korunmana gerek yok dedi 6 haftalik olmasi gerek ama hala 4+2 gibi kalmis dedi @Herseydenbitutam evraa4

başka doktora görünsen Gamze çok üzüldüm

başka doktora görünsen Gamze çok üzüldüm
Canim hic buyumemis bende gordum beta hgc istedi o da dusmustur belki regli ile atarsin o kadar kucuk dedi doktor 6 haftalik olsa 10-12 mm olmasi gerekti ama hala 3 mm dedi

Gamze şimdi gördüm yazını neden etiket görünmüyo bende ya biraz daha beklesen başka doktora görünsen hemen kötü düşünme nolur

hamile kalmak istemiyorum hatta bu hayatta evlensem bile en istemediğim şey bu. 17 eylulde korunmasız bir ilişkiden 1 saatsonra ella kullandım ve partnerim içime gelmedi, son adet tarihim 1eylülle-8 eylül arası şuan kullandığım takvim uygulamasında 1 hafta gecikmişim gibi gösteriyor, gecikmemin 5.gününde kaset test yaptım negatif çıktı ama hala regl olmadım, yumurta akı gibi akıntım oluyor şuan bu neyin belirtisi? sizce anlattığım duruma göre hamile olabilir miyim çok korkuyorum psikolojim alt üst oldu kendimi öldürsem kurtulsam diye düşünüyorum kaç gündür

ya canım ciğerim madem bu kadar istemiyorsun neden korunmazsız ilişki yaşıyorsun risk her zaman vardır ella doğru saate kullanmışsın keza zaten ella da regli gecıktirebilir. stres yapma lütfen stres yaptıkca gecıkırsın. ama için rahatlatacak tek sey kan testi . idrar testi bir kaç tane dene madem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…