Benim böyle, sünger sabunlugun üstünde duruyor başka bişey yok sarı bez var bi de o tezgahta durur ama misafir filan geldiğinde balkon penceresine koyarım
Baharatliklarim cay ve sekerim ocagin hemen yaninda bu sekilde.
Bundan haric birde olmazsa olmazim cifim ve fairy deterjanim sungerim telim.
Bu kadar
Gercekten cok uyumlu ve cok hos cnm.Eki Görüntüle 1691297 süngerim burdaEki Görüntüle 1691298 fırçam telim bu aşçının içinde ve üstünde Eki Görüntüle 1691299 buda genel görüntü sarı bezde her daim çeşmenin üstündedir..çok kalabalık durmuyor dimi
Anladim cnm.yok canım hepsi ayrı ayrı,bende cupcake ve aşçı figürü tutkusu vardır,bu desenlerin olduğu ürünler çok ilgimi çeker almaya çalışırım,sabunluğum ayrı fırçalığım ayrı hepsi başka başka yerlerden
Eki Görüntüle 1691297 süngerim burdaEki Görüntüle 1691298 fırçam telim bu aşçının içinde ve üstünde Eki Görüntüle 1691299 buda genel görüntü sarı bezde her daim çeşmenin üstündedir..çok kalabalık durmuyor dimi
Valla yorumlari takip ediyorum da kimseden foto yok benmde cok kalabalik duruyor tezgahim yeni yeni fikirler edinmek istiyorum bende
Aynen cnm bende yerlestiremedim bir yere :) sepet ici guzel fikir bak bi kac tane netten buldum ama genelde lavabo altinda ben oraya da birsey koyamiyorum
epey önce bimde duvara vakumla yapışan tel raflar vardı,sünger deterjan için.Ay ben şimdi bu milletin ev resimlerini yolladığı sayfalardan bakındım biraz, kimse önemsemiyor bu musluk arkasını sanırım öyle alelade koymuşlar süngerlerini hep. Ben mi takıntılıyım nedir ya.
Bulcam çare.
Aklımda 1-2 fikir var.
Birincisi, güzel küçük bir tepsi ya da tabak tarzı bir şeyin üstüne koymak, fırcalara kucuk kaşıklık gibi bir şey almak, ona doldurmak.
İkincisi tezgah arkası seramiklere sepet takmak ona yerleştirmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?