Teyzemın kızından nasıl kurtulabılırız

Allahım ne sinir olurum böyle tiplere varya. hele bu anneanneler babaanneler kuzenini kıskanıyosun demezmi çıldırıyorum. Bu kadar yumuşak başlı olmayın o sizi her neyle azarlıyorsa tepki verin kalk yemeğini kendin al, beğenmiyorsan yeme felan inan bn sinir oldum burda nasıl tahammül ettiğinizi anlamıyorum iyi sabır varmış sizde.

O size nasil davraniyorsa sizde ona öyle davranin.burasi onun gecici yeri.orada misafir oldugunu ve ama misafirliginde bir edebi oldugunu anlatin..kölesi degilsiniz sadece teyze kizisiniz.

Okurken dırek teyzem kızı ve ananem geldı.teyzemın kızıda zamanında her pıslıgı yaptı nıkah gunu sac yaptırmaya dıye gıttı evlı sevgılısıne kactı gerı geldı sevgılısıyle tatıllere gıttı gorsen onlara gore cok namuslu ve saygılı asla laf soyletmezler ama sevgılıyken esımı duydular neymıs sevgılım varmıs dıye demedıklerını bırakmadılar.sana dıcegım tek sey nedersen de ne yaparsan yap onların gozunde o cok ıyıdır bırakın annenız devreye gırsın

kusura bakmayın siz yüz vermişsiniz.Ne demek benim kızım öyle şey yapmaz laf söylemeyin.Hem evinizi açıcaksınız asalak gibi yaşıycak birde laf söylemiyceksiniz siz onun hizmetçileri değisiniz ona muhtaç değilsiniz size muhtaç olup bi işin ucundan tutması gereken o terbiyesiz bi insan olduğu her halinden belli bende evde dağınık fazla iş yapmayan biriyim ama bir yere gidiyosam herşekilde bi işin ucundan tutmaya çalışırım içim el vermez bi kere sizde ezdirmeyin kendinizi koskoca kızın tabağını oplamak benim gücüme gider vallahi

yakın ev tutmasına gerek yok bızım karsı daıre onların kıracısı var kıracıyı cıkarsın kendı otursun ama o zaman evı cekıp cevırmek ıstıcek boyle bedava yasıyor

evet olmuyor bız bunu soyledımızde onların verdı cevap sız onu kıskanıyorsunuz oluyor ınanırmıısn ıc camasırlarına kadar yıkanıp asıp bız katlayıp yatagına koyuyoruz bnmle aynı odada kalıyor gecelerı sırf rahatsız olsun dıe nete gırıyorum muzık dınlıyorum verebılecegım tum rhtsızlıkları verıyorum anlamıo

sabır diyin herkes kendi kaderini yaşar biyerde,bunlar geçip gittiğinde ilerde bu düşüncelerden pişmanlık duymayın,ne var yani bir genç kız para biriktirebilir öğrenci sonuçta,belkide size göründüğü kadar mükemmel değildir onun için o evde kalmak,belki oda rahatsızdır ama insan insana herdaim lazım birlik beraberlik negüzel şey,uygun bir dille kuzeni karşınıza alıp konuşun rahatsılıklarınızı dile getirin,orta yolu bulmaya çalışın derim insan kaybetmek kolay kazanmak zordur,birbirinizin kıymetini bilin

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Biz de yaşadık öyle bir durum, hatta kişileri değiştirirsek aynısını, önüne yemek koyup bir teşekkür bile duymadık Defalarca evimizden git dedik bahanelerle gitmedi. Sonunda kalacak yer bulduk üstüne de para verdik, zorlaya zorlaya çıkardık da sizin öyle bir lüksünüz de yok. Yemekte önüne kirli tabak bardak koyun laf ederse yıka deyin, sürekli bakkala falan gönderin(biz ev işi yapıyoruz sen git deyin), diş fırçasını yere falan düşürün sürekli yanlışlıkla(!), en sevdiği kazağını 90 derecede çamaşır suyuyla yıkayın. Sanırım bıkar bir süre sonra

ıyıde teyzem bıze guvenerek gondermedıkı neden bız bakalım bellı bı yerde bızım hakkımızı yıyor..kendımıze kımı zaman bı corbada olsa yapar yerız aama o yemıyor para bırıktırsın ama bnm annemın ablamın bebegımın hakkını calarak yapmasın damlaya damlaya bırıktırsın parasını musluk gıbı sonuna kadar acarak deıl

bısey ısmarladımızda markete gıdıyor ama bızm paramızla ıkı senedır aynı evdeyız 2ay oncesıne kadar yatagını bıle ben topluyordum en sonunda esım ıma ettı ben kendı yatagımı bıle kendım topluyorum karıma hıc bırakmıyorum dıe esıme soylesek bı caresını bulur ama esımı karıstırmak ıstemıyorum erkekler kadınlar gıbı sabırlı deıl en son soyleyecegını ılk basta soyler ve yapar

Zaten parayı sen veriyorsun. 1 ekmek 1 yoğurt alacaksa teker teker gönder bakkala unutmuş gibi. Zorlayın işte o kaçsın gitsin evden

O kızdan kurtulmak çok kolay ,madem ki sizi azarlıyor ,azarlama anlarını saptayın ve kayıt cihazına aktarın sonra bunu teyzenize daha sonra anneannenize dinletin bunca iyiliğe karşı onun nankör davranışlarını artık çekemiyeceğinizi ve artık başka kalacak yer bulması için ısrar edin

2 sene sabretmişsniz bilmem daha ne kadar okuyacak ama bırakın bu iş güzel bitsin iler de ne olacağını asla bilemezsiniz.Hem bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum öğretisiyle yetişmiz bizler bir kızın okumasın da destek olmak bunun mükafatı asla ölçülemez güzelce uyarın .Kardeşler arasın da bile sorun oluyor kuzen ile olmayacak mı sanki .Samimi bir şekilde kızın kuzeniniz değil mi o sizin neden el gibi sakınıyorsunuz ki kendinizi .. Bu devirde sizin bu yaptığınız iyiliği kim yapar? Sakın ola kalbinizi bozmayın inanın bu size verilmiş sevap kazanmanız için nimet nimet..

Vallahi Tebrik ederi ne güzel söylemişsiniz,allah razı olsun..

Anam biz Kk kadınları çok fenayız:)) Uff nasıl bi gaz vermek bu yaa:))) Yaf arkadaşlar bazı zamanlar karşımızdakini sakinleştirmek gerek.Öyle görüyorum ki kendimiz yaşamışçasına tepki veriyoruz.Ve ben eminimki çoğu konuyu tek taraflı dinliyoruz.Kızcağız neden istenmediğini hissettiği yerde kalmak istesinki vardır illaki bi durum onun da.

Çok sinirlendim. Aslında saçından tuta tutup sürükleyerek kapının önüne koymak lazım onu. Arkadaşlarım bile dayanmıyordu benim durumumu görünce.Sonunda sesimi çıkarmak zorunda kaldım artık çünkü çok fazla yıprandım. Tabi pişmanım. Ne kadar iyi niyet gösterirsen o kadar kötü olursun. Bunda da bari baştan tavrımı koysaydım da o kadar yıpranmasaydım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…