Tezgah düzeniniz nasıl? Bir foto yollayın da fikir edinelim:)

Canım ben çok bunalirim. Tezgah olabildiğince boş olacak. Benimki böyle.

O Kapaklı içinde tel var

Allah izin verir de evimiz olursa tek dileğim söyle açık renk bembeyaz ya da krem mutfak bu kahve dolapları hiç sevmiyorum ama ne yaparsın kira

Onu düşündüm de sadece sunger koymak için sabunluk sıgıyor diğerleri gene dısarda kalıyor dolap içi dolu baya kapağa degiyor içindekiler

Hah işte o fairy cif falan varya sinir oluyorum orada durmalarına. Sabunluklara dolduruyorum bu kezde bir sürü oluyor

Evet bahsettiğim sepet bunlar gibi bir seydi. Görürsem alıp denim.

Evet canım herbiri bir tarafta
Sanırım bu sarı bez takıntısı herkeste var

Ben dokunamıyorum sarı bezlere o yuzden kullanmıyorum

Çok şirin olmuş kız
Ay evet malesef benim de kira insan gönlünce yaptıramıyor

Evet canım herbiri bir tarafta
Sanırım bu sarı bez takıntısı herkeste var
ben mikrofiber kullanıyorum.
sarı bezlere sinir oluyorum.
sildiğin yerde iz bırakıyor vs.

tezgahta bez bırakmayı da sevmem.
peteğin üsütüne sererim,kuruması için.

yesa aynı benim mutfak.
sadece tezgah granit.
fayansları bile aynı.
benim kendi evim ama evin ödemeleri bitince kısmet olursa değiştirmek istiyorum.
bu yıl daha çok gözüme batıyor.

ayy canım valla kendi evim olsa gözüme batmaz sanırım :) ben çok bunaldım kira vermekten, her ay çöpe atıyoruz resmen o parayı.. eee ev için de peşinat lazım yavaş yavaş başladık biriktirmeye ama zaten düğün borçları yeni bitti, bakalım hayırlısıyla olur inşallah :)

doğrudur ben severim kendilerini pek ondan sıkıntım yok,
sadece tezgahın üstünü çok dolu sevmiyorum o yüzden cif çamaşır suyu vs doklap içind ihtiyacım oldukça çıkarıorum

ben mikrofiber kullanıyorum.
sarı bezlere sinir oluyorum.
sildiğin yerde iz bırakıyor vs.

tezgahta bez bırakmayı da sevmem.
peteğin üsütüne sererim,kuruması için.

sadece tezgahın üstünü çok dolu sevmiyorum o yüzden cif çamaşır suyu vs dolap içinde ihtiyacım oldukça çıkarıorum

sadece tezgahın üstünü çok dolu sevmiyorum o yüzden cif çamaşır suyu vs dolap içinde ihtiyacım oldukça çıkarıorum
önce ben de dolaba koyardım.
şimdi duvara vakumlu (daha önce eklediğim) rafa koyuyorum.hepsi yukarda duruyor.
tezgahımda robot ve 2 büyük baharat kavanozu var cupkek desenli.

olur inşaALLAH canım.
daha yeni evlisiniz.

önce ben de dolaba koyardım.
şimdi duvara vakumlu (daha önce eklediğim) rafa koyuyorum.hepsi yukarda duruyor.
tezgahımda robot ve 2 büyük baharat kavanozu var cupkek desenli.
cupcake mi bayılırım,sanırım en büyük zaaflarımdan

Ay şöyle bir şey buldum. Deterjanım, fırcalarım, süngerim, telim hepsini toplar gibi geldi. Duruşu da jilet gibi derli toplu duruyor. Sevdim. Alabilirim.

Bunun gibi cok satiliyor sitelerde porselen vs. Cok bosta hos durmaz ya :)

Bunun gibi cok satiliyor sitelerde porselen vs. Cok bosta hos durmaz ya :)

Genelde tek sabunluk şeklinde falan satılıyor, bunun fırcalığı da var hoşuma gitti. Benim tezgahım eskiden cok doluydu ıvır zıvır baharatlıklar falan. Sonra sıkıldım kaldırdım her seyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…