- 8 Mayıs 2008
- 381
- 3
- 641
ben bu gün 13 e geçtim bende başdönmesi oluyo ,nefes yetmeme gibi problem hiç olmadı fakat arkadaşlar müthiş bi saç kuruluğu var zaten kurudur ama arttı burda bazı arkadaşlardamı yazmıştı tam hatırlayamadım
ya arkadaslar son iki haftadir acaip bulanik zihnim .. tam ifade edebilicekmiyim bilmiyorum ama ..cok korktum son birkac gundur.. herseyi unutuyorum..konusma esnasinda durup ne anlatiyordum diye dusünüyorum..ertesi gün bi randevum oldugunu biliyorum ama uzun dusunmeden yada notlarima bakmadan hatirlayamiyorum..
normalde nasildin derseniz
tam tersi..(derdimi duzgun ifade etmek icin söyluyorum yanlis anlamayin) zehir gibiyimdir.. anlatilani unutmam tarih unutmam söylenileni unutmam okudugumu unutmam
son bi iki haftadir oluyordu.. sonra dikkat etmeye basladim gercekten beynim bulanik.. bununla bir ilgisi olabilir mi?
dondum kaldim cvp veremedim hayatimda ilk defa kendimi cok gerzek hissettim .. konusamadim .. nerdeyimm..nediyosunuzzz...anlamiyorum hic bisey havasindaydim..
meditasyonu düşünün kızlar zihnin susturulmasıdır ve inanılmaz rahatlatır,zihnimiz hiç dinlenmez rüyada bile bence boşverın keyfını cıkarınolumunekankayizsmile
birde öyle düsünmek lazim.. peki.. deniyelim bakalim moryel dimi
normalde doga gezileri fln siklikla yaparim aslinda bahcede saatlerce sessizce otururum ..hepsini bir nevi meditasyon görüyorum ve o bilincle yapiyorum
ama yinede hosuma gitti yaklasim tarzin clementine..
moryel , evet evet kosarken celmeye takilip yere kapaklanmak gibi
heeyyyy benim sulanmis beynime ne diyosunuzzzz
yaa tırstım ben şu an yorumlarınızı okuyuncaeyvahedigeldismile işallah geçicidir bu unutkanlık..beynin rahatlamasıyla alakalı bişeylerdir umarımCADIARZU bugün 5 e geçtim...3 de dönerken zorlanıyodum Allahım 5 de dööööön döööönn kafamçokkarıştıo kadar uzun geldiki bitmek bilmedikafamçokkarıştı...21 de napcaz hey allahımşakkıdı
Ben de istiyoruuuuum :) Hatta "başlamak bitirmenin yarısıdır" düsturundan hareketle bu msjı yazar yazmaz başlayacağım. Ancak boynumda fıtık var, bir de belim tutuluyor zaman zamanAynı şikayetleri olup ta bu hareketleri yapan var mı, ya da bu konuda birşey bilen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?