- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
kız bu dizi nasıl biteceko gardiyanın suçu neydi
Kim bu AARON????????????? Vede en önemlisi Rick'in ismini nasıl bilebiliyor? 11. bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.
Bob varya evet o canim yahangi gardiyanın canım? t-bag'in öldürdüğü gardiyan mı?
Bob varya evet o canim yaçok gerildim izlerken ama gerçekten harika. Bizim çocukla doktor sara sevgili olacaklar mı kız? Bu adamlarin derdi ne anlamadım o iki salak adam varya
Aaaa neden kız. Idam ertelenecek mi canim yoksa az kaldı çünküah boba yazık oldu evet... sırf gördü diye öldürdü onu t-bag...
hani başkasına söylemesin de kaçmamıza engel olmasın diye...
evet sevgili olacaklar ama çok kötü şeyler gelecek başlarına.. sevgili olduklarına olacaklarına bin pişman olacaklar...
o iki salak adam dediğin kim hayatım isim ver bana , detayına kadar anlatırım hiç sıkılmam
Aaaa neden kız. Idam ertelenecek mi canim yoksa az kaldı çünküya isimlerini unuttum bilgisayarda değilim canim ya şu baskam yardımcısının adamları varya onlar işteeeeeee
Yaaaaa ne olacak kiii bizim sari oğlan ben yaptim falan mi dicek acabaidam ertelenmeyecek canım çok şaşırılacak bişey olacak...ama orasını söylersem heyecanı kaçar izle gör
ha o adamlar, birinin adı poul kellermen, diğerinin adı danis'miydi neydi unuttum onu...
onlar başkan yardımcısının ajanları.. gizli servisten... amaçları michael'in abisinin idam edilmesini sağlamak... ve buna benzer gizli bilgileri ulaştırmak getir götür işleri yani
ama o kellermen ilerde çok fena şeyler yapacak... sen varya şuan en basit yerlerdesin, daha heyecanlı sahneler ilerde...
ben bi oturuşta en az 5 bölüm izliyordum... ramazan ayındaydık sahura kadar uyuymuyordum izliyordum...
ah o Michael ahhhbaşına neler gelecek neler.. oturup ağlamıştım başına gelenlere.. çok gerçekçi oynuyor ve çok karizmatik
Yaaaaa ne olacak kiii bizim sari oğlan ben yaptim falan mi dicek acaba9u bitirdim bende canim çok güzel ya kesun bende aglicam başlarına ne gelecek ki kiz neler olcak azicik citlat
Hem zekii hem çok yakışıklı ya bide çok iyi kalpli. Kim ölecek ki isim hafızam yok hele yabancı isimledeseve seve anlatırım hayatım ama heyecanı kaçar, izlerken zevk almazsın ozaman.
üstü kapalı birkaç tüyo vereyim ozaman... hapisten kaçacaklar, ama daha çok var kaçmalarına, birinci sezonun sonunda kaçacaklar.. 20 küsür bölümde..
idam ertelenmeyecek, bikaç ayrı sebep çıkacak... zaten idama gitmeden kaçmayı başaracaklar... çünkü Michael oğlanımız pek zeki maşallah, kaçıracak yani
kaçanlar listesinde, michal ve abisi, t-bag,abruzzi, sucre, Charles westmorlend, c-note, David ....
tam kaçarken içlerinden biri ölecek.. ama kim olduğunu söylemem...
bütün planlar suya düşecek.. kaçtıklarında yapacakları gidecekleri alıp verecekleri, kısacası planladıkları hiçbirşey olmayacak.. hep engeller çıkacak... ve ikinci bölümün başında bir FBI ajanı Michael'ın düşmanı olacak.. onu mahfetmek için peşine düşecek ve (adam çok karizmatik bu arada :) )
michaelin vücudundaki dövmeleri çözümleyecek...
michelın dövmeleri sadece kaçma planı değil, kaçtıktan sonraki yapacakları bilgileri de içeriyor.. adam zeki kardeşim
Hem zekii hem çok yakışıklı ya bide çok iyi kalpli. Kim ölecek ki isim hafızam yok hele yabancı isimledeşu uzun saçlı adam mi ölüyo kiz. O iğrenç t-bag ölür saniyodum ben ya oda mi kaçıyor. DIzinin sonunda ne oluyor canim nadil bitiyor kiz hayalgucumu koreltti resmen kestiremiyorum
Ya o adamdan midem bulaniyor ya adi nasil bela olacakcanım eğer anlatırsam izleyesin gelmez ki.. hiç zevki kalmaz...
t bag ölürmü hiç... başlarına bela olacak o ve 4 sezon boyunca michael'in anasını alatacak yani o derece
isimleri zamanla ezberlersin...
dizi çok farklı bir dizi ya, izlemelisin yani.. anlatsam bile hayal edemezsin... senarist çok zekiymiş gerçekten..
Ya o adamdan midem bulaniyor ya adi nasil bela olacaksara kacacagini öğrenecek mi? Kafamda deli sorular çok merak ediyom canım gerçekten harika ya hayalgucune bak adamlarin
offfffffffff neler olacak ya izliyorum ama bir o kadarda geriliyorum kapatcam ya izlemicem diyorum 5 dk sonra dayanamıyorumsen hayal gücünü ilerleyen bölümlerde göreceksin
t bag evet mide bulandırıcı ama o adam da çok zeki.. ilerledikçe göreceksin Michael dan daha zeki işler yapacak...
sara kaçacağını öğrnecek evet ama öyle şeyler olacak ki ya anlatsam inanmazsın bile
sara nın başına neler gelecek bi bilsen.. yolunmuş tavuğun başın gelmez yani... ama birbirlerine çok aşık olacaklar... zaten michaelin bütün planları saraya olan aşkı yüzünden alt üst olacak... sara da çok aşık..
ya dizi hem dram hem polisiye hem gerilim hem aşk... herşey var.. ama aşk galip gelecek
offfffffffff neler olacak ya izliyorum ama bir o kadarda geriliyorum kapatcam ya izlemicem diyorum 5 dk sonra dayanamıyorumya adamın zeki olması bile bana hiç çekici gelmiyor bacım bide babası kardeşine tecavüz etmişte o adam olmuş ya onu öğrenince şok oldum kız nasıl iğrenç bööööğğğ. sonunda ne olacak onu söylesene kız. bide hani bizim sarı oglanın abisinin oğlununda başı dertte ya o nasıl kurtulacak?
yok bebeğim bırakmam zaten izliyecem sonuna kadar çok merak ediyorum çünkü. Yaaa nasıl ölür o adam ay şuan çok üzüldümLJ' mi.. heee bak o çocuk kurtulamayacak hapse girecek falan... onunda başına çok kötü şeyler gelecek... canım bak senelerdir yabancı dizi izlerim... ama o kadar dizi izlememe rağmen prison break üzerine dizi tanımıyorum.. en güzel diziler bile bu dizinin eline su dökemez.. dünyanın en güzel dizisi seçildi zaten.. birsürü ödüller aldı... sakın gerildim üzüldüm diye kapatma.. bütün sezonları izle.. zaten 4 sezon... inan pişman olursun ve büyük bir şey kaçırmış olursun.. zekası çok yüksek bir dizi olduğundan kendine bağlıyor zaten.. sen daha dur ilerleyen zamanlarda geceleri bile aklına gelecek yatarken rüyanda falan.. en kötüsü de dizi bitince boşluğa düşmüş gibi oluyorsun... dizin en son bölümünde Michael ölecek rahatladın mı
ama öyle bir ölüm olacak ki oturup zırıl zırıl ağlamış herkes.. bütün çevrem eşim dostum izledi bu diziyi ve hepsi ağlamış onun ölüm sahnesinde...eşim bile gözleri dolu dolu oldu düşün...çok etkileyici bir şekilde bitirdiler...
senariste hayranım ben.. adam zeka ötesi bir dahi....gelmiş geçmiş en güzel diziymiş..
yok bebeğim bırakmam zaten izliyecem sonuna kadar çok merak ediyorum çünkü. Yaaa nasıl ölür o adam ay şuan çok üzüldümsarayla mutlu mesut yaşasalardı çok mu klasik olurdu walking dead de öyle oldum zaten canım ya rüyamda zombi görüyodum hep bigünde 5 6 bölüm izliyordum. ilk bölümleride özledim bu bitsinde onada baştan başlarım belki
ya canım zaten o adamın muhteşem olmadığı bi konum yok bence nasıl akıllı nasıl zeki ama gün yüzü görmemiş yavruuuuuuum anasını kaybetmiş babası terketmiş kıyamamyaa gördünmü daha öldüğünü duyunca bile etkilendin
sen birde öldüğü sahneyi görsensarayla mutlu mesut yaşamak ne demek.. bir gün bile huzur bulamayacaklar
başlarına gelmeyen kalmayacak.... ama Michael da sara da aşk konusunda gerçekten muhteşemler... çok aşıklar...
ya canım zaten o adamın muhteşem olmadığı bi konum yok bence nasıl akıllı nasıl zeki ama gün yüzü görmemiş yavruuuuuuum anasını kaybetmiş babası terketmiş kıyamamcidden kötü oldum başrol o ya ölmesi zoruma gitti sara ne olacak kız oda ölmüyor dimi
canım Michael ölecek ama o ölecek ve dizi bitecek...
yani dört sezon boyunca Michael devam yani..
sara ölmüyor ama ölse daha az acı çekerdi... Michael için canını verecek duruma gelecek...
zaten Michael sara için ölecekonu kurtarmak için... bak prison break dizisi var kk da...ordan devam edelim istersen, burayı işgal ettik
şu linke tıkla.. ama bence önceki sayfaları okuma, zevki kaçar hevesi kaçar...
izleyerek gör..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/prison-break.13828/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?