tüh ya alinti yapınca spoiler görünüyormuşBol bol tara izledik yahu ... ama niçinse sevdim bu bölümü .
Bol bol tara izledik yahu ... ama niçinse sevdim bu bölümü .
Tavsiyelerim cuk otururaa nasıl sıkıldın yahu valiyle olanlarda şaşırdım ama zaten negan çok daha tehlikeli orası kesin aha bu ifade de neganın ifadesi
İzlemmeye başladım ve bıraktım bu bölümü. O sezon açılışından sonra daha sağlam bölümler bekliyor insan. Ezekiel falan noldu ? Kaldı elinde elmasıylan.
Tara olunca sıkılırım dedim ama beğendim bu bölümü. Tara'yı da severim ben zaten.
Tamam ama yeter artık bir onu bir bunu izlemekten kafam çorba oldu iyice
Başka türlü nasıl uzayacak diziöyle ya da böyle her bölümü pzt olsun diye bekliyorum hala:)
Aynen bende beğendim .. Eşim telefon kurcalamaya başladı izlerken ...dedim bak bölüm güzel aslında sadece kahraman tara diye sıkıldın ...tara değil rick olsaydı başına bunlar gelen ...pür dikkat izlerdin :)
O cephanelik Rick'lerin işine yarayacak bence bu bölümün amacı oydu.
Aynen .O sahne boşuna gösterilmedi .
Zaten dımdızlak kaldılar ... Ordaki silahlarla saldıracaklar bibi'nin neganına
Canım bende edemiyorum ,çok sempatik jestleri var,ayrıca supernatural den tanıyorum şu meşhur dean ve sam in babası rolündeydi kendisi iyi adamdı zamanında zombiler aklını başından almış,yani aslında çevresi kötünegandan bir türlü nefret edemedim ya validen nefret etmiştim negan ayrı bir hoş adam yaa
Tara bir şeyler yapacak gibime geliyor
Ben sana özelden atayım canımSelam kızlar
Link varmı acaba bulamadım ben.
Geçen haftaki bölümü izlemedim
Tara olunca sıkılırım dedim ama beğendim bu bölümü. Tara'yı da severim ben zaten.
Tamam ama yeter artık bir onu bir bunu izlemekten kafam çorba oldu iyice
Başka türlü nasıl uzayacak diziöyle ya da böyle her bölümü pzt olsun diye bekliyorum hala:)
Aynen bende beğendim .. Eşim telefon kurcalamaya başladı izlerken ...dedim bak bölüm güzel aslında sadece kahraman tara diye sıkıldın ...tara değil rick olsaydı başına bunlar gelen ...pür dikkat izlerdin :)
Teşekkür ederimBen sana özelden atayım canım
Dizijoy nokta net canım özelden atamadım niyeyseTeşekkür ederim
Dizijoy nokta net canım özelden atamadım niyeyse
Bende en son burdan izledim Y yesil_zeytin_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?