Evet canım herbiri bir taraftaAa biri bi yanda diğeri diğer yanda mı duruyor? Ben hepsini aynı noktada topluyorum bir de fırcalar falan da var bende.
ay o sarı bezler beni öldürüyor ya
Lavabo altındaki dolabın kapağın iç kısmına (mutfak bezi için) küçük bir kutu sabunluk ( süngeriçin ) kaşıklık ( fırçalar için , kulplerinden asabilirsiniz. ) yapıştırıp o şekilde kullanabilirsiniz.
Oldukça kullanışlı oluyor.
Benim telefonum fotoğraf çekmiyor şuan için. Kırıldı. İmkanım olduğu bir gün yollarım inşaallah.
Eki Görüntüle 1692465 Eki Görüntüle 1692468 çeviremedim fotoları yahu
epey önce bimde duvara vakumla yapışan tel raflar vardı,sünger deterjan için.
ben ondan almıştım.hala kullanıyorum.
resim eklenmiyor ama bu sitedeki gibi ama benim ki daha geniş.
http://www.evidea.com/tekno-tel-dm041-vakumlu-tek-katli-baharatlik-txn056/p/240772
Evet canım herbiri bir tarafta
Sanırım bu sarı bez takıntısı herkeste var
Canım ben çok bunalirim. Tezgah olabildiğince boş olacak. Benimki böyle.
O Kapaklı içinde tel var
Allah izin verir de evimiz olursa tek dileğim söyle açık renk bembeyaz ya da krem mutfakbu kahve dolapları hiç sevmiyorum ama ne yaparsın kira
ben mikrofiber kullanıyorum.Evet canım herbiri bir tarafta
Sanırım bu sarı bez takıntısı herkeste var
yesa aynı benim mutfak.
sadece tezgah granit.
fayansları bile aynı.
benim kendi evim ama evin ödemeleri bitince kısmet olursa değiştirmek istiyorum.
bu yıl daha çok gözüme batıyor.
ben mikrofiber kullanıyorum.
sarı bezlere sinir oluyorum.
sildiğin yerde iz bırakıyor vs.
tezgahta bez bırakmayı da sevmem.
peteğin üsütüne sererim,kuruması için.
önce ben de dolaba koyardım.doğrudur ben severim kendilerini pek ondan sıkıntım yok,
sadece tezgahın üstünü çok dolu sevmiyorum o yüzden cif çamaşır suyu vs dolap içinde ihtiyacım oldukça çıkarıorum
olur inşaALLAH canım.ayy canım valla kendi evim olsa gözüme batmaz sanırım :) ben çok bunaldım kira vermekten, her ay çöpe atıyoruz resmen o parayı.. eee ev için de peşinat lazımyavaş yavaş başladık biriktirmeye ama zaten düğün borçları yeni bitti, bakalım hayırlısıyla olur inşallah :)
cupcake mi bayılırım,sanırım en büyük zaaflarımdanönce ben de dolaba koyardım.
şimdi duvara vakumlu (daha önce eklediğim) rafa koyuyorum.hepsi yukarda duruyor.
tezgahımda robot ve 2 büyük baharat kavanozu var cupkek desenli.
çok şirin bir hava katıyor mutfağa gerçekten.:)cupcake mi bayılırım,sanırım en büyük zaaflarımdan
çok şirin bir hava katıyor mutfağa gerçekten.:)
ben de mutfağı değiştirisem bolca kullanmak istiyorum.:)kesinlikle bir o birde aşçı figürü
olsada alırım yani maksat görünsün,bardaklarımdan duvardaki tablolarıma kadar her yerde kulanırım
ben de mutfağı değiştirisem bolca kullanmak istiyorum.:)
Bunun gibi cok satiliyor sitelerde porselen vs. Cok bosta hos durmaz ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?