teyzemin sorunlu gelini

olaylara müdahele etmiyoruz ki zaten bu bizim haddimize değil başta. teyzemin derdine ortak oluyoruz sadece.

seni anlıyorum cnm..böyle bir insan bende tanıyorum, karaktersizlik cnm başka bir şey değil..senınle bır derdı yok ama, sadece sen haksızlığa tahammül edemıyorsun çok ıyı anlıyorum.

hepinizin görüşüne saygı duyuyorum teşekkür de ediyorum. fakat gelin hamile değil doğum yaptı. biz zaten kimsenin işine karışmıyoruz bu durum sadece gelin,teyze,eşi arasındadır bize zaten karışmak düşmez teyzemin derdine ortak oluyoruz sadece dinleyici kısımdayız yani.durumdan ayrıca teyzem memnun değil abim de eşine değil teyzeme diyor ya anne bu yanlış değil mi vs. gibisinden (dyeceksiniz eşiyle paylaşsın kendi araalrında ne konşuyorlar bilemeyiz) ama yine de yaptıkalrı hoş değil evlilik sorumluluk demektir bunu üstlenemeyenler de zaten evlikik blincine kavuşamamış demektir.

seni anlıyorum cnm..böyle bir insan bende tanıyorum, karaktersizlik cnm başka bir şey değil..senınle bır derdı yok ama, sadece sen haksızlığa tahammül edemıyorsun çok ıyı anlıyorum.

aynen öyle canım sadece durum bundan ibaret eşitlik yapsın hakkı savunsun yeter. ama haksızlık,sorumsuzluk yapınca hiç hoş dğeil. teşekkür edeirm yorumun için

Aynı durum anneannemde de var ama biz pek karışmıyoruz. Yapmak zorunda olmadığı şeyleri mecburmuş gibi koştura koştura yapmasın oda. Anneannem anneme dertlenirken 'gelinin odasını bile ben temizliyorum' dediğinde annem kızdı ona 'e temizleme'...

aynı şekilde annemler de teyzeme kızıyorlar temizleme yapma diye bakalım zamanla ne olur teyzem istemese bile arada oğulu olduğu için biraz da katlanıyor. ama elbette ki yapma taraftarında değil hiçbirini o da

aynen öyle canım sadece durum bundan ibaret eşitlik yapsın hakkı savunsun yeter. ama haksızlık,sorumsuzluk yapınca hiç hoş dğeil. teşekkür edeirm yorumun için

rica ederim cnm...benım tanıdığım insan denılen yaratık da böyle, kendı çocuklarıda var, ama düşünmez ki hiç ılerıde bende bu konumda olabılırım dıye..sorsan ona bi kendısı haklı, kendıne öyle bir kör bakıyor ki şaşarsın, bır an sorgularsın acaba öylemı dıye..ınsan ne olursa olsun kendını bılmeli, en kötü yanı da bu , kendınısını görmemek..inş rabbım ılerıde ektiğini biçtirme fırsatı verir. gerçi böyleleri o anı yaşasa bıle sormaz kendıne, ben ne yaptım da bu haldeyım dıye..karaktersızlık kişilik bozukluğu başka bişey değil..gören bılır ancak, uzaktan yorum yapan değil..

aynen biz de sorsak o da kendisini haklı görür ben de ona eminim işte.aynen öyle işin için de olan anlar durumu uzaktan belki bişey ifade etmiyor bunlar ama yani karaktersizlikten de başka birşey değil ayıp yani.

aynen biz de sorsak o da kendisini haklı görür ben de ona eminim işte.aynen öyle işin için de olan anlar durumu uzaktan belki bişey ifade etmiyor bunlar ama yani karaktersizlikten de başka birşey değil ayıp yani.

bana gayet iyi davranıyor o ınsan..ama davransa ne yazar ki? gerçek yüzünü biliyorum, bana zararı olmasa bıle gıcık oluyorum yapacak bir şey yok bende böyleyım gerçi ara sıra laf sokuyorum , ama işte o da anlayana cnm benım yaa

Son düzenleme:

aynen canım anlayana. ben öyle konuşmam pek zaten şehir dışındayım ben okduğum için hani sürekli onlaır görme olasılığım bile olmuyor ama teyzemi de öyle görünce üzüldüm doğrusu anlattıkları felan bir de en üzücüsü herkes ütüye felan takılmış ama anneme iftira atmışlar ve sürekli de teyzemin laf sokuyorlar hangi birisini düzelteceksin yani cnaım karakter olmayınca işte.

