Böyle de geliyorum ya tatlım ama seni kızdırmakta zevkli
böyle gel bana işteeeeeee
hmen seni evlendiririz bize torun yapçocuğunuz gibi olurum hahah
aman anlatıp can sıkmaya gerek yok insanların canı sıkılmış sonra minnaka sarmış diyelim
Böyle de geliyorum ya tatlım ama seni kızdırmakta zevkli
İyice dinlen tadını çıkar ben burda seni bekliyor olcam
tatilden hiççıkmasam iyi olcak sanırım
teşekkürler canım bende sana ediyorumah minnakım ya herşey üst üste geliyo üzülme dua ettim sana:)))
hoş geldiniz efendim nasılsınız
aman bana evlilik mevlilik demeyinhmen seni evlendiririz bize torun yap
hain köfteİyice dinlen tadını çıkar ben burda seni bekliyor olcam
enişteylede iyi bozuştunuz sanırım.teşekkürler canım bende sana ediyorum
aman bana evlilik mevlilik demeyin
Neden ki bence seni acilen evlendirmeliyizteşekkürler canım bende sana ediyorum
aman bana evlilik mevlilik demeyin
hain köfte
Biraz babasına benziyooooOğlun büyüyünce çok fena olcak, kızlar dizilir kapının önüne artık :))
Ama neden i özledim seni
yok canım gelmedi cuma ya da pazar gelicekenişteylede iyi bozuştunuz sanırım.
geldimi ?
yok anacım almıyim bi müddet daha mümkünseNeden ki bence seni acilen evlendirmeliyiz
Hazır tatildeyken yöresel yemek yapıp yarışmaya katılsana
Hoşbuldum prensesim iyiyim Allah a şükür.en sevdiğim 3 şeyi aldım tel sgaram ve cayım onlarsız asla bide sizler tabiki.ben yeni katıldım sohbetinize fransız kaldımah minnakım ya herşey üst üste geliyo üzülme dua ettim sana:)))
hoş geldiniz efendim nasılsınız
E benziycek tabi :) Huyunu kendine göre şekillendirebilirsin bak bu konuda şanslısınBiraz babasına benziyoooo
sizlerin olsumn yarışmaa. sonra bana sataşıyosunuzNeden ki bence seni acilen evlendirmeliyiz
Hazır tatildeyken yöresel yemek yapıp yarışmaya katılsana
şimdiden gözün aydın o halde canımyok canım gelmedi cuma ya da pazar gelicek
Şimdi kızgınsın diye öyle diyorsun, evliyken daha kolay oluyor ilişkiyi yürütmek. Tabi sorunlu bir ilişki değilse.yok anacım almıyim bi müddet daha mümkünse
Aa ne sataşması, ben senden tarif öğreniyorumsizlerin olsumn yarışmaa. sonra bana sataşıyosunuz
şimdiden gözün aydın o halde canım
enüşteyle niye tartıştınız anlatsana laynnnn. merak edip dururuz
aman ya sinir oldum biz beyfendi gelicek diye gün sayıyoruz pazar ankarada maç varmış arkadaşı ona gidelim demiş valla canı dayak istiyosizlerin olsumn yarışmaa. sonra bana sataşıyosunuz
şimdiden gözün aydın o halde canım
enüşteyle niye tartıştınız anlatsana laynnnn. merak edip dururuz
uvvvv mersi madammmmmAa ne sataşması, ben senden tarif öğreniyorum
Gayet beceriklisin
ilişki yürütmesi değil de tek tabanca takılması bir müddet daha daha iyi olacak sanırım o yüzden ne kadar geç o kadar iyiŞimdi kızgınsın diye öyle diyorsun, evliyken daha kolay oluyor ilişkiyi yürütmek. Tabi sorunlu bir ilişki değilse.
pazar akşamı ankaradayız. nerde olcaksa söyle gider döverim benaman ya sinir oldum biz beyfendi gelicek diye gün sayıyoruz pazar ankarada maç varmış arkadaşı ona gidelim demiş valla canı dayak istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?