- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
param yetmiyor teyze de.. arabanın benzini gazı az de ya da bilmem neresinde sorun var çıkaramıyorum de. sal gitsin amannn canını sıktığına değmez yapmak istemiyorsan yapma![]()
benimde işim var yapamam diceksin
Kusura bakma teyze alamam hem alsam da beğenmiyorsun de geç, ben aynı şeyi ikiden fazla yapmayı ya da söylemeyi sevmem o yuzden öyle derdim muhtemelen
'Beğenmediysen ben bunlari geri alayim teyzecim' deseydin keşke.
Kesinlikle kullaniliyosun.
O kadar üstümde yok diyip alma bir dahada bir şey.
yanımda para yok de yada şakayla ayy teyze ben alıyorum beğenmiyorsun boşuna hamallık yapmıyım sen alıver de:)
param yok benzin yok vs de
Teyzeciğim benim aldığımı beğenmiyosun en iyisi kendin al der çıkarım işin içinden annem olsa öyle naz çekmem o neymiş ya! Kullandırma sakın kendini. İyidir hoştur diyosun da hangi konuda iyi hoş onu da merak ettim.
Çok ciddi değildi ama bir ameliyat geçirmiştim, o zaman tek başımda duran annemle beraber bu teyzemdi. O konuda hakkını yemek istemedim :)
Başında durmuş ama ağzına da mıçmış şimdi bana kızma ama benim çok hassas olduğum konular.
Gerçi kimse benim kadar sert tepki vermez orası ayrı
Ben haksızlığa zerre tahammül edemem tabii sen yine de kendi üslubunca reddedip kendini kullandırtma.
ayağımı burktum debriyaj fln basamam deyin araba hararet yaptı suyu bitmiş fln sallayı verin bir şey sizin anneniz onun çocuklarından bişiler istiyor mu? benim tayzemde öyle kendi çocuğuna bir kilo elma taşıtmaz ama bana 10 kiloyu yükleyi verirAnnem de sürekli bana "Saygısızlık yapma olsun teyzen yine de yapıver, ediver" diyor. O yüzden buraya yazdım dedim abartıyor muyum acaba? Çünkü kime söylesem "Bir şey olmaz" falan diyorlar. Dediğiniz gibi bahane bulmalıyım ama araba için zorlanıyorum daha çok çünkü akşam saatlerinde ve dolmuş otobüsün olmadığı zamanlarda söylüyor hep. Bıraksan bir türlü, bırakmasan bir türlü.
ayağımı burktum debriyaj fln basamam deyin araba hararet yaptı suyu bitmiş fln sallayı verin bir şey sizin anneniz onun çocuklarından bişiler istiyor mu? benim tayzemde öyle kendi çocuğuna bir kilo elma taşıtmaz ama bana 10 kiloyu yükleyi verir
hımm ya maddi olarakta kullanıyor gibi bence bak şimdi benim içimden gelir karşı tarafın hesabını 10 kere öderim ama baktım 11.de karşı taraf elini cebine atmıyor kullanıldığımı duşunur uzaklaşırımYok hayır zaten onun çocuklarının kendine hayrı yok maalesef :)
bir daha bırsey alma ben beceremıyorum de:)Merhaba arkadaşlar, bir konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Sorunum teyzem. Teyzemi severim aslında, iyidir hoştur ama bir huyu var ki çok sinirimi bozuyor. Örnekle daha iyi anlarsınız. Mesela bu yaz tatile gitmiştim Antalya'ya. Onlar benden önce gitmişlerdi. Teyzem tatil dönüşü bana rica etti, "Astoria'cığım gelirken portakal alır mısın, biz aldık da bitti. Ben sana parasını veririm." diye. Ben de aldım. Bu arada işin kesinlikle parasında değilim, buraya sürekli yorum yazarım, aşağı yukarı bilenler hakkımda fikir sahibi olmuşlardır. Verse de almam zaten. Neyse getirdim portakalları, "Ay bu getirdiklerin hiç güzel değilmiş ya, ben bunun parasını vermem" dedi. Ya beğensen de parasını istediğim yok zaten, o kadar yoldan getirmişim. Özenle seçerek aldım, "Güzel değil" denir mi çok bozuldum.
Geçenlerde de kuzenimin doğum günü vardı. Teyzem yine beni aradı "Astoria ben çıkıp alamadım, pasta alır mısın ben veririm parasını." dedi. Aldım gittim, "Ay bizim istediğimiz bundan değildi" dedi, parasını tabi ki yine vermedi. İnanın yani para verip vermemesinden ziyade bahane bularak kendini haklı gibi göstermesine bozuluyorum. Anneme söyledim, biraz şakayla karışık bozulduğumu söylemiş ama ciddiye almamış.
En son da bir misafirliğe gitmiştik. Yakın yerlerde oturuyoruz. "Evime bırakır mısın?" dedi, "Tabi teyze bırakırım" dedim. Yolda bir sürü yere uğrattı beni. Tamam uğrarım sorun değil de artık kendimi gerçekten kullanılıyor gibi hissediyorum. Yine de teyzem, büyüğüm, kırmak da istemiyorum. Sizce abartıyor muyum, yanlış mı düşünüyorum? Abartmıyorsam ne yapmamı önerirsiniz, kırmadan derdimi nasıl anlatırım?
Yorumlarınız benim için çok değerli. Şimdiden teşekkürler. :)
Bunun parasini vermem ne demek
İstemiş almışsin
Çok ayıp yaptığı
Begenmedim diyebilir ama çıkarıp parasini vermeli
Sen benim aldiklarimi begenmiyorsun teyze kendin seç al derim bi daha da almam
Yorumlarından gayet mantıklı genç bir bayan olduğun belli. Ne yapman gerektiğini biliyorsun bence; kırmak, iğnelemek değil ama net olmak lazım hakkaden insanlara. Ben derim: "Yok teyze valla, sen zaten aldığım hiç bişeyi beğenmiyorsun, uğraşamam" diye...
O portakalları aldı mı peki? Aldıysa bu nasıl bir yüzsüzlük hakkaten?