ThirtyFouR'un Turkuaz/Beyaz Ceyizi...

çeyizleriniz çok güzel herşey renganerek güzel itina ile seçilmiş güzel günlerde kullanın hepsini

çeyiziniz çok güzell Allahh mutlu günlerde kullanmanızı nasip etsin güle güle kullanınn

Canım herşey çok güzel çok şık, abartısız sade modern çok beğendim.
Bitane fotoğrafını çaldım bu arada ortakmış aldığımız :))

canım herşey harika!
zaten biliyordum böyle güzel şeyler aldığını, diğer topicten..
benim de kahvaltılık renk fikrimi değiştirmek üzeresin haberin var mı
hep kırmızı-beyaz-siyahlara takmıştım ama şu an turkuaz-beyaz ve aralara serpiştirilebilecek fıstık yeşili düşünüyorum senin bu takımları görünce...
gerçi benim çeyiz işine adım atmama biraz var gibi gözüküyor ama olsun fikir oldu, zevkli arkadaşım benim

canimsin cok saol.
hehehe benimde ilk basta kirmizi kirmizi ceyizleri görünce icim gidiyordu,
ben tam bi kirmizi asigiyim aslinda, bi ara pisman olmustum niye kirmizi yapmadim diye
ama sonradan iyi ki bu rengi secmisim dedim.
bence kirmiziyla basladiysan öyle devam et tatlim, renkleri karistirma, cok karmasik renkli ceyizler hos olmuyor bence.
evin dekorasyonu, mobilyalar, ceyiz birbirine uyunca cok hosuma gidiyor benim.
tabi bu benim kisisel görüsüm.

Açmayı düşünüyorum :)
Hatta uğraşıyorum nasıl sabrettin sen o kadar yahu.
Ne zor işmiş

ay evet cok zor ya, bende tahmin etmemistim bu kdr zor olacagini.
kolileri acmak ayri dert, tasimak ayri dert, resim cekmek ayri dert, sonra o esyalari tekrar kolilere yerlestirip kolileri kaldirmak ayri dert
ama en zoru buraya baslik acmak o resimleri eklemek

Canım kaptanımız herseyın mukemmel harıka rengarek cıvıl cıvıl eşinle agız tadıyla mutlu gunlerde kullanırsın inş.

Canim daha önce basligina bakmistim ama yorum yapamamistim..
Tam hayal ettigim gibi, müthis bi zevkin var bunu biliyordum ama birkez daha anladim..
Hersey bu kadar mi uyumlu olur, bu kadar mi özenle secilir, senin farkin burada basliyor iste :)
Rabbim hepsini huzur ve saglik icinde kullanmayi nasip etsin..

Kuzucum ben senin yorumunu nasil görmemisim, cok özür dilerim gec gördügüm icin :26:

Güzel düsüncelerin icin cok tesekkür ederim... Seninle zevkimiz ve düsüncelerimiz o kadar bir ki, begenmene cok sevinsemde pek sasirmadim :)
cünkü zevkine hayran oldugum ve zevkimi en iyi anlayan tek kisisin...
Canimsin sen benim

evet canım haklı olabilirsin, benim mutfak eşyalarım hep kırmızılı oldu, aslında böyle bir çaba sarfetmemiştim ama,
tencerelerim, baharatlığım vs hep kırmızı. dediğin gibi belki de mutfağım kırmızılı olsa daha güzel olacak sanırım
neyse ben de paytağın kırmızılı mutfak çeyizi diye konu açarım bakarsın
gerçi o gün olsa da ben de konuyu açsam

çok özenle seçilmiş bir çeyiz:)))

en sevdiğim renklerden biri turkuaz,mavi ama hüüzn felan diyorlar diye mavi almak istemiyorum:)

ama seninkiler gerçkten çok güzell

rabbim güzel günlerde mutlu,huzurlu kullanmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…