teyzemin hamileliği-annemin laf sokmaları

Eşimin ailesiyle bu konulardan çok çektim zaten annem biliyor eşim tek erkek sülalesinde sürekli çocuk istediler sürekli sordular artık sustular hatta babaannesi açık açık kısır olduğumu söylüyor her yerde ama takmıyorum. Bunları annem biliyor ama annemin lafları daha çok sinir bozucu geliyor bana

her soylenen bos lafi dert edinmemek lazim herkes her seyi konusabilir sozun ehemmiyeti yoksa huzur da bozmamali. Teyzenin yerinde olsam anneni kale almazdim

ewet hadı oburlerını sallamıosun ama anne bıldıgı halde soyleyınce kırılıosun

her soylenen bos lafi dert edinmemek lazim herkes her seyi konusabilir sozun ehemmiyeti yoksa huzur da bozmamali. Teyzenin yerinde olsam anneni kale almazdim
Zaten üzgün olduğu için ablasından bu şekilde laf duymak onu daha çok üzüyor belki de hamile olduğu için daha çok takıyor. Sürekli takmamasını söylüyorum ama annen haklı bu yaşta neyime benim çocuk diyip duruyor ben bebeği düşünüyorum teyzem üzgünken o iyi olamaz ki

Dedim o zaman çocuk yap susayım diye cevap aldım. Ne yani bir problemim olsa çocuğum olmasa sürekli konuşacak mısın dedim. Konuyu değiştiriyor
baska bısey deme sadece kırılıyorum bitti de bazen kestırıp atmak gerekıyor

Haklısınız teşekkürler.
Rabbim size de hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah yavrunuzu
amin cnm cok sagolasın sana da ne zaman ıstıyırsan o zaman versın ınsallah hamılesındır gecıktım demıstın

40 yasta ne varmıs kı
bızımkıler ılla 40 ında dogururlar kı menepozu erteler vucudu tazeler tekne kazıntısı guzel olur dıye
oyuzden 55 -60 den sonra takılırız hatunlara menepozlu senı dıye
hele sımdı devır zaten gec baslıyor hayata
annenıze hıcbırsey demeyın duymamazlıktan gelın
huyu bakıs acısı ınsanın degısmez

Teyzem kendine yakıştıramıyor bu yaştan sonra ne derler diyip duruyor. Anlatmaya çalıştım ama bu aralar iyi şeyleri duymuyor

Torununa bakmayı planlarken yegenine bakacak diye dertli sanırım anneniz. Hersey planlandığı gibi olmuyor.. herseyin hayırlısı anne diye diye zamanla alısacaktır.

Torununa bakmayı planlarken yegenine bakacak diye dertli sanırım anneniz. Hersey planlandığı gibi olmuyor.. herseyin hayırlısı anne diye diye zamanla alısacaktır.
Sayılır torunu olsa pek bakamayacak ben başka şehirdeyim. Ama teyzemin çocuğuna yardımcı olacak belki zor geldi belki de illa torun istiyor bilmiyorum

Annenizin ne dediğini fazla umursamayın. Çoğu büyüğün işi zaten yeni evlenen çiftleri bebek için sıkıştırmak. Sanki herkes çocuk yapmak için evleniyor. Siz ne zaman isterseniz o zaman yaparsınız bebeğinizi (tabi Allah izin verirse). Eğer istemezseniz de yapmazsınız. Ayrıca annenizin, teyzenize laf sokması da çok yanlış. Allah vermiş. Kadın istiyor. Nasıl büyüteceklerini de onlar düşünsünler. Annenizi ilgilendirmez.

Annemi ilgilendiren kısımları var ortak iş yapıyorlar ve teyzemin diğer çocuklarına anneannem bakmıştı şimdi yaşlandı bakamayacak

annenizin size kasıtlı olarak bu konuşmaları yaptığını düşünmüyorum...anne iste :) fazla takılmayın buna...teyzenize gelince Allah kucagına almayı da nasip etsin.

teyzenizin 3yasinda cocugu varsa 37 yasinda dogurmus demekki.40 yasinda dogurmaya niye bu kadar utaniyor,elalem de elalem diyip dertleniyor anlamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…