teyzem:(((((((

DURUYAPRAK

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
137
16
318
Ankara
slm kızlar
dün yaşadığım aslında teyzemle karşılaştığım her an yaşadığım olaylar çok sınır bozucu ve sinirimden uyuyamadım

teyzem annemin büyüğü oluyor ve kızıyla bazı problemler yaşamıstım goruşmeme kararı almıstım annem buna saygı duyuyor ama teyzem yıllardır problem
dun de bi düğünde karşılaştık hayatımda bu kadar fesat bu kadar ortalıgı karıştırmaya meraklı ve olandan habersiz gibi davranan başka bırı yok..(kızı da aynısı) teyze sevmek zorunda değilim ama saygım olmalı dıye dusunen ben dünden itibaren saygıyı da insan kendisi yapar o bunu yapamıyor ben de hak ettiğini düşünmüyorum... düğün bitti ayrılıyoruz yinede öpüyüm teyze gidiyorsun herhalde dedim duymamazlıktan geldi ama aşağıda diğer kuzenimi öpmeyi ihmal etmiyor.. eeee be kadın senin derdin ne ben kızınla gorüsmüyorum o da senin gibi iki yüzlü olduğu için ki bütün teyzem ler kızın yüzünden birbirine dustu ki bi teyzem kızın yüzünden intihara kalkıstı sen neyin kafasını taşıyorsun.... ya teyzesin sen kardeşinin çocuğuyum bu eda ne .. eşim de hoşçakal demeyi bilmeyenin arkasından görüşürüz denilmez diyince yerin dibine girdimm.. teyzeydin sen ya....

bir hafta sonra tekrar karşılacağız o zaman ne yapacağımı bilemiyorum bu sinirle gidersem ki kolay kolay geçmeyecek suratına bile bakmam ...

bakma

basit davranmış teyzeniz,sende tekrar karşılaştığınızda yok say onu görmemezlikten gel

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayıp gerçekten sende bidaha hiç muhatap olma, laf çarparsa sende söyle yaptığını

Kizdigi ve gorusmek istemedigi kisilere gormezden gelerek ceza veren kisilerden galiba. Bende de var bu huy, anladim hemen. Azicik da kin tutma huyu varsa babasinin oglu da olsan farketmez.
O hikayeyi kendi kizindan dinlemis ve ona hak vermistir. Sizi suclu goruyor anlasilan. Biraz da kinci olabilir.
Neyse, sen de uzerine gitme. O yuz vermedikce konusmaya calisarak ona haz vermis olacaksin cunku. Bosver.

öyle bi durum ki teyzem hemen kendini haklı çıkartır her seyde oyle dıyorum ya kardeşlerin arasını bozuyor sonra da ben bılmem edası .. Ya ben teyze olsam ki annem de bi teyze ama hiçbirşey olmamış gibi gördüğünde bütün sevecenliğiyle sohbet eder.. Bi de herkesi etkiliyor seytan tüyü var kadında..

Düğünde altın taktı teyzemler annem e verdiler annem soyadlarını söylememiş hala takısı koymuş annem gelene kader kardeşimi bile doldurdu annen hata yaptı nerden bilecekler ki takıyı takanın annem olduğunu ki annemin dşında teyzemlerin isimlerini arka arkaya söyleyecek kimse yok ki amcamın oğlunun düğünüydü annem takıyı takarken yengemde gördü .. Ama teyzem diğer teyzem ve kardeşimi doldurma girişimini es geçmedi

şaşırdım hala olsa anlarımda tezyzem sanki annem gibi kokar annem gibi severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…