Ben Haldun hocaya oldum uzun zaman önce... Tevfik hocayı bilmiyordum o zamanlar.. Ancak Haldun hocadan çok memnun kaldım... Forumları okursan herkes memnun... Kesinlikle kendi doktorumu tavsiye ederim...Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var... ailemi ikna etmişken ameliyat günü almam lazım fakat aklım fazlasıyla karışık 2 doktor arasında kaldım ve tevfik beyi haldun beyle görüşmek için randevu aldıktan sonra gördüm lütfen yardım edinnnnnnn
Haldun beye. Oldum ve çok memnunummmmm gerçekten çok ilgili bilgili zevkli ve Zarif bir doktor
Mrb tlfdan dosya girilmiyo ama acaip mutluyummmm.sorun cevaplarım
Fotogragini goremedim. Hala duruyor mu? Yeni uyeyim de 25 mesaja ulasamadim henuz. Belki ondan giremiyorumdur kaldirmsdiysan.canım merhaba ben tevik sözen e ameliyat oldum burnumdan ve doktorumun ilgisinden çok memnunum profilimde fotoğrafım var eğer bakmak istersen ekle :)
Fiyasanın yarını verdim veeeeee inanılmaz memnunum herkes çokkkk beğeniyor Haldun hoca tek geçerimmmm
canım merhaba ben tevik sözen e ameliyat oldum burnumdan ve doktorumun ilgisinden çok memnunum profilimde fotoğrafım var eğer bakmak istersen ekle :)
fotoğraf göndermeniz mümkünmüMerhabalar.Burun ameliyatı konusunda ciddi araştırmalar Yaptım.Haldun Kamburoğluna karar verdim.Görüşme sonrasında başka doktora gitmeye gerek duymadım.Tüm korku Tereddütlerimi benden Aldı.Ameliyatım tahminimden kolay geçti ve kısa sürede toparlandım.Dogal ve güzel Burna kavuştum en güzel yanı da kimsenin fark edemeyeceği kadar doğal olması.Haldun beye sonsuz teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?