Anlamadım vallahi,bende eşime derim babama kapıyı aç diye?
Gerekirse şöförlüğümüzü de yapar,aile arasında laf edilecek şeyler mi bunlar?
Kayınvalidem buna laf etse,bir daha benden saygı göremez.
Ne demek yani benim eşim de babamın bir çocuğu artık.
Ben nasıl hizmetlerini görüyorsam o da görür,veya ben nasıl kayınvalidemlerin hizmetini görüyorum bu garip değil de o mu garip?
Kullanmak değil ki bu?
Parayı habersiz vermiş diyorsunuz ne yapmış abi ahh evet salla gitsin mi demiş,habersiz olsa bir erkek yıkar ortalığı,
Ki yıkmıyorsa yine bu adam çocuk değil yine telaşlanacak birşey yok,demek ki makul görüyor
Bu eşini bağlar,karısına hizmet ediyor ve karısının ailesine layık demek ki?
Demek ki mutlu ediyor adamı..
Bunlara neden takılıyorsunuz ki neden zorunuza gidiyor bunlar.
Evli misin bilmiyorum ama demişssin ya yaşamadan anlaşılmaz diye.
Sende yaşamadan anlayamazsın o halde bazı şeyleri.
Beni eşimin kuzeni forum sayfalarında konuşsaydı çok bozulurdum .
Birinci derece yakınınız değil gelin namussuz ahlaksız değil teyzenin torunun anası..
Ne bileyim ben bildiğimiz çay muhabbeti dedikodusu gibi olmuş bu konu.
Faydasız yani ,bence geline kafayı takıp üzülmeyin,herkes gelinin istediği gibi hayatına devam ediyorsa vardır bir bildiği.
Bana saçma geliyor ütü yapmak istemiyorum ama yapıyorum niye oğlum için?
Yapma bakalım oğlun da gömlek sorsun eşine nerede gömleğin diye,ne cevap verecek bakalım gelin?
Kaldı ki bu detaylar sizi katiyyen ilgilendirmez tamamen özel hayat bu.
Her ailenin düzeni farklıdır.

ama öel şoförü gibi kapıyı açtırmakla saygı gösterilmez ki kayınvaliden sana bunu laf etse sen saygı göstermemezlik yapsan. bu şekilde saygı gösterme olmaz bir sürü yolları var bariz özel şoför konumunda ama elbette sizin görüşünüze de saygım var
evlilik demek kişisel bir durum değil ki beraberlik söz konusu abim ortalığı yıkmazdı heralde ama adam yerine koymaz gibi de kendi başına buyruk şekilde bunu yapması hoş değil doğrusu.
size saçma gelen başkalarının hayatı olabiliyor ama
zaten gelin yapmıyor teyzeme gönderiyor yapsın diye emin ol abim gömlek nerede dese vereceği cevap açık ve net annen ütülesin.
ki ben zaten herkese belirttiğim gibi size de söylüyorum ben olaylara müdahele etmiyorum ki ilgilenip ilgilenmemi belirtiyorsunuz teyzem belirtmiş dertleşmiş onu paylaşıyorum işte o kadar... !

cnm senın yakınlarında bu tarz sey olsa sende rahatsız olurdun emin ol!.

cnm senın yakınlarında bu tarz sey olsa sende rahatsız olurdun emin ol!.

aynen canım neyse herkesin kendi görüşü tabi saygı duymak lazım ama empati kurmaıdkları için böyle bir durum da yaşamadıkalrı için anlamıyorlar sanırım yine de saygı..

aynen canım neyse herkesin kendi görüşü tabi saygı duymak lazım ama empati kurmaıdkları için böyle bir durum da yaşamadıkalrı için anlamıyorlar sanırım yine de saygı..

belkı benım de bu tarz bır rahatsızlıgım olmasaydı bende senı anlayamazdım cnm..senı o kadar ıyı anlayabılıyorum ki anlatamam sana..bır ınsan hem iki yüzlü, hem de yüzüne gülüyor ve sende bunu bılıyorsun en berbat sey bu işte..gelde gıcık olmaa gıcıklarrrrrrrr uyuzlarrrr

aynen canım yaşayan bilir diye boşa dememişler en bariz örneği burada heralde Allah sana da bizim aileye de sabırlar versin

Sizi etkileyen ne bu durumda anlayamadım doğrusu.O gelin sizin aile yaşantınızı çekiştirse, eleştirse, müdehale etmeye çalışsa hoşunuza gider mi?Teyzemin gelininden bana ne yani?

teyzenizde de suç var

madem hoşnut değil temizlik ütü yapmaktan yapmasın zorla yaptırmıyorlar sonuçta

ağrım var desin yorgunum desin yapamam desin

yani kayınvalideme söylemeden kalkıpta bi sele çamaşırı götürmem ütü yapsın diye demek ki karşılıklı ee o zaman da arkadan konuşmayacaksınız

aynı şekilde eşi içinde geçerli adam işten gelip yemek yapmaktan memnun demek ki sesi çıkmıyor

bir tek altın konusunda hatalı ama ona da eşi sesini çıkarmamış

herkesin ailesi farklıdır

yani benim eşim öldürsen yapmaz

ben çalışmadığım halde işten gelecek bi de yemek yapacak pehh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…