Merhaba Arkadaşlar, uzun zaman oldu, yazamadım. Yanıtlayamadığım mesajları okudum. Özelden yazanlar olmuş onlara baktım. Hepsine özetle buradan yanıt vermek isterim.
Öncelikle benim profesyonel olarak ilgilendiğim bir konu değil Theta Healing. Eğitimlerine katıldım. Yöntemi biliyorum ama işim bu değil. Bu nedenle ücret karşılığı yapmıyorum.
Şimdi kısa kısa merak edilen konulara açıklık getirmeye çalışayım.
1- Hiç bir yöntem sihirli değnek değildir.
2- Hangi yönteme yönelirseniz yönelin mutlaka sizin çabanız, konu özelinde gerekli donanıma sahip olmanız gerekir. Yeryüzünde böyle bir yöntem olsaydı herkesin özel uçağı olurdu ve kimse çalışmazdı. Bunu kabul ederek değerlendirmelisiniz bütün yöntemleri. Birisi size bilinçaltınızı tamamen temizleyeceğim seans sonunda bambaşka birisi olarak istediğiniz herşeye kavuşacaksınız diyorsa arkanıza bile bakmadan uzaklaşın oradan.
3- Beyinle ilgili çalışmalar bize bilinçaltının hayatımızda çok önemli bir yere sahip olduğunu gösterdi. Bunu bilip bilinçaltının hayatımızdaki hakimiyetini gören birisinin bunu kontrol edebilmesi ve bilinç düzeyinde hareket ederek istediklerini elde edebilmesi üzerine kurulu bu yöntem.
4- Theta Healing yöntemiyle kilo verilmesi, zengin olunması vb. gibi bir iddia yok, olamaz, varsa komik olur. Kilo vermek istiyorsanız fiziki koşulları yerine getirmelisiniz, yeteri kadar yemeli ve çok hareket etmelisiniz. İşte Theta Healing tam bu noktada devreye girer. Bilinçaltında size çok yemenizi, doymadığınızı söyleyen o ses var ya, onu durdurur. Sizin spor yapmanızı, harekete geçmenizi engelleyen düşüncelerden sizi kurtarır. Ama size kilo verdirmez. Kiloyu siz kendi tercih ve yaşam düzeninizdeki değişikliklerle vereceksiniz.
5- Sahip olmak istediğiniz ama olamadığınız her ne varsa onu engelleyen ve konfor alanı denilen aslında son derece konforsuz olan düşünceleriniz değişir ve onun yerine sizi istediğiniz şeye yönelten bir düşünce biçimi oluşturur.
6- Ama bunun ön koşulu bunu gerçekten istiyor olmanızdır.
7- İkinci koşulu bunu yapabileceğinize inanıyor olmanızdır.