Teyzem , Halam , Eniştelerim , Dayım , Yengem , Vee hatta kuzenlerim bile off bıktımm

yaowwwwssss

Hayırlısı be Gülüm :)
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
2.279
390
173
Kızlar mrb

Sizlerin bana destek olacağını bildiğim için sabah sabah derdimi paylaşmak istedim.Bende bir aile bir akrabalar var ki artık iyice bunalıma sokmaya çalışıyorlar beni
Konu ne diye merak ediyorsunuz Konu şu ki 22 yaşında olmama rağmen Onlara göre evde kalmış durumundayım.Ya sanki yaşım çok ilerlemiş gibi bunu söylemelerinden bıktım tabi bizim öyle bir sülalemiz var ki 20 yaşında ki kızları evlendiriyorlar
Bunlar insanı zorla bunalıma sokuyorlar

Son düzenleme:
Sıkıntıya gırecek bır durum yok.
Kendınızı ıfade edebılecek yastasınız.
Sıze 'evde kaldın, neden evlenmıyorsun?'
gıbı laflar edenlere pekala yanıt verebılırsınız.
Gerekıyorsa uslubunuzu bıraz sert kullanırsınız,
ama bırılerı sıze ıkı cumle sarf edıyor dıye uzulmezsınız.

29 yasında evlendım ben.
20 lı yaslarda, 'eh sıra sana geldı,
ne zaman evlenıyorsun,
senın yasındakıler anne oldu' dıyenler oluyordu.
Fakat ben kımın ne dedıgını onemsemedım.
Zaten sonraları cevremdekıler kabul ettı,
hos kabul etmeseler ne yazardı.

okul bitti mi ya da okumadın mı işte hemen evlenmelisin! millete ne oluyorsa sanki..
evlensen hadi çocuk derler.
onu da yapsan. 2. derler...
bitmez canım bitmez..
o yüzden hiiiç umursama.
hayatı anlamadan evlenmek de neymiş...

hangi çağda yaşıyoruz ya 22 yaşında evde kaldın diyo kuzenlerin akrabaların hekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
seni kıskanıyor olabilirler mi, bana öyle geldi, bi şekilde canını yakmak istiyorlar bence
kafana takmamalısın, bunu oturup düşünmen bile hata, hatta üzülüp sinirlenmen çok çok büyük hata
sanane onlar naparsa yapsın ne derse desin, sende onlara takılcak sinir etcek gıcık bişeyler söyle, ya da en iyisi duymamış gibi yap hiç sallama

Son düzenleme:
Oyyyyy 22 yaşında evlenmek de ne demek?
Sakın kulak asmayın sakın!
Evlenmeyi hiç düşünmüyorum deyip kestirip atın!

O kadar garip bir akrabalarım varki size 20 ile 22 yaşı arasından evlenen rahat 15 kişi sayabilirim ama ben onlardan olmayacağım.

Sevgilimde diyo seni kıskanıyorlar diyo kuzeninin ciddi bir ilişkisi yok seni gıcık etmeye çalışıyor diyo

Canım hiç umursama anca kendini yıpratırsın.
Elalem onu der bunu der ağızları torba değil ki büzesin.
Gül geç.Sende demişsin geri kafalı işte.

Senin yaşında kızım var benim ben onu nasıl evlendireyim aklım bile alamaz bunu heleki akrabalarr bunu söyleyecek varya inletirim ortalığı resmen ....

30 yaşındayım cnm, karşıma evlenebilceğim kriterlerde bi adam çıkmadı,napalım sokaktanmı toplayalım yasakkelime çok olmuş seninkiler hayat senin niye bu müdahele, hayat benim hayatım ben mutluyum de çık işin içinden akrabaysa akraba bi yere kadar yani lmaz:

22 mi? akannehir

22 yaşında evlenilir mi bee? :roflol: Takma sen hiç kafana ,kimseye de cevap verme,evli olupta sana baskı yapanlara da,aaa ben sizin evlilikten bu kadar mutlu olduğunuzu bilmiyodum,dışardan hiç öyle gözükmüyosunuz de :roflol:ciddiyim..:)

Siz zaten nişan kıyafetinizi almamışmıydınız?

Bu ne perhiz ne lahana turşusu...

Bu yaşta evliliğe gönüllümüsünüz, değil misiniz belli değil...

Son düzenleme:
Siz zaten nişan kıyafetinizi almamışmıydınız?

Bu ne perhiz ne lahana turşusu...

Bu yaşta evliliğe gönüllümüsünüz, değil misiniz belli değil...

Ne nişan kıyafeti ya

Ben nişan günüm belli değil ama kıyafetim bu diye konu açmıştım bence tekrar oku bi kıyafet beğendiğim için eğer nişanlanırsam onu alacağımı belirttim.

Ve şöylede bi şey var eğer erkek arkadaşımın okulu bitmiş olsa askerliği bitmiş olsa evet evlenebilirim ama şu an bu mümkün değil bilmem anlatabildim mi
-tatlicadiarzu-

akraba demek akrep demek ne zaman ve hangi konuda sokacakları belli olmaz evlilik ne erken nede geç olmalı (iyiler seçilip kötüler kalıyor çok geç kalındığındada kimseyi beğenmeme durumu oluyor o vakit ev kaldım depresyonları başlıyor) evlilik kararı yanlış verildiğinde de bütün hayatını etkiliyor bunları biliyorsan diğer söylelenlere kulağın kapalı olsun ,keyfine bak ve deki bekarlık sultanlık onlar çatlasın!

Ben de sizden birşey anlayamıcam sanırım,kafa karıştırıyor yazdıklarınız,bi evlenirim,bi evlenmem,bi ne zaman evlenmsem ,bi nişan kıyafeti aldım,cidden çözemedim :)

Hee ya...

Bir yandan çeyiz düzüyor kıyafet bakıyor, bir yandan evlenmem diyor...

Anlamadım gitti...

oy oy oy ben 26 yasindayim vay gencligim gitmis takma ya o artik kimse 20 li yaslarda evlenmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…