- 16 Şubat 2015
- 1.562
- 1.440
- 53
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
3 yaşındaki çocuğu için 5 sene uğraştı sonra uğraşmayı bıraktı ve hamile kaldı o zamanda nasıl olur diye düşünmüştü ama şimdi 40 yaşında olduğu için insanların onu yadırgayacağını düşünüyor halbuki görseniz 20 ki yaşlarda zannedersiniz çok genç gösteriyorteyzenizin 3yasinda cocugu varsa 37 yasinda dogurmus demekki.40 yasinda dogurmaya niye bu kadar utaniyor,elalem de elalem diyip dertleniyor anlamiyorum.
Hep anneannem baktığı için başka çözüm yolu düşünemiyorlarBebeğe bakacak birisi mutlaka bulunur. Onu da teyzeniz ve enişteniz düşünür.
Test yaptinmi bnde kan sonucunu yarın alcmIyı akşamlar hanımlar.
Derdim annem. Çok seviyorum normalde de çok İyi anlaşırız ama bazen ne dediğini bilmiyor ve bu beni çileden çıkarıyor.
Teyzem benden 15 yaş büyük. Abla kardeş gibi büyüdük sürekli bizde kalırdı evlenince ben onda kaldım falan. Sürekli sohbet eder dertleşiriz. Teyzem geçen gün hamile olduğunu öğrendi ve çok üzgün bu yaştan sonra nasıl olur diye kendi kendini yiyor. Yaşı 40 ve iki oğlu var biri 13 diğeri 3 yaşında. Allahın verdiği mucize diyor çünkü ikinci oğlu için 5 yıl uğraşmıştı. Bu beklenmedik hamilelik aile içinde terslik çıkardı.
Ben 1 yıllık evliyim ve annem biz limonsarısından çocuk beklerken sen mi doğurcaksın diye teyzeme laf söylemeye başladı. Bana da sürekli bak teyzen kaç yaşında 3. Çocuğa hamile sen hala istemem diyorsun diyip duruyor canım sıkılıyor.
Bir de şöyle bir durum var benimde hamile olma ihtimalim var. Daha 3 gün geciktim ama ihtimal dahilinde. Eğer bende hamileysem işler sanki daha karışık olacak gibi geliyor. Teyzemle yakın zamanlarda doğum yapma fikri güzel gibi görünse de nasıl olur bilmiyorum. Neyse ki bu daha ihtimal.
Benim sizlerden ricam anneme nasıl davranmam konusunda. Teyzem zaten üzgün lafları ile onu daha çok üzüyor ve bana sürekli ama sürekli laf sokuyor çocuk düşünmüyorum diye. Annemle nasıl konuşmalıyım
Beklemenize gerek yok netten girip sonuca hemen bakabiliyorsunuz. Bende kan tahlili yaptım akşam evden nete girip hemen sonuca bakmıştımTest yaptinmi bnde kan sonucunu yarın alcm
Yok daha yapmadım 4 gün oldu daha gecikeliTest yaptinmi bnde kan sonucunu yarın alcm
Yapsana cnm bn adet oldum sukurYok daha yapmadım 4 gün oldu daha gecikeli
Iyı akşamlar hanımlar.
Derdim annem. Çok seviyorum normalde de çok İyi anlaşırız ama bazen ne dediğini bilmiyor ve bu beni çileden çıkarıyor.
Teyzem benden 15 yaş büyük. Abla kardeş gibi büyüdük sürekli bizde kalırdı evlenince ben onda kaldım falan. Sürekli sohbet eder dertleşiriz. Teyzem geçen gün hamile olduğunu öğrendi ve çok üzgün bu yaştan sonra nasıl olur diye kendi kendini yiyor. Yaşı 40 ve iki oğlu var biri 13 diğeri 3 yaşında. Allahın verdiği mucize diyor çünkü ikinci oğlu için 5 yıl uğraşmıştı. Bu beklenmedik hamilelik aile içinde terslik çıkardı.
Ben 1 yıllık evliyim ve annem biz limonsarısından çocuk beklerken sen mi doğurcaksın diye teyzeme laf söylemeye başladı. Bana da sürekli bak teyzen kaç yaşında 3. Çocuğa hamile sen hala istemem diyorsun diyip duruyor canım sıkılıyor.
Bir de şöyle bir durum var benimde hamile olma ihtimalim var. Daha 3 gün geciktim ama ihtimal dahilinde. Eğer bende hamileysem işler sanki daha karışık olacak gibi geliyor. Teyzemle yakın zamanlarda doğum yapma fikri güzel gibi görünse de nasıl olur bilmiyorum. Neyse ki bu daha ihtimal.
Benim sizlerden ricam anneme nasıl davranmam konusunda. Teyzem zaten üzgün lafları ile onu daha çok üzüyor ve bana sürekli ama sürekli laf sokuyor çocuk düşünmüyorum diye. Annemle nasıl konuşmalıyım
Geçen Ay 3 gün gecikince yaptım çift çizgi çıktı doktora gittim kimyasal gebelik yaşamışım 1 hafta sonra adet oldum o yüzden bekliyorum canımYapsana cnm bn adet oldum sukur
Annem hepimize gözü gibi bakardı ama teyzem annem yüzünden her gün ağlıyor onu aradığım zaman da ben etkileniyorum sürekli aynı muhabbet bıktım o yüzden dert oldu 1-2 olsa sorun değil.Yani çok sıradan bir konuşmayı dert haline getirmişsin. Bu tür laflar her zaman söylenir halk arasında.
Büyüğünden önce evlenen küçük için: abisinindi sıra bu nasıl evlenir? Gibi…
Kaldı ki sizin aranızda sorunlar da yok. Teyzenle aynı dönem hamile kalmış olsanız bile neden kötü olacağını düşünüyorsun ki?
Hayatının sorunsuz olduğunu düşünüyorum maşallah diyelim de.. yoksa şu basit konuşmayı konu etmezdin.
Ortak çalıştıkları için annemi de etkiliyor ve annem etkilendiği sürece beni de boğuyorteyzenizin hamile olması teyzenizi ilgilendirir sadece. kime ne ki.
Hmmm bkle o zmn cnm bnm hakkında hayırlısı olsunGeçen Ay 3 gün gecikince yaptım çift çizgi çıktı doktora gittim kimyasal gebelik yaşamışım 1 hafta sonra adet oldum o yüzden bekliyorum canım
Amin canım sağolasınHmmm bkle o zmn cnm bnm hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?