• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teyze kızı meselesi

gezip tozmuyor canım arada bir görüşür teyzesi sözlüme emanet etmiş göz kulak olmak babında, ondan o kadar rahatsız değilim de kızdan pek hoşlanmıyorum

garip garip arkadaşlarını getirmesin sözlümün yanına :85:

Caniml haklisin ...ben de olsam istemem.. Hatta kavga bile cikaririm ben...

gezip tozmuyor canım arada bir görüşür teyzesi sözlüme emanet etmiş göz kulak olmak babında, ondan o kadar rahatsız değilim de kızdan pek hoşlanmıyorum

garip garip arkadaşlarını getirmesin sözlümün yanına :85:

pardon da siz sözlünüzün hiç kadın veya kız görmediğini mi düşünüyosunuz? getirse nolucak arkadaslarını? içinde varsa onun arkadas getirmesini beklemez sen emin ol. sizinki basbaya güvensizlik ama ya kendinize ya ona itiraf edemiyosunuz.

QUOTE=cadaloz99;16481893]Caniml haklisin ...ben de olsam istemem.. Hatta kavga bile cikaririm ben...[/QUOTE]

yani kızdan hoşlanmıyom sorsan sözlümde hoşlanmıyo garip bi kız ama kahvaltılara gidiliyo yani güzel güzel mekanlara ben de burda uzaklardan hasretini çekiyorum sözlümün :43:

Son düzenleme:
pardon da siz sözlünüzün hiç kadın veya kız görmediğini mi düşünüyosunuz? getirse nolucak arkadaslarını? içinde varsa onun arkadas getirmesini beklemez sen emin ol. sizinki basbaya güvensizlik ama ya kendinize ya ona itiraf edemiyosunuz.

kızın kendi arkadaşlarını getirmesi ne münasebet yani saçma buluyorum aynı şekilde bana yapılsa sözlümde rahatsız olur bizim yaşam tarzımız böyle, birbirimize güveniyoruz diye etrafımızı yabancı kız yada adamlarla doldurmanın lüzümu yok.Tekrar söylüyorum konuyu döndürüp dolaştırığ sözlüme getirmeyin ondan bi sorunum yok sadece kuzeninin düşüncesizliğine sinir oldum o kadar umarım bu sefer anlaşılmışımdır.

senin gibi düşünen bir bayan yüzünden teyzeminoğluyla görüşemiyorum.. bizki kardeş gibi büyüdük.. bence insanın fikri neyse zikride odur kusura bakma..

Eheueheueh :D Benim sevgiliminde vardı böyle kuzenleri.
Hepsini dışladık çok şükür. :) Sevgilim onlarla bağını koparttı tamamen.
Başına iş alma ipleri eline al derim.

kuzenide olsa sözlümün bir bayanla
yalnız kahvaltıya gitmesine asla izin vermezdim
tercih meselesi tabi
kaygılarını anlayışla karşılıyorum
armaması sormaması selam yollamaması seni çokta meşgul etmesin
dış kapının dış mandalı sonuçta
o seni yok sayıyorsa sende onu yok say

Son düzenleme:
kızın kendi arkadaşlarını getirmesi ne münasebet yani saçma buluyorum aynı şekilde bana yapılsa sözlümde rahatsız olur bizim yaşam tarzımız böyle, birbirimize güveniyoruz diye etrafımızı yabancı kız yada adamlarla doldurmanın lüzümu yok.Tekrar söylüyorum konuyu döndürüp dolaştırığ sözlüme getirmeyin ondan bi sorunum yok sadece kuzeninin düşüncesizliğine sinir oldum o kadar umarım bu sefer anlaşılmışımdır.

:46::46::46::46::46:

İş yapmamasını,her şeyde hazıra konmasını,kardeş/abla olsa çekiyosun da,böyle bi durumda çekmek zorunda değilsin kesinlikle!Baban her ne kadar hatır meselesi yapsa da,her şeyi sen ve annen çekiyosunuz anladığım kadarıyla.Ayıp olur diye sessiz kalırsanız,bu böyle devam eder,alışkanlık haline gelir.Birkaç arkadaşın da dediği gibi,manevi olarak onu rahatsız ederseniz,bir süre sonra o kalmak istemicektir heralde.Yani o kadar da vurdumduymaz olunamaz diye düşünüyorumm:44:

ben çok kıskancım hiç anlamam bu kuzen olaylarından. ki benim kuzenim bana evlenme teklifi etmişti. kuzen sonucta kardes değil. en basta sözlünün kahvaltıya götürmesi çok gıcık bir olay. senin sözlünün daha sana sormadan götürmemesi lazımdı. ne münasebet yani bide mum ısıklı aksam yemeğine cıksınlar çok kızdım şimdi :47:

kızlar kafam karıştı şimdi ben sözlüme desemmiki gitmeyin istemiyorum diye

öncelikle aramassa aramsın bunu takma cnm ama hareketler normel deilse bende kıskanırdım snde uyarbence sözlünü

Kızın durumunda bir anormallik yok kuzeni olduğuna göre tabiki beraber takılcaklar.

