bulasıgı nerde kurutuyorsun yıkadıktan sonraaa pekı cnmmEki Görüntüle 1702214
Bak benimki böyle, boş sayılır. Deterjan kutusu tel falan çirkin duruyor bence. Bir de ben teli pek kullanmadığım için lavabomun altında duruyor.
soldaki çubuklu şey akordeon gibi genişleyip daralıyor. tabakları ve kapları ona koyuyorum. zaten tencere ve büyük kaseler dışında elde yıkadığım bir şey yok.bulasıgı nerde kurutuyorsun yıkadıktan sonraaa pekı cnmm
Merhaba, kalabalık ama derli toplu :) birşey merak ettim, bulaşık yıkadıktan sonra bezi katlayıp lavabonun önüne koyarız ya, niye koyuyoruz?Bu da benim mutfağım kalabalık gibi ama ben böyle seviyorum
Bilmiyorum alışkanlık yada öyle öğrendiğimiz içinMerhaba, kalabalık ama derli toplu :) birşey merak ettim, bulaşık yıkadıktan sonra bezi katlayıp lavabonun önüne koyarız ya, niye koyuyoruz?
Bezler ıslakkken daha çok bakteri üretiyor, ben o yüzden artık asarak kurutmadığımda tiksiniyorum. :/
Bilmiyorum alışkanlık yada öyle öğrendiğimiz için
Çok doğruBezler ıslakkken daha çok bakteri üretiyor, ben o yüzden artık asarak kurutmadığımda tiksiniyorum. :/
cok tatlı bı mutfakBu da benim mutfağım kalabalık gibi ama ben böyle seviyorum
Teşekkür ederimcok tatlı bı mutfak
Ay ne güzel ne ferah. Ben de böyle tezgahı boş seviyorum. Orta ve küçük mutfaklarda tost makinası gibi şeyler bana dağınık geliyor.Eki Görüntüle 1704809 Eki Görüntüle 1704810 Eki Görüntüle 1704811
deterjanı sıvı sabunluga koyup ortadan kaldırdım bıtek sunger var lavabo kenarında bırseyler hep elıme dolanır :) sınırlerımı yıpratır
bende :)Ay ne güzel ne ferah. Ben de böyle tezgahı boş seviyorum. Orta ve küçük mutfaklarda tost makinası gibi şeyler bana dağınık geliyor.
Buyuk olan deterjan sanirim.. Digerleri?
Cif ve çamasir suyuBuyuk olan deterjan sanirim.. Digerleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?