Cok var dedigim gibi 3 lu 4 lu takim seklinde hemde ic ice. Ben sikildim degistimGenelde tek sabunluk şeklinde falan satılıyor, bunun fırcalığı da var hoşuma gitti. Benim tezgahım eskiden cok doluydu ıvır zıvır baharatlıklar falan. Sonra sıkıldım kaldırdım her seyi
Cok var dedigim gibi 3 lu 4 lu takim seklinde hemde ic ice. Ben sikildim degistim
Ay şöyle bir şey buldum. Deterjanım, fırcalarım, süngerim, telim hepsini toplar gibi geldi. Duruşu da jilet gibi derli toplu duruyor. Sevdim. Alabilirim.
Eki Görüntüle 1694402
Tesekkur ederim. Bide mis gibi kokar abbasimutfağın çok derli toplu...
zelibon bunu beğendi
ayy harikaa..belli temiz biri olduğun..kokular taaa buraya kadar geldi..Tesekkur ederim. Bide mis gibi kokar abbasi
Ev suan kokudan gecilmiyor inan. Temizlik yaptim oda spreyi bide ustune yumosun kokulari var perdelere haliya koltuklara sıkıyorum. Basim donduayy harikaa..belli temiz biri olduğun..kokular taaa buraya kadar geldi..
Ev suan kokudan gecilmiyor inan. Temizlik yaptim oda spreyi bide ustune yumosun kokulari var perdelere haliya koltuklara sıkıyorum. Basim dondu
Simdilik bunlar cnmEvelynn
Sari bez yada miktrofiber bezleri dolap kapagina assak isi bitince kokar mi ki?
Ev suan kokudan gecilmiyor inan. Temizlik yaptim oda spreyi bide ustune yumosun kokulari var perdelere haliya koltuklara sıkıyorum. Basim dondu
Evelynn yok canim ben Turkiyedeyim. O ince olan musluk aritmanin muslugu. Sebeke suyunun tadi kotu malum. Zaten cok suyu seven biri degilim aritmaninkinin tadi guzel ve saglikli. Sey ben sana bir auru resim attim ama tabagi icinde olanda var
Evet biz yaptirdik yani aldik servistekiler yaptilar montaji. Emin ol marketlerde vs.satilan kapali sular gibi tadi.Gördüm gördüm de yazmayı unutmuşum ya o fırcalıklı olanları beğendim aslında. Alcam bakalım denk gelirsem.
İyiymiş ya arıtma musluğu siz mi yaptırdınız? Damacanalardan sıkıldım valla
kesınlıklee erıklı gıbı lezzetıı dıyebılırımEvet biz yaptirdik yani aldik servistekiler yaptilar montaji. Emin ol marketlerde vs.satilan kapali sular gibi tadi.
Aynen aynen. Marka seeolur diye yazmadiydim benkesınlıklee erıklı gıbı lezzetıı dıyebılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?