teyzemin sorunlu gelini

Tabiki bu onları ilgilendirir ama söyle bir durum var bana teyzem dert yansa ve haklı olsa bende haksız kisiye kızardım, gelin haklı oldugunda da karsımdaki annem dahi olsa haksız oldugunu söylerdim.

Teyzeniz yapmak zorunda degil, yapıyorsa da sürekli birilerine anlatmamalı bu herkesi gerer sonucta, haklı olarak insan üzülür. Ben anneme bile bu kadar rahat sunu yap, bunu yap diyemem o da ayrı bir konu.

komikse eğlendin mi bari ne güzel sevindim seni eğlendirmeme canım ya ama burada gülmek için açmadım konuyu o yüzden başka topiğe vakit ayır lütfen.
şu yazılanları baştan aşağı okuduysanız şayet ki okumadığınız belli dış kap mandalıymış huzur kalmıyormuş gibi sözler sarfetmezdin madem okumadın buraya da yorum yazma bilip bilmeden !!!

aynen öyle haklısın teşekkür ediyorum yorumun düşüncelerin için. dediğin gibi işte her insan bir değil malesef

şikayeti olan bu gelin hanımla konuşsa diyorum. hani o zaman sorun çözülür. bizlerin konuşması, sizin bu konuda biraz fazla kızgın olmanız neye yarar.

şikayeti olan bu gelin hanımla konuşsa diyorum. hani o zaman sorun çözülür. bizlerin konuşması, sizin bu konuda biraz fazla kızgın olmanız neye yarar.

teşekkür ederim önerin için..

rica ederim canım.. aynı şeyleri bizde, yaşıyoruz anlıyorum seni .

teyzeniz ütüleyemem desin niye ses çıkarmıyorki..

abiniz kapıyı açmak istemiyorsa ne bu niye açayım desin yani?

niye ses çıkarmıyorlar onu anlamadım

geln saygısız bir insan ,kend kardeşinde kahvaltılara çıkarıyor çocuğun kardeşi geldiğinde ne ikram ne güleryüz valla ben yerinde olsaydım bir dasha bir kıırk iğne almazdım yani..

bir arkadaş da burada belirtmiş okuduysanız eğer teyzem aman huzurumuz bozulmasın millete karşı biraz da bunlara dikkat ediyo gelin de zaten bunu fırsat bilip üste çıkmaya çalışıyor.
ablam da aynen eve zaten zar zor davet etmiş sonrası da zaten yazmıştım zaten uzakta ablam farklı şehirlerde kırk yıl da bir anca gelebiliyor onda da osnuç orta da gerçi
sağolun yorumunuz için..

buraya teyzemin gelini ile sorunlarını paylaşmıştım kiminize basit gelmişti sorunlar kiminiz haklı bulmuştu.
o süre zarfından bu yana değişen durumları sizinle paylaşmak istedim yine.
çocuğuna doğduğu için erken olduğu için suçlu gibi davranan sen suçlusun diye çocuğa bağıran bir anne gelinimiz.
ortada hiç bir sebep yokken gecenin üçünde bebeğini alıp evi terkeden kişi.
terketme olayını bir ayda 5 defa yaşamış ufacık çocuğa da yaşatmış bir kadın ve anne.
evleri,arabalar var dövme sövme yok ama kaçmak var.
abimin gömleklerini alıp çiğneyen babamın ve abimin gömleklerini ütülerim ama seninkini ütülemem diye bağıran bir eş.
evini temizlemeyen eşinin yemeğini yamaya aciz bebeğine karşı sorumsuz bir anne.
bayramda teyzemin evine zorla gelip gelmeyecektim diyip bir sürü hakaret eden bir gelin.
bir sürü olay kimine göre yine haklı diyeceksiniz kiminiz haksız bulacaksınız belki ama bizim ailemiz malesef böyle bir gelini eşi ve ufacık çocukta anneyi çekiyor.

