The Walking Dead

Bol bol tara izledik yahu ... ama niçinse sevdim bu bölümü .

İzlemmeye başladım ve bıraktım bu bölümü. O sezon açılışından sonra daha sağlam bölümler bekliyor insan. Ezekiel falan noldu ? Kaldı elinde elmasıylan.

İzlemmeye başladım ve bıraktım bu bölümü. O sezon açılışından sonra daha sağlam bölümler bekliyor insan. Ezekiel falan noldu ? Kaldı elinde elmasıylan.

Başka türlü nasıl uzayacak dizi öyle ya da böyle her bölümü pzt olsun diye bekliyorum hala:)

Tara olunca sıkılırım dedim ama beğendim bu bölümü. Tara'yı da severim ben zaten.
Tamam ama yeter artık bir onu bir bunu izlemekten kafam çorba oldu iyice

Aynen bende beğendim .. Eşim telefon kurcalamaya başladı izlerken ...dedim bak bölüm güzel aslında sadece kahraman tara diye sıkıldın ...tara değil rick olsaydı başına bunlar gelen ...pür dikkat izlerdin :)

O cephanelik Rick'lerin işine yarayacak bence bu bölümün amacı oydu.

Aynen .O sahne boşuna gösterilmedi .

Zaten dımdızlak kaldılar ... Ordaki silahlarla saldıracaklar bibi'nin neganına

Negan da Negan ama ya. Yaylana yaylana konuşmasını yidiğim Benim favorim Jesus ama inşallah öldürmezler onu da izleriz. Akıllı ve işe yarayan bir adam çünkü. Daryl de çok işe yarıyor ama tepkilerini kontrol edemiyor onun yüzünden Glen gitti.

Sıkıcı bir geçiş bölümydü desemde , oradaki ayrıntılar ilerki bölümlerde olabilecek aksiyonların temel hazırlığı olabilir dedim, yinede gözümüz sivrilen karakterleri aradı,o değil Carol dan korkuyorum ben en son Carol patlatacak bu işi bana kalırsa,ne demişti rick "kadın resmen yürüyen felaket"

negandan bir türlü nefret edemedim ya validen nefret etmiştim negan ayrı bir hoş adam yaa
Tara bir şeyler yapacak gibime geliyor

negandan bir türlü nefret edemedim ya validen nefret etmiştim negan ayrı bir hoş adam yaa
Tara bir şeyler yapacak gibime geliyor
Canım bende edemiyorum ,çok sempatik jestleri var,ayrıca supernatural den tanıyorum şu meşhur dean ve sam in babası rolündeydi kendisi iyi adamdı zamanında zombiler aklını başından almış,yani aslında çevresi kötü

Selam kızlar
Link varmı acaba bulamadım ben.
Geçen haftaki bölümü izlemedim

Tara olunca sıkılırım dedim ama beğendim bu bölümü. Tara'yı da severim ben zaten.
Tamam ama yeter artık bir onu bir bunu izlemekten kafam çorba oldu iyice

Kızlar link varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…