Tevfik sözen mi Haldun Kamburoğlu mu ?

gussa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2014
141
8
118
Ankara
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var... ailemi ikna etmişken ameliyat günü almam lazım fakat aklım fazlasıyla karışık 2 doktor arasında kaldım ve tevfik beyi haldun beyle görüşmek için randevu aldıktan sonra gördüm lütfen yardım edinnnnnnn

canım merhaba ben tevik sözen e ameliyat oldum burnumdan ve doktorumun ilgisinden çok memnunum profilimde fotoğrafım var eğer bakmak istersen ekle :)

Ben Haldun hocaya oldum uzun zaman önce... Tevfik hocayı bilmiyordum o zamanlar.. Ancak Haldun hocadan çok memnun kaldım... Forumları okursan herkes memnun... Kesinlikle kendi doktorumu tavsiye ederim...

Ben de Haldun beye ameliyat oldum, memnunum gerçekten. Memnun olmayan birine ne kontrollerde ne de forumda denk gelmedim.

ben nefes alma ve birazda kemer için eylülde ameliyat oldum burun şeklim iyi ancak nefes alma problemim devam ediyor sağlık probleminiz de varsa kbb ciye gidin derim

Haldun beye. Oldum ve çok memnunummmmm gerçekten çok ilgili bilgili zevkli ve Zarif bir doktor

merhaba..burnunun en son halini görmem mümkünmü bende revizyon için dr araştırıyorum ve şuana kadar kafama yatan tek kişi haldun bey.birde malum revizyon olunca fiyat epey farkediyor siz ne kadar ödediniz..sevgiler...

Bende Haldun beye ameliyat olmak istiyorum en kısa zamanda randevu alıp muayeneye gitmek istiyorum. Ameliyat olan herkese çok geçmiş olsun sağlıkla kullanın burnunuzu :)

Fiyasanın yarını verdim veeeeee inanılmaz memnunum herkes çokkkk beğeniyor Haldun hoca tek geçerimmmm

Arkadaşlar merhaba.ben de annemi meme küçültme için ankaraya getiricem.forumlarda okuduğum kadar herkes memnun haldun beyden.peki maliyet hakkında bi bilgisi olan var mi? Yani devlet neyi karşılar ne kadarı bize kalır gibi?

canım merhaba ben tevik sözen e ameliyat oldum burnumdan ve doktorumun ilgisinden çok memnunum profilimde fotoğrafım var eğer bakmak istersen ekle :)
Fotogragini goremedim. Hala duruyor mu? Yeni uyeyim de 25 mesaja ulasamadim henuz. Belki ondan giremiyorumdur kaldirmsdiysan.

bana özelden mail adresinizi atarsanız foto atabilirim :*

Merhabalar.Burun ameliyatı konusunda ciddi araştırmalar Yaptım.Haldun Kamburoğluna karar verdim.Görüşme sonrasında başka doktora gitmeye gerek duymadım.Tüm korku Tereddütlerimi benden Aldı.Ameliyatım tahminimden kolay geçti ve kısa sürede toparlandım.Dogal ve güzel Burna kavuştum en güzel yanı da kimsenin fark edemeyeceği kadar doğal olması.Haldun beye sonsuz teşekkürler.

fotoğraf göndermeniz mümkünmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…