benim bebegim dogdugu zaman ben tualete gidemiyordum
birak utu yemek yapmayi!
teyze ogluna kiyamayip utu yapiyorsa is goruyorsa
lafini etmesin yada yapmasin
yapmama hakkina sahip sonucta

altinlar konusunda o onlarin bilecegi is
altinlar zaten geline ait !

dogum iznine ayrilmis taze bir anneden bahsediyoruz degilmi?

siz dogum yapmadiniz ustelik evli degilsiniz
bilmediginiz bir hayata elestiri getirmeyin bence
gicikta kapmayin teyzeniz kayinvalide oldugu icin elbet kusur bulacaktir zaten ))

utanmaz rezil kaka gelin
biz biliyorduk ne kadar kotu sirret biri oldugunu
o kadar iyi niyetlisinki ve objektifsinki
dur bakalim daha neler olduda sen anlatmiyorsun

günde 13 gömlek mi değiştiriyor teyzenin oğlu? her şeyi geçtim de nedense bu kısma takıldım ben :)

günde 13 gömlek mi değiştiriyor teyzenin oğlu? her şeyi geçtim de nedense bu kısma takıldım ben :)

o sorunlar yukarıda kaldı çokta konuşuldu konuyu takip etmek istiyorsanız ben son sorunları paylaştım oraya bakın isterseniz..
gıcıklık olsun da diye kimi gelinler herşeyi yapıyor malesef bunu da göz ardı etmeyelim

yoo konuyu takip etmek istemiyorum, sadece o kısmı merak ettim.. :) ayrıca madem gelin gıcıklığından öyle yapıyor teyzen de o zaman her gün 13 gömlek ütülemesin, boğazına mı yapışıyo gelini yani, 1 tane ütüler giydirir oğluna, 13er 13er ütüleyip her gün evine göndermesine gerek yok..

her neyse, Allah sabır versin ne diyeyim...

utanmaz rezil kaka gelin
biz biliyorduk ne kadar kotu sirret biri oldugunu
o kadar iyi niyetlisinki ve objektifsinki
dur bakalim daha neler olduda sen anlatmiyorsun

Bunların nesi normal ki canım ?

yani hersey ortada konu sahibi anlatmıs evet evlı deılız çocuk dogurmadık belkı ama

bıraz realıst olmak lazım. siz gelinsiniz die gelinler haklı olcak degıl.

bizdede bıtane gelin var öyle herkes bılır yanı . ıstedgn kadar objektıf alttan ussten yandan bak aynı :)

madem konuyu takip etmiyorsun hiç sorma bence daha iyi biraz geriden takip ediyorsunda.
abim ütüsüz mü giysin peki gömlekleri iş yerinde hastanede o ütülmesin bu ütülemesin evet gelin gıcıklığını yapıyor ama teyzemde çocuğu için elvermiyor vicdanı ütüsüz gitmesin diye anne düşüncesi i işe

normal göreni de var ama malesef çocuğu bir gün geldiğinde anne eşim ütülemiyor işe ansıl gideceğim dediğinde annelik düşüncesiyle nasıl ütüleniyor o gömlekler görürürüz anne değilim belki ama bir bayan olarak annelik içgüdüsüne sahibim

günde 13 gömlek giyiyor yani .. Ben ütüsüz giysin mi dedim, giyeceğini ütülesin versin dedim... sen dedin ya gelin gıcıklığına yapıyor diye, sen öyle gıcıklığına deyince ben de herhalde gelin ütülenenleri buruşturup buruşturup atıyor ortaya dedim.. o zaman teyzen de hepsini ütülemesin dedim..

Ayrıca madem konu açıyorsun, isteyen istediğini sorar, istediği yerden takip eder, istediği yerde takibi bırakır..buna sen karar veremezsin.. sen ister cevap ver ister verme, madem konu açtın her türlü eleştiriye, yoruma, soruya, ya da öneriye açık olmak zorundasın.. hoşuna gitse de gitmese de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…