Sözlünüze güvenmiyorsanız o ayrı o zaman da kızı değil sözlünüzü değerlendirin

Kuzeniyle görüsmesi bence gayet dogal. Tabi kuzende kuzenede degisir, bazi kuzenler kuzenlerine göz diker, ozaman islerin rengi degisir ama sanirim öyle bir durum yok. Tek sorun seninle kizin iyi bir iletisiminizin olmamasi, ki zaten bunada gerek yok. Seni yok sayan bir insani sende yok say ama bence sözlünü kisitlama, sonucta onlar akraba. Görüssünler, görüsmelerinde bir terslik yok anlattiklarina bakilirsa. Ama tabi kuzeni kiz arkadaslarinida getiriyorsa eger kesinlikle karsi cikardim bende. Ama senin karsi cikmana gerek kalmadan sözlün istememis zaten böyle birseyi;) Sorun etme bence canim.

simdi ben soyle bir yaklasimda bulunacagim:
eger sozlumun ailesinde-akrabasinda akraba evliligi tarzinda evlilikler varsa sozlumun kuzeniyle gorusmesinden belki rahatsiz olabilirdim.
ama benim kulturumde ve ailemde boyle bir sey asla olamaz cunku ister kuzenin olsun, ister dayinin oglu, halanin oglu olsun asla kardeslikten ote seyler yasanamaz, cok yanlistir. kan bagi var arada yani mumkun degil bizim oralarda...eger sozlumun akrabalariyla iliskisi bizim oralardaki gibi kardeslikten oteye gitmeyen iliskilerdense asla kiskanmazdim.

teyze-hala anne yarisidir, amca-dayi baba yarisidir yani bu kisilerin cocuklarini sozlumden kiskanmazdim sanirim :68:

kuzenide olsa sözlümün bir bayanla
yalnız kahvaltıya gitmesine asla izin vermezdim
tercih meselesi tabi
kaygılarını anlayışla karşılıyorum
armaması sormaması selam yollamaması seni çokta meşgul etmesin
dış kapının dış mandalı sonuçta
o seni yok sayıyorsa sende onu yok say

Katılıyorum ya. Şu yalnız kalma mevzusunda (kuzeni bile olsa) izin vermem dedin ya. Aynen öyle düşünüyorum ben de. Sevgilim arıza yapmıştı bi ara. Ben de, bende mi bi gariplik var diyodum :)

Katılıyorum ya. Şu yalnız kalma mevzusunda (kuzeni bile olsa) izin vermem dedin ya. Aynen öyle düşünüyorum ben de. Sevgilim arıza yapmıştı bi ara. Ben de, bende mi bi gariplik var diyodum :)

bu gayet normal bişey neden gariplik olsun
kuzenide olsa o bir bayan
kuzeni diye yalnız başbaşa kahvaltı yapmalarına asla izin vermem
kuzendi enişteydi amcağoluydu teyze kızı hala kızı vs vs vs. diye kendimizi bu kadar salmanın hiç bi mantığı olmaaz
daha geeçnlerde kk da bi konu açılmıştı eniştem bana sarkıyor bana aşıkmış diye
bayan diyordu onu abi gözünde gördüm samimiydik diye
bunlar birer örnek akrabalık derecesi ne olursa olsun kırmızı çizgilerimizden asla taviz vermemeliyiz
adımlarımızı doğru ve temkinli atmalıyız

Son düzenleme:
bencede onunla bişiler yapmasına izn verme.kuzense kuzenliğini bilsin.madem kuzeni, onunla değilde onun en çok sevdiği ile birlikte yani seninle bişiler yapsın.kadın her yerde kadındır.sen böyle bi şey yaparmıydın?yani seninde kuzenin olsa,sözlü olsa hep beraber bişiler yapmaktansa sadece kuzeninle mi takılırdın?ağırlığını koyarsan yani hoşuna gitmediğini belirtmezsen ilerde daha çok hoşuna gitmicek durumlara evet demek zorunda kalırsın nacize tavsiye.

bence yollama ya nebilim baksana yaşantısı farklıymış da görüşmenizi istememiş sözlün ..nasıl bir yaşantıki bu..yaşantısı bu şekildeyse bence görüşmelerine bile izin verme derim

Back
X