Huyunu da çözemedim yawrumunnE benziycek tabi :) Huyunu kendine göre şekillendirebilirsin bak bu konuda şanslısın
gelsin göstercem zaten ben ona dünya kaç bucakmışpazar akşamı ankaradayız. nerde olcaksa söyle gider döverim ben
yok anacım yok.gelsin göstercem zaten ben ona dünya kaç bucakmışkıvranıyor üç gündür izin alcam diye patladım bende en sonunda
Hoşbuldum prensesim iyiyim Allah a şükür.en sevdiğim 3 şeyi aldım tel sgaram ve cayım onlarsız asla bide sizler tabiki.ben yeni katıldım sohbetinize fransız kaldım
Kızım ben ankara dayım dün yazmıştım niye seni üzüyormuş bi kulanı çekiyimaman ya sinir oldum biz beyfendi gelicek diye gün sayıyoruz pazar ankarada maç varmış arkadaşı ona gidelim demiş valla canı dayak istiyo
Evet canım bile bile kendimi zehirliyorumsigara sağlıga zararlı kuzum..
vall bugun bende çok iyi değilim bende accık fransız kaldım:)
valla benim adım minnaksa bende bunu burnundan fitil fitil getiririmyok anacım yok.
ince düşünmek bize fazla
yobaz.öküz olcan...
toplaşıp dövelim bariKızım ben ankara dayım dün yazmıştım niye seni üzüyormuş bi kulanı çekiyim
ben bıraktım çok memnunum ama böyle zamanda deliriyorum sigara diyeEvet canım bile bile kendimi zehirliyorum
Ben yaşlandım artık yolun yarısını gectimsigara sağlıga zararlı kuzum..
vall bugun bende çok iyi değilim bende accık fransız kaldım:)
Afferin prensesben bıraktım çok memnunum ama böyle zamanda deliriyorum sigara diye
sen bırakmak da istemiyorsun tabiAfferin prenses
Napıyım kocaya kız iç kv ye kız iç görümceye kız iç eltiye kız iç iç iç devam eder benimben bıraktım çok memnunum ama böyle zamanda deliriyorum sigara diye
hakkad minnakmı la adınvalla benim adım minnaksa bende bunu burnundan fitil fitil getiririm
toplaşıp dövelim bari
hoşgelmişennnnnnben gelmişim
Valla çok denedim bıramadım 3 gün bi içmesem gerisi gelir aile tüm tiryaki anam napıyımsen bırakmak da istemiyorsun tabi
Hoşgörmüşem ahalihoşgelmişennnnnn
ohoo herkese kızıp içseydik alem tiryaki olurduNapıyım kocaya kız iç kv ye kız iç görümceye kız iç eltiye kız iç iç iç devam eder benim
he minnak annemler beni hep küçük kalsın istemişhakkad minnakmı la adın
ya içenin yanında bırakmak zor ciddenValla çok denedim bıramadım 3 gün bi içmesem gerisi gelir aile tüm tiryaki anam napıyım
selam şekerben gelmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?