Tıkalı tüplerle doğal gebelik

İlla takviye diyorsanız doktor onaylı bişey olsun prowomen felan gibi
Yaa gerçekten videoları görünce o kadar inanıyorum ki . Bi de kendisi de sonuçta doktor diyorum ikna oluyorum yani . Ama zaten benim durumumda normal yollarla ihtimal çok çok düşük. Tüp bebek yaptırdım daha yeni tutmadı, şimdi de histeroskopi diyor doktor

Sizin durumunuz ne başından anlatır mısınız bi özelden mesajda atabilirsiniz

Sizin durumunuz ne başından anlatır mısınız bi özelden mesajda atabilirsiniz
2018de hsg filminde tuplerim ya da bir tupum bilmiyorum tıkalı olduğu için tüp bebek gerekiyor dediler . Tüp bebek tedavisiyle bir 3.gun embriyom oluştu, bir kızım oldu çok şükür. Şimdi tekrar denedik 2.gun embriyosu transfer etti doktor , prp mikrocip hepsini de yaptırdık ama tutmadı. Çok fazla para döktük yani normal yerlere göre çok daha pahaliydi bence . Bir tupum açıksa bi ümit mfk takviyeleriyle olur mu acaba diye düşünüyordum da şimdi de tüp bebek yaptırdığım doktor neden tutmadı diye histereskopi ve genetik bakmamız lazım dedi. Ve bunlar için istediği para 53 bin lira . Ne yapacağımı bilemiyorum suan . 3 tane de embriyomu dondurdu . Durum bu yani

Mfk ya çok yönelmeyin dediğim gibi okuyun bir de şikayetvarı

Mfk asla önermiyorum o bütçeyle tüp bebek deneyin derim. Biz boşuna zaman ve para kaybettik yaklaşık 30.000 tl tuttu mfk ilaçları. Sonuç koca bir sıfır. Eşimin değeri hep 200 milyon civarıydı o takviyeleri kullandıktan bittikten sonra aşılama yaptırdık sayısı 150 milyona düşmüştü. İlaçlardan oldu diyemem ama sonuç olarak aşılama da tutmadı doğal olarak da olmadı.
Benim eşimde de varikosel vardı benim amh da 1.1 çıktı ameliyattan sonra bir yıl uğraştık olmadı. Tüp bebek yaptık sonuç bekliyoruz. Sizin tüpler de sıkıntılıymış bence sadece mfk takviyeleri ile değil diğer takviyelerle de zaman kaybetmeyin derim

Bizim bu yıl yaptırdığımız tüp bebek tedavisi bizi o kadar yıprattı ki . Tüp bebek ücreti 85bin lira dendi. Ama buna dahil olmayan rahim ağzı açma işlemi 30 bin lira, kan testleri 12 bin lira, ilaçlar 56 bin lira , prp 33 bin lira, mikrocip 20 bin lira, 3 tane embriyoyu dondurma 25 bin lira. Gerçekten maddi manevi yıprandık işlemler sırasında çektiğim acilardan bahsetmiyorum bile . Şimdi de neden tutmadı bunu arastiricaz deyip genetik için 10 bin lira , histeroskopi için 43 bin lira istediler . Soğudum resmen yaptirsan bi türlü yaptirmasan bi türlü. O yüzden Mfk bi ümit olur demiştim. Benim eşimin sperm sayısı 5 milyon bi de , benim amh 0.7. Allahim hepimizin yardımcısı olsun , size de mutlu hayırlı haberler almanızı nasip etsin inşallah

Evet maddi olarak çok yıpratıcı ben de transfer oldum şimdiye kadar 200 bin gitmiştir şimdi de tutarsa 10. - 12. Haftaya kadar kullanacağım ilaçlar haftalık 3000 tl kadar tutuyor allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…