- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Meredith Grey
-
Sen sorun olarak görmüyor olabilirsin.Bana bu yazıyı okuttuğun için hakkımı helal etmiyorum sana
Teyzenin patronuyla neden bu kadar içli dışlısınız? Bir de ilk cümlenizden çıkardigim teyzeniz de evli bunlar olurken enistenin kendisi ve boynuzlari nerede? Ya da kim kimle evli ben anlamadımBize gelir açık yatağa girer (??), alır kumandayı eline son ses televizyonu açar. Votka içe içe araba kullandığını gördü bu gözler.
Annemle babam ayrı.Üst kat komşumuz çok gürültü yapıyordu, adamı uyarsın diye numarasını vermiştik. Öğrendik ki adamla goygoy yapmaya başlamış. 2 gün önce ameliyat olmuştum, hastane onlara yakın diye onlarda kalıyordum. Herif eve geldiğinde, mutfaktan bir şeyler getirmemi istemişti.
Adamı beğenmiyip sorunlarınıza neden dahil ettiniz bende onu anlamadım .Üst kat komsunuzun numarasını o adama neden verdiniz .Ameliyat oldun beğenmediğin adamın evinde ne işin var .
Benim anlamadigim teyzeniz evli adamla nasil evli?
Teyzenin patronuyla neden bu kadar içli dışlısınız? Bir de ilk cümlenizden çıkardigim teyzeniz de evli bunlar olurken enistenin kendisi ve boynuzlari nerede? Ya da kim kimle evli ben anlamadım
Elalemin evli adamina enistem demekten vazgecin önce.
Kusura bakmayın. Çok şey yazınca doğru ifade edememişim. Adam boşandı, teyzemle evlendiler 1 yıl önce.Evli diyorsunuz ama evli adamla ilişki yaşadı diyorsunuz tam aradaki bağlantıyı sağlayamadım
Annemle babam ayrı.
Biz kendimiz çok uyardık, polis çağırdık kaç defa. Bir çözüme ulaşmadı. Bir erkek tarafından uyarılmasını daha makul bulduk. Teyzem çok sert adam, herkes korkuyor ondan deyince en azından sorunumuz çözülür diye düşündük.
Yeni ameliyat olduğum günde tamponlarım çıkarılmıştı. Ben onlarda kalmak istemedim ama annem o gün gece vardiyasında olduğu için evde tek kalmamı istemedi. Bende mecburen kaldım.
Anneannem mutsuz olmasın istiyorum.Sizin yapacağınız bir şey yok bu durumda. Adamdan hoşlanmıyorsanız, mümkün olduğu kadar uzak durun o zaman.
Adam resmiyette eniştem. Yazıyı düzelttim. Çok şey yazınca doğru ifade edememişim kendimi. 1 yıl önce teyzemle evlendiler.İşte bu mecburiyet değil .Adam resmiyette enişten değil .Sen gidip komşunu uyarmasini istiyorsun ,gidip evlerinde kalıp sonra öyle kaba böyle kaba diyorsun uzak tutman gereken kişiyi en yakınıza sokuyorsunuz
Ay vallahi haklısınız. Çok şey yazınca karışmış.Kim kiminle evli anlamadım?
Evli olan kim? Murat kim?
Anneannem mutsuz olmasın istiyorum.
Anneannemde demans var. Normalde de öyle çat çat ne istediğini söyleyebilecek yapıda biri değildi. İnsanlar üzülmesin mantığı.Annen, dayın, anneannen gereken tepkiyi göstermedikçe, sana uzaktan izlemek düşer. Gözünü çevir, görme bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?