ben izledim canım iyi bölüm ama sıradaki bölüm çok daha iyi olacak gibi. enneeeeeeeeeem çocugun mu var senin kız yirim kaç yaşında :) olur içerm valla bi sadebirazdan izlicem inşallah canım.. çocuk uyutmakla meşguldüm :)
kahve yapmaya gidiyorum, istermisin
sıkılmadım canım ya bilgisayar bozuktu bugün geldi eve 2 bölüm ardarda izledim çok güzel çok beğendim merak ediyom şimdiden neler olacak diyeöylemiiii bende merak ediyordum hatta geçen aklıma geldin, baktı mı izledimi cevap yazmadı diye
beğendinmi nasıl buldun?? birkaç bölüm izle sıkılma hemen... sonrasında başından kalkamayacaksın inan bana
başladı kızYeni sezon ne zaman başlıyor?
Hadi yaaa nasil kacirmisim ben bunubaşladı kız
noldu bilmiyorum ama dertlerinden kurtulursun inşalahHadi yaaa nasil kacirmisim ben bunutabi bir sürü dert var basimda kafa dagitmamin tam sirasi
Amin cnm insallah.. tesrkkur ederim izlicem hemennoldu bilmiyorum ama dertlerinden kurtulursun inşalahaç izle hemen kız güzel bölümdü
ben izledim canım iyi bölüm ama sıradaki bölüm çok daha iyi olacak gibi. enneeeeeeeeeem çocugun mu var senin kız yirim kaç yaşında :) olur içerm valla bi sade
6. sezon daha başlamamıs bulamadım ben türkçe alt yazılısını
kız 5. sezondayız daha6. sezon daha başlamamıs bulamadım ben türkçe alt yazılısını
ben sevdim nedense ya çok canlı bi bölüm değildi ama sürükleyici geldi bana.ben pek beğenmedim bölümler çok yavaş gidiyo yaa, şu washingtona bi varsalar da azcık ekşın görsek.... artık saftirik gibi bakıyorum izlerken ekrana
evet canım bi oğlum var dört yaşında allah bağışlasın herkesin evladını...
ben 5. sezonu bitireli 3 ay oluyo canım ya :) şubatta 6. sezon cıkcaktı dün sen cıktı deyince aradım ama bulamadım. ingilizcesi cıkmıs ama türkçesi yokkız 5. sezondayız daha
devamı çıktı canım ara sezon finali yaptılar 5. sezondan devam ediyorgerçi 6. sezon olmayıp 5. sezona da devam edecek olabilirler ama ben bitirmiştim aralıkta bitmişti ara vermişti subatta baslıcak yeni bölümler diye.
evet izliyorum şimdi 9. bölümü :)devamı çıktı canım ara sezon finali yaptılar 5. sezondan devam ediyor
iyi seyirleeeeeerevet izliyorum şimdi 9. bölümü :)
Uzuuuunca bir aradan sonra izlemeye başladım tekrar. 4 sezon 2. ve 3. bölüm tamamdır.
Fena halde sıkıcıydı iki bölümde... Eskisi gibi merak uyandıracak şekilde bitirmediler. Şaşırdım.
Spoiler.
Hıh! Tahmin ettiğim gibi katil Carol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?