teyzemin hamileliği-annemin laf sokmaları

Esimle en kucuk kaynim arasinda 18 yas fark var. Kaynanamda 40inda kazaya kurban gitmis(ole diyor kendisi):)) ve simdi ufaklik bizim maskotumuz resmen

teyzenizin 3yasinda cocugu varsa 37 yasinda dogurmus demekki.40 yasinda dogurmaya niye bu kadar utaniyor,elalem de elalem diyip dertleniyor anlamiyorum.
3 yaşındaki çocuğu için 5 sene uğraştı sonra uğraşmayı bıraktı ve hamile kaldı o zamanda nasıl olur diye düşünmüştü ama şimdi 40 yaşında olduğu için insanların onu yadırgayacağını düşünüyor halbuki görseniz 20 ki yaşlarda zannedersiniz çok genç gösteriyor

Test yaptinmi bnde kan sonucunu yarın alcm

Millet 65 dogum yapıyor
40 yaşı çok da geç değil. Hayırlısı demek lazım belkide 2 oğlandan sonra Allah birde kız evladıyla taçlandıracaktır onun anneliğini.
Şu millete çok sinir oluyorum ya, size ne herkes kaç tane doğurursa doğursun ister 10 tane ister 20 dogurur isterse de 40 sonra doğuru.
Ben şuanda 35 yaşındayım sağlık sorunlarım var. Sprail kullanıyorum seneye süresi doluyor çıkartmam gerekiyor ve kalp doktorum ve kadın dogumcu beyin cerrahiyle görüşüp eğer sorun olmadığını söylerlerse 1 tane daha doğum yapmayı düşünüyorum mesela yani bende 37 yaşında veya 38 anne olmuş olucam sadece 2 yaş küçük olucam teyzenizden

Yani çok sıradan bir konuşmayı dert haline getirmişsin. Bu tür laflar her zaman söylenir halk arasında.

Büyüğünden önce evlenen küçük için: abisinindi sıra bu nasıl evlenir? Gibi…

Kaldı ki sizin aranızda sorunlar da yok. Teyzenle aynı dönem hamile kalmış olsanız bile neden kötü olacağını düşünüyorsun ki?

Hayatının sorunsuz olduğunu düşünüyorum maşallah diyelim de.. yoksa şu basit konuşmayı konu etmezdin.

Annem hepimize gözü gibi bakardı ama teyzem annem yüzünden her gün ağlıyor onu aradığım zaman da ben etkileniyorum sürekli aynı muhabbet bıktım o yüzden dert oldu 1-2 olsa sorun değil.

Ve eğer bende hamileysem asıl sıkıntı o zaman olacak çünkü annemle teyzem ortak. Birlikte çalışıyorlar ben başka şehirdeyim annem benim yanımda olmak isteyecek doğal olarak doğumda falan ama teyzemin de ve dükkanında anneme ihtiyacı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…