Tetanoz ve şeker yüklemesi istemiyorum

karamelinannesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2025
4
-13
1
30
6 haftalık hamileyim, şeker yüklemesi tetanoz 2li 3lü taramalar doğum sonrası topuk kanı ve çocukluk aşıları, hiçbirini istemiyorum ve Ankara'da yaşıyorum. Benim gibi arkadaşlar hangi doktorlara gittiniz bazı doktorlar çok baskıcı oluyor, kararsızım. (Aşı ve ilaç sevicileri yorumlarını kendine saklasın lütfen)

6 haftalık hamileyim, şeker yüklemesi tetanoz 2li 3lü taramalar doğum sonrası topuk kanı ve çocukluk aşıları, hiçbirini istemiyorum ve Ankara'da yaşıyorum. Benim gibi arkadaşlar hangi doktorlara gittiniz bazı doktorlar çok baskıcı oluyor, kararsızım. (Aşı ve ilaç sevicileri yorumlarını kendine saklasın lütfen)
Bebeğinizde bir hastalık çıktığında (dilerim ki öyle olmaz) aşı ve ilaç sevici doktorlardan uzak durup ot çöp kaynatarak şifa arayın olur mu💖

Neden baskıcılar peki sordunuz mu cahil cahil hareketler.

Tetanoz ve seker yüklemesi yaptirmasaniz da olur.
Ama sekerinizi mutlaka kontrol ettirmeniz gerekiyor. Açlık sekerini ve yemekten iki saat sonrasi önemli. Kendiniz evde kontrol edebilirsiniz. 2li ve 3lü tarama ve fatal dna da.gerekli olan birsey degil. Mecburi degilsiniz. Ultrason dan da kacinabilirsiniz.
Ama önemli olan haftalarda yapilmasi öneriliyor.
12, 22 ve son 32 olmasi lazim.
Topuk kanı benim icin önemli bir konu. Cocuk aşıları da önemli olarak görüyorum.
Kendi ve etrafinizdaki cocuk ve hamileri korumak icin.
Bunun icin doktor aramaniza gerek var mi?
Yaptirmiyorum diyebilirsiniz.
Doktorlarin bu istemedikleriniz şeyler için sizi destekleyeceklerini sanmiyorum.

İnşallah muhtaç kalmazsınız modern tıbba 🌼

10 taneden 5 i ölürdü bak banlanıcam gene ya keşke durum tespiti yapınca banlanmasam
Hiç yapma durum tespiti, böyle kaç vaka gördüm hastanede bilselerdi. Rota virüsü yüzünden ölen bebeğin ailesi hastanede olay çıkarmıştı, aşılar cinayettir diye. Hiç unutmam.
Tespit yok, tamam de geç bacım

O çok sevdiğiniz ilaçlar algı kabiliyetinizi öyle bir yok etmiş ki parantez içinde yazdığımı anlayamamışsınız bile. Evet çok cahilim, hayatımın 10 yıldan fazlasını sağlık sektörüne verdim, binlerce ameliyata girdim, binlerce hasta tanıdım, ama biliyo musunuz, burdakiler kadar at gözlüklüsünü görmedim, lafa gelince herkes dsö'ye söver ama onun emirlerini uygulamakta gram şüphe duymazsınız. Cahille münakaşaya girmek istemiyorum, bu güruh koşa koşa corona aşısı yaptırıp sonra da bize zorla aşı yaptılar diyen güruh.

O çok sevdiğiniz ilaçlar algı kabiliyetinizi öyle bir yok etmiş ki parantez içinde yazdığımı anlayamamışsınız bile. Evet çok cahilim, hayatımın 10 yıldan fazlasını sağlık sektörüne verdim, binlerce ameliyata girdim, binlerce hasta tanıdım, ama biliyo musunuz, burdakiler kadar at gözlüklüsünü görmedim, lafa gelince herkes dsö'ye söver ama onun emirlerini uygulamakta gram şüphe duymazsınız. Cahille münakaşaya girmek istemiyorum, bu güruh koşa koşa corona aşısı yaptırıp sonra da bize zorla aşı yaptılar diyen güruh.
Binlerce ameliyata girdim = ameliyathane temizlikçisi abasbsjs

Kesinlikle yalan söylüyorsunuz. Hadi şeker yüklemesi veya gebelikte aşıya karşı olun (yaptırdım bu gebeliğimde de yaptıracağım), ameliyathaneye girmiş biri topuk kanına karşı olamaz. Topuk kanına nasıl karşı olunur aklım almıyor. Gebeyken 2 dilim baklava yiyorsanız şeker yüklenmesine de karşı olmanız komik sadece. Gebelikte aşı olmak koşullara bağlı olarak bir nebze daha hafif kalabilir ki ben yaptırdım yine yaptıracağım kısmet olup haftam gelince. Çocuk felcinin ne da olduğunu duymadınız mı onca sene hastanede nasıl çocukluk aşılarına karşı olabilirsiniz. Gerçekten binlerce cahil kenar köşe gruplarda bir araya gelip 3-5 tane örnekle alternatif bilim geliştirdiğinizi falan sanıyorsunuz. İnşallah bu cehaletin bedelini masum yavrularınız ödemez. Ben bu işin içindeyim hastalıklarla savaştığımız gibi bi de cahil ebeveynlere savaşıyoruz.

Sıtma,Verem,menenjit gibi aşılar sayesinde bebek ölüm oranları az
Kızılderili neslinin nasıl tükendiğini araştırın
Aşının önemini anlamak için

Back
X