U uysaliye Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2013 474 257 123 Antalya 22 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi gussa #21 misery89 .!.: canım merhaba ben tevik sözen e ameliyat oldum burnumdan ve doktorumun ilgisinden çok memnunum profilimde fotoğrafım var eğer bakmak istersen ekle :) Genişletmek için tıkla... merhaba fotoğraflarınızı nasıl görebilirim
misery89 .!.: canım merhaba ben tevik sözen e ameliyat oldum burnumdan ve doktorumun ilgisinden çok memnunum profilimde fotoğrafım var eğer bakmak istersen ekle :) Genişletmek için tıkla... merhaba fotoğraflarınızı nasıl görebilirim
U uysaliye Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2013 474 257 123 Antalya 22 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi gussa #22 misery89 .!.: bana özelden mail adresinizi atarsanız foto atabilirim :* Genişletmek için tıkla... kesinlikle Tevfik hocaya ameliyat olanlar arasında en beğendiğim burun sizinki oldu.
misery89 .!.: bana özelden mail adresinizi atarsanız foto atabilirim :* Genişletmek için tıkla... kesinlikle Tevfik hocaya ameliyat olanlar arasında en beğendiğim burun sizinki oldu.
N No408 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Aralık 2012 270 241 133 24 22 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi gussa #23 Tabiki Tevfik Sozen..foto görmek isterseniz Tevfik Sozen hasta yorumları konusunda ve albümümde foto lar var..
Tabiki Tevfik Sozen..foto görmek isterseniz Tevfik Sozen hasta yorumları konusunda ve albümümde foto lar var..
misery89 Kendi masalımda kayboldum Kayıtlı Üye 16 Eylül 2012 1.287 1.007 333 27 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi gussa #24 uysaliye .!.: kesinlikle Tevfik hocaya ameliyat olanlar arasında en beğendiğim burun sizinki oldu. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim canım daha iiyisi senin olur inşallah :)
uysaliye .!.: kesinlikle Tevfik hocaya ameliyat olanlar arasında en beğendiğim burun sizinki oldu. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim canım daha iiyisi senin olur inşallah :)
E efullim23 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2014 303 40 68 34 24 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi gussa #25 tusem911 .!.: ben nefes alma ve birazda kemer için eylülde ameliyat oldum burun şeklim iyi ancak nefes alma problemim devam ediyor sağlık probleminiz de varsa kbb ciye gidin derim Genişletmek için tıkla... Nefesiniz duzelmedi mi? benim de nefes alma problemim hic yoktu tevfik sozene ameliyat olduktab sonra oldu
tusem911 .!.: ben nefes alma ve birazda kemer için eylülde ameliyat oldum burun şeklim iyi ancak nefes alma problemim devam ediyor sağlık probleminiz de varsa kbb ciye gidin derim Genişletmek için tıkla... Nefesiniz duzelmedi mi? benim de nefes alma problemim hic yoktu tevfik sozene ameliyat olduktab sonra oldu