Kızlar ben de beşinci haftamdayım 11 tekrar yapıyorum, 11 tekrar beni baya zorladı yalnız 21 e nasıl ulaşıcam bilmiyorum...ilk günler benim cildimde müthiş bir parlaklık vardı, botokslu gibi gerilmişti, şimdi daha normal, ama ben de sürekli kaşınıyorum, bütün vücudum kaşınıyor, vajinal akıntım değişti ve idrarım da koyu renk, bunlar da tibetin sonuçları mı acaba..sadece beslenmeme hiç dikkat edemiyorum bi de onu düzenlesemherşeye rağmen ben hiç bırakmak istemiyorum, umarım bırakmam :)
canım öyle değil.
resmen dönüyorsun.ayakların tabi ki oynuyor, yanlış anlamışsın sağa sola değil, bütün olarak dönüyorsun.
ne yap biliyor musun, duvar saatin vardır illa ki. geç karşısına, saatin ilerleme yönüne göre sen de dönmeye başla. saati tekrar her görüşün bir tur.
ya da saatsiz anlatim, sol taraftan sağa tarafa doğru tam tur olarak dönüyorsun etrafında. kolların iki yana açık, avuçiçlerin yere bakacak şekilde döndür kendini.
biraz zor başı dönüyor insanın haliyle.
youtube için bi yer var ya siteye girilen ktunnel midir nedir ordan ulaşabilirsin youtube'a.yani sanırım:)
moryel tesekur ederım
ama ayaklarım oynarsa tek calısan yerım ayaklarım oluyor ama ayaklarımı oynatmazsam belım sırtım falan hareket edıyor daha faydalı gıbı oluyor hareket
komple donunce sankı cocukların etrafında donmesı gıbı basıt bı hareket gıbı geldı bana
neyse ıkısınıde yaparım ozaman
bende yaparım ama ilk hareketi anlamadım sadece kollar açık olarak dönecekmiyiz
teşekkürler canım sağol
yapıcam bende kilo vermeye yardımcımı peki
ben bu aralar kulak agrısı çekıyorum hareketlerden olabılır mı bılmıyom moryel bı ara bendede olmustu eklem agrısı senınkı kadar sıddetlı degıldı ama
21 e çıkardıktan sonra daha yapmıcazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?