- 12 Temmuz 2006
- 57.642
- 220.266
- 1.223
- 53
İsterseniz her gün 40 defa çıkarsınız kimse karışamaz, kimsenin karışmasına müsade etmeyin, komşu komşuluğunu bilsin haddini aşmasın, üstelik kalkıyor namustan dem vuruyorlar, ki hepimizin hassas olduğu bir konu, biri kalkacak benim namusuma dair dolaylı laflar edecek, namusumu diline dolayan ister eşim olsun isterse anam babam çok fena yaparım, değil ki komşu örneklemelerle namusuma laf edecek kendine yeni bir ikamet bulmasını söylerim.Konuyu buraya tasimasam saf saf daha hala kötü niyetle dememiştir diye diye kendimi avunduracaktim ama dediğiniz gibi benim eşim bildikten sonra kimse karışamaz. Zaten eşimde pek karışmaz kendisi bana kızar kendini eve kapatma çok gez sabah sporuna çık bana bağlı kalıp beni de bunaltma der adam ama ben böyle insanlar yüzünden hergun çıkarsam laf olur söz olur iyice pskolojimi bozdular zaten gurbete geldim hiç alışamadım. Bu arada teyzenin eşi ve dede hakkında hiç böyle şeyler aklıma gelmedi ama doğru diyorsunuz beni dışarda görüp hanıma anlatması normal degil.
Kargocu mesajınızı da yeni gördüm, komşu teyzeniz iyi biri değil, gurbette o şehri bilmeyen tecrübesiz biri olarak görüp sizi evladı yerine koyarak anaçlık yapıyor olsa en fazla diyeceği söz aman çocuğum dünyanın binbir türlü hali var, kapın çaldığında kapının zincirini takmadan bakma, emin olmadan kapını açma der olur biter ama her gelende kapıya dikilip gelen kişi gidene kadar duruyorsa hayırdır teyze namusumu mu koruyorsun ne bu ilgi merak derim, söyledikleri de yaptıkları da ağır şeyler aslında, onlar dikilmese ne yapacağınızı söylemese namusunuz uçup gidecek miymiş ki nedir bu kendini bilmezlik.