- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
hayırdır bişeymi? var?
bugün aldığım bikaç haber canımı sıktı biraz herşey üst üste geldi diyelimne oldu neden keyifsizsin canım ?
bugün aldığım bikaç haber canımı sıktı biraz herşey üst üste geldi diyelim
Hayırdır canımbugün aldığım bikaç haber canımı sıktı biraz herşey üst üste geldi diyelim
Yeni erkeklerde çok sapık o ne öyle yapışmış kıza
aynen öyle imtihan dünyası diyelimgeldin mi zaten herşey üst üste gelir maalesef
hayır canım ya bizimkiyle bozuştuk üstüne bir arkadaşıma üzüldüm akşam annemle de tatsızlık yaşadık biraz onlar da toplanınca canımı sıktı iyiceHayırdır canım
Ne oldu kuzum ni canın sıkkın ?bugün aldığım bikaç haber canımı sıktı biraz herşey üst üste geldi diyelim
hoşgeldin canımNe oldu kuzum ni canın sıkkın ?
Amanın da amanın kim gelmiş
Bayağıdır stres atamıyoruz, kimseye sataşamıyoruz, nerelerdesin sen
ulan herkesde onu diyo haohh tatillere gidilmiş maşallah maşallah allah bozmasın
dönüşte 3 kişi dönmeyesiniz
seni gidi lanet olası zencii
canım hayırdır..
bende keyifsizim aslında..
sataşma uleyn banaaaaa
ulan herkesde onu diyo ha
dün rüyamda zaten eşim içime çöldürmüş. lan diyom. hamile olmam dimi.ç yok yok bişi olmaz diyo
ama yaaaaaaaaa
olur mu olur olursa şaşırma bak
Cidden üst üste gelmiş kuzum ya,aynen öyle imtihan dünyası diyelim
hayır canım ya bizimkiyle bozuştuk üstüne bir arkadaşıma üzüldüm akşam annemle de tatsızlık yaşadık biraz onlar da toplanınca canımı sıktı iyice
Kız benim oğlum bi utangaç ki sormaYeni erkeklerde çok sapık o ne öyle yapışmış kıza
Her kuşun eti yenmez
Oğlun büyüyünce çok fena olcak, kızlar dizilir kapının önüne artık :))Kız benim oğlum bi utangaç ki sorma
Ama neden i özledim seni
sataşma uleyn banaaaaa
ulan herkesde onu diyo ha
dün rüyamda zaten eşim içime çöldürmüş. lan diyom. hamile olmam dimi.ç yok yok bişi olmaz diyo
Oğlun büyüyünce çok fena olcak, kızlar dizilir kapının önüne artık :))
Ama neden i özledim seni
çocuğunuz gibi olurum hahahaman miktir et.
cık gel bu gel buraya gezdiririm seni
aman anlatıp can sıkmaya gerek yok insanların canı sıkılmış sonra minnaka sarmış diyelimCidden üst üste gelmiş kuzum ya,
Anlatmak istersen anlatt balım özel değilse...
ah minnakım ya herşey üst üste geliyo üzülme dua ettim sana:)))bugün aldığım bikaç haber canımı sıktı biraz herşey üst üste geldi diyelim
hoş geldiniz efendim nasılsınızSelam kk prensesleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?