Neden canmOf sakın böyle Bı soru sorma.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden canmOf sakın böyle Bı soru sorma.
Namus konusunda bılırkısı cahil komsu teyzemı de, bir yanlısımı mı gordun diyeceksiniz? Ne munasebet.Neden canm
Bu nereye koşuyo mubiz yalnıs anlamayız ama başka birisi bu nereye koşuyor diye kötüye yorar
Karı koca yolda yürürken beni koşarken görmüşler de kocası bu bizim komşu değil mi nereye koşuyor böyle demişler, babada kızım sen bizi görmedin ama biz seni koşarken gördük biz yalnıs anlamayız ama bı başkası bu kadın nereye koşuyor der dedi banaBu nereye koşuyo mu![]()
Bence koşmami dışarı çıkmamı yoldan cikicam diye düşünüp bana öğüt veriyorlar başka sebeb göremiyorum artık , bakla olması geçerli sebeblerle gelmesi lazım , sonuçta benim koşmami kötü yoruyorTeyze bunu duya duya kafayı siyirmis hafiften. İyi niyet görmedim ben koşarken gördüm ben demem de başkası nereye kosuyor der ne demek ya bildiğin kendi düşünmüş yan çiziyor.Ya ağzında bakla var ya bakla almaya çalışıyor
![]()
Zaten orada iki olasilik verdim. Var ya da alacak.Bence koşmami dışarı çıkmamı yoldan cikicam diye düşünüp bana öğüt veriyorlar başka sebeb göremiyorum artık , bakla olması geçerli sebeblerle gelmesi lazım , sonuçta benim koşmami kötü yoruyor
Kız milletin bişey dediği yokki kendisi diyor biz yalnıs anlamadık ama millet anlar. Bu arada ozaman benim kafam basması teyzeyi öperek gönderdim benim jeton geç düşüyor biraz. Hani şu laf sokan kişinin olay anında anlamayız gece yatınca bu bana laf mı soktu diye canını sıkan insanlar var ya o benim işteBu arada ne yapardım böyle bir durumda ben olsam hiç iyi niyetli demez yapıştırırdim lafları. Teyze zamanında sen senin için laf mi duydun da bu kadar paranoyak oldun bi sal artık beni. Kosarken nereye kosuyor bu diye dedikodumu yapan delilere söyle herkes önünden yesin hadi bakim der bidaha gitmezdim cagirmazdim. Lafını cikarir valla bunlar senin
Tatlım zaten lafı ona gömüyorsun milletin bişi demedigini bende biliyorum. Sana söylüyorum kizim sen anla gelinim yapcaksin işte yahuKız milletin bişey dediği yokki kendisi diyor biz yalnıs anlamadık ama millet anlar. Bu arada ozaman benim kafam basması teyzeyi öperek gönderdim benim jeton geç düşüyor biraz. Hani şu laf sokan kişinin olay anında anlamayız gece yatınca bu bana laf mı soktu diye canını sıkan insanlar var ya o benim işte![]()
Off benim bu halim ne olucak ya herkese inanıyorum kayiniyorum iyi saniyorum kötülüklerle başa çıkamıyorum vallahiTatlım zaten lafı ona gömüyorsun milletin bişi demedigini bende biliyorum. Sana söylüyorum kizim sen anla gelinim yapcaksin işte yahu
Farkındayım gerçekten benim yazdıklarımı bile illa aciklamam gerekiyor sana baksanaayak uydur azcik duzene dunya saf kalpli için cok zor
![]()
Valla bende çakal değilim olay anında bazen far görmüş tavşan gibi kalırım.Off benim bu halim ne olucak ya herkese inanıyorum kayiniyorum iyi saniyorum kötülüklerle başa çıkamıyorum vallahi
Bende binada iyi bir komşum var diye okadar çok seviniyordum ki ne yazikki yine hayal kırıklığı , kimle tanissam ya arkamdan iş ceviriyor, yada bir cekememezlik seziyorum illaki bana bir zararı dokunuyor, bende mi problem var insanlar damı anlamadım. Yeni insanlarla tanışmaya korkar oldum artikValla bende çakal değilim olay anında bazen far görmüş tavşan gibi kalırım.
Tek iyi yanım içimden geçeni de pat diye söylerim üzülür, kırılır diye sadece çok sevdiklerim için düşünürüm. Ve ne kadar az insan o kadar huzur. Görüşmek zorunda değilsin ki neden hala israrla sevmedigin halleri olan birileriyle diyalog kuruyorsun.
S.a a.s bitti![]()
Şuan zor duruyorum zaten sinirimden. Bir daha konusunu açarsa soyluycem amaKayınpeder belli ki hep sizi gözetliyor..
Nefret ediyorum ahlak bekçiliği peşinde koşan namussuzlardan..
"Size ne ya? Siz kim oluyorsunuz ki insanların ne yaptığını, ne giydiğini, kiminle konuştuğunu, nereye gittiğini sorguluyorsunuz? Asalak gibi insanları takip edip duracağınıza kendi işinize bakın. Böyle uyarı adı altında sorgulayarak kötü niyetinizi açığa çıkarıyorsunuz. Asıl namussuzluk başka kadınları takip edip laf söz yapan adamın yaptığıdır" diye çemkir bak bir daha konuşuyorlar mı?
Aynen. Hemde bu sekilde sorunca acaba korktugu bisey mi var diye bile düşünebilir. O kim ki yanlisimi mi gordun diye sorup kendini iyice onemsemesini saglayacaksin?Namus konusunda bılırkısı cahil komsu teyzemı de, bir yanlısımı mı gordun diyeceksiniz? Ne munasebet.
Annem 80 yaşında, her cümlesi nasihattir. Bazen sıkılırım, ama zamanla hep onun dediğinin olduğunu görmeye başladım. Sonra anladım ki; insan geçmişte karşılaştığı sorunları, sevdikleri de tecrübe etmesin diye çözümüyle birlikte anlatıyor. Ben olsam altında bir şey aramazdım. Sizi benimsemişler, kendilerince kötülükten korumak istiyorlar. İyi niyetli olduklarından da eminsiniz zaten.
anneme dede korkut derim ben sürekli öğüt vermesinden dolayı![]()