The Walking Dead

Ben seviyorum onu ... Hershell amca favorimdi benim ... ölümüne çok ağladım izlerken . Kızı da ondan miras bana
Aa bak Hershell denince akan sular durur
Ben de bu zamana kadar en çok onun ölümüne ağladım.. Cidden çok üzüldüm, seviyordum onu tonton ihtiyar
Ama kızını daha ilk zamanlardan beri pek sevmiyorum nedense

güzel bölümdü ama nasıl bitti anlamadım. hemencecik bitilir bmi

aynen çabucak bitti sezon sonu yaklaşıyor

Bu sezon cok sıkıldım ben. Besinci bolum oldu hala bir seyler olacak senarist mi degisti ne oldu.

Her bölüm birine yoğunlaşmaları sıkıcı...Bir de çok az zombi görüyoruz artık..

Her bölüm birine yoğunlaşmaları sıkıcı...Bir de çok az zombi görüyoruz artık..
Aynen aynen, tamam zombi konulu insan psikolojisini anlatmaya calisan bir dizi ama bu besinci bolumde biraz gorduk sadece zombileri. Tahminimce 8 9 bolumde istedigimiz kivama gelicek, gelsinde zaten ya seviyorum bu diziyi.

aha daryl im, bebişim, zülüflerine gurban oldugum kimler sahiplenmiş yetişin gonşulaaar her ne kadar son bölümde gözlerini göremesekde onu kimseye yidirmem ben haydin duelloya

Ama bölüm güzeldi en azından

Güzel bitti harbiden

Hadi bakalım haftaya bol negan vardır kesin .

güzel bölümdü ama nasıl bitti anlamadım. hemencecik bitilir bmi

Nasıl gene banlandım ama kızlar bölüm idare ederdi ama ilk başlarda hep oyle oluyor bakalım savaşmaya ne zaman başlıyacak negan ile rick

Nasıl gene banlandım ama kızlar bölüm idare ederdi ama ilk başlarda hep oyle oluyor bakalım savaşmaya ne zaman başlıyacak negan ile rick

Sezon arasına kadar savaş olmaz ... amaaaan zaten şurda 3 bölüm sonra taaa Şubat Marta kadar ara

Ayy sana banlıyken bir negan kolajı hazırladıydım bibi ... üzerinide baloncuklardan negan bibi aşkı yazıları çıkardıydım ama kaydetmemişim

Son düzenleme:
Toplulukları tek tek gösteriyorlar işte. Meseleye girsinler artık
Yani bence de

Dişleriyle yapsan daha iyi olurdu

Neden banlandın baktım baktım anlayamadım valla hiç banlanmamış biri olarak öhöm öhöm
Sezon arasına kadar bir şey beklemiyorum ben tam sezon finalindeki bölümde belki azıcık aksiyon olıur o da merak edelim diye

Arkidişleri etiketledim diye şu bekaret kemeri tavsiye ettiğim konuda
Valiyle olan savaş gibi olucak mı acaba? Geçen eşim de diyordu zombiden çok insan var artık dizide diye

Arkidişleri etiketledim diye şu bekaret kemeri tavsiye ettiğim konuda
Valiyle olan savaş gibi olucak mı acaba? Geçen eşim de diyordu zombiden çok insan var artık dizide diye
Hahaha ay hatırladım ama öneri gayet yerinde olmuştu söylemeden geçemicem
Valiyle olan savaştan daha etkili bir şey bekliyorum ben aslında, valiyi sevmemiştim belki de ondandır bilmiyorum ama o bölümler sıkılmıştım ben
Gerçekten öyle, iki zombi görcez diye ne hale geldik.. Dizi boyunca zombi görecek miyim diye bekliyorum. Artık çok hafife alıyorlar zombileri ama ya kimse sallamıyor çözdük işi diyip

Tavsiyelerim cuk oturur aa nasıl sıkıldın yahu valiyle olanlarda şaşırdım ama zaten negan çok daha tehlikeli orası kesin aha bu ifade de neganın ifadesi

Tavsiyelerim cuk oturur aa nasıl sıkıldın yahu valiyle olanlarda şaşırdım ama zaten negan çok daha tehlikeli orası kesin aha bu ifade de neganın ifadesi
Evet fark ettim
Bilmiyorum ki valiyi hiç sevemedim ben çok sinirdi, ama meraktan izledim tabi yine de
Negan bambaşka bir şey Şimdi o ifadeyi ne zaman görsem gülerim kesin ben

Bol bol tara izledik yahu ... ama niçinse sevdim bu bölümü